Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 08:16, 26 mar 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Tulam Danusiu...

danuta_szwajcer 08:17, 26 mar 2014

kitek81 napisał(a)
Danusiu, bardzo mi przykro przytulam wirtualnie:* dziś pewnie nie ma słów, które by Ciebie pocieszyły! ale jesteśmy z Tobą :* buziaki :*

I za to Kasiu Tobie i wszystkim bardzo dziekuje
danuta_szwajcer 08:18, 26 mar 2014

Maria667 napisał(a)
Danusiu!
Ściskam mocno, z całych sił i bardzo, bardzo Ci współczuję. Doskonale Cię rozumiem, bo też mam psa i wiem , ile on dla nas wszystkich znaczy.

Pozdrawiam serdecznie.

Dziekuje Ci bardzo i tez zawsze podziwiam Twojego psiaka i niechaj CI towarzyszy jak najduzej Pozdrawiam i dziekuje
danuta_szwajcer 08:21, 26 mar 2014

mira napisał(a)
Ach miałam nadzieję zobaczyć piękne zdjęcia a tu czytam i łza się kręci -
nie wiem co napisać więc Cię wspieram i pozdrawiam, rad nie mam bo nie umię
ale się dzieje - gdzie nie wejdę samo zło to trują psy to palą toksyczne ogniska
chciałoby się zawyć dziwny jest ten świat

Danusiu pozdrawiam Cię szczególnie.

Oj Mira ale ten swiat jest coraz dziwniejszy i wspominam czasy jak bylo biedniej ale ludzie byli zyczliwsi, bylo weselej i serdeczniej i spokojniej.
Dziekuje Ci Mira i pozdrawiam
danuta_szwajcer 08:23, 26 mar 2014

irena_milek napisał(a)
Danusiu, poczytałam, co się stało, bardzo mi cię żal, wiem, jak rok temu przeżyłam otrucie Pucka, powoli wszystko wróci do normy, ale swoje wycierpimy, taki los człowieka, szkoda, że nie wszystkie osobniki na 2 nogach, można tym mianem nazwać....
ściskam cię mocno

No wiec wlasnie chyba niestety mamy obie toksycznych osobnikow na 2 nogach w pobliżu
Trzeba to przezyc chociaz nie jest to łatwe. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 08:24, 26 mar 2014

asiach napisał(a)
Witam serdecznie!
Ależ masz pięknie, kolorowo i pachnąc. Gratuluję

Oj dziekuje Ci bardzo Pozdrawiam
danuta_szwajcer 08:26, 26 mar 2014

ewsyg napisał(a)
Niestety Danusiu, oprócz chwil radości są też chwile smutku. Ktoś się rodzi, ktoś umiera. Pies, zwierze a dla nas jak członek rodziny. My mieliśmy trzech przyjaciół, został już tylko jeden. Współczuję Ci kochana.

Masz racje to czlonek rodziny i nie ma to dla mnie znaczenia czy czlowiek czy psiunia. Niechaj Ci ten jeden zyje jak najdluzej, myslimy juz o kolejnej suni. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 08:27, 26 mar 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Serdecznie pozdrawiam ...i pocieszam.

Dziekuje CI bardzo i pozdrawiam Obiecuje, ze teraz juz beda zdjecia z ogrodu
danuta_szwajcer 08:30, 26 mar 2014

Agania napisał(a)
Danusiu cmocucham cię, jest mi bardzo przykro, wiem jak to jest po stracie zwierzaka, ale okrucieństwa nie umiem sobie wyobrazić, ja mojego weta, błagałam, żeby, mi ratował Grafita po wypadku i przekonał go mój lament, wyłam z rozpaczy u niego w gabinecie, dlatego wiem co czujesz, ściskam Cię bardzo mocno, trzymaj się kochana.

Ciesze sie bardzo, ze wsrod tego zla i okrucienstwa i dziwnego swiata jak to napisała Mira jest jeszcze tyle dobrych ludzi co kochaja i zwierzeta i kwiaty i przyrode ten swiat co nas otacza tak jak Wy tutaj na tym forum bo inaczej to by czlowiek zwariował. Dzieki Wam jest mi łtwiej przez to przejsc Pozdrawiam
danuta_szwajcer 08:31, 26 mar 2014

Marta7 napisał(a)
Danusia cieplutkie pozdrowienia ślę,myślami jestem z Tobą.

Martus dziekuje Ci bardzo i obiecuje, ze juz teraz bede zdjecia kwiatkow pokazywac Jest mi ciezko i smutno bardzo ale musze sie pozbierac. Pozdrawiam