Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 08:35, 26 mar 2014

EPODLAS napisał(a)
Danusiu rozumiem twój smutek po utracie pieska. Już jednego szczerze opłakałam. Teraz tak się boję o moją Misię. Nie lubię ludzi, którzy źle traktują zwierzęta, a tym co robię im krzywdę zrobiłabym coś złego. Trudno tak myślę. Pozdrówka serdeczne.

No to mnie rozumiesz jak wszyscy co kochaja i maja zwierzaki. A prawdy nawet nie dociekam bo wlasnie moj M jakby wiedzial kto to zrobil to wole nie myslec.... Masz racje i nie dziwie Ci sie ze ak myslisz mam tak samo. Pozdrawiam, teraz juz mam nadzieje tylko bede pisac o radosci z ogrodu Lada dzien zostane tez ponownie babcią wiec bedzie powod do radosci oby tylko szczesliwie i zdrowo...
Agnieszka_B 17:07, 26 mar 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Agnieszka to co piszesz jest niewyobrazalne do przezycia i szczerze Ci wspolczuje ale ja jestem zdania, zeby nie zwariowac to trzeba miec nastepnego psiaka i my tak zrobimy. Masz jeszcze dzieci w domu to inaczej a u nas juz pusto. Tez masz miski dalej, chodze i rycze a tak wogole to musimy sie umowic bo sadzonki rozne juz sa Pozdrawiam

Danusiu masz w sobie bardzo dużo pogody ducha - jak przystało na prawdziwą ogrodniczkę !!!

spotkanie jest nieuchronne - z racji odległosci- co bardzo mnie cieszy

pozdrawiam
boguslawa_ma... 17:13, 26 mar 2014

Danusiu pozdrawiam i przykro mi ,że straciłaś pieska.
danuta_szwajcer 17:17, 26 mar 2014

Agnieszka_B napisał(a)

Danusiu masz w sobie bardzo dużo pogody ducha - jak przystało na prawdziwą ogrodniczkę !!!

spotkanie jest nieuchronne - z racji odległosci- co bardzo mnie cieszy

pozdrawiam

Wlasnie wrocilam z Wielopola Po drodze wstapilam wiadomo gdzie no i nakupilam ale tam towaru no o cenach nie wspomne ale z przeceny wykopałam szałwie / byliny/, irysy a reszta to juz w cenach wiesz jakich...Polar Bear horti ostrozki bo cos moje mi nie chca wychodzic i nie wiem czemu czy nornice zjadły? borowke dokupiłam i porzeczke dla wnukow by wiedzialy, ze rosna na krzaczku aaa i jeszcze bukszpaniki Ładne trawy tam sa i lawendy. AA jeszcze najwazniejsze kupiłam derenia płożącego bo polowałam na niego No wiec zaszalałm a spotkac to musimy sie koniecznie, tylko troche musze sie obrobic w pracy....
Agnieszka_B 17:35, 26 mar 2014

Wlasnie wrocilam z Wielopola Po drodze wstapilam wiadomo gdzie no i nakupilam ale tam towaru no o cenach nie wspomne ale z przeceny wykopałam szałwie / byliny/, irysy a reszta to juz w cenach wiesz jakich...Polar Bear horti ostrozki bo cos moje mi nie chca wychodzic i nie wiem czemu czy nornice zjadły? borowke dokupiłam i porzeczke dla wnukow by wiedzialy, ze rosna na krzaczku aaa i jeszcze bukszpaniki Ładne trawy tam sa i lawendy. AA jeszcze najwazniejsze kupiłam derenia płożącego bo polowałam na niego No wiec zaszalałm a spotkac to musimy sie koniecznie, tylko troche musze sie obrobic w pracy....

Eee, to mi smaka narobiłas. Musze tam zajrzeć w weekend i moze jakąs bylinkę kupić .

pozdrawiam
Agania 19:55, 28 mar 2014

Z każdym dniem będzie lepiej Danusiu

Cmokam
Urszulla 20:44, 28 mar 2014

Danusiu, na fotki poczekamy cierpliwie
gierczusia 22:33, 28 mar 2014

Ja się tak ogólnie zstanawiałam , czy by tak przy okazji Wystawy Wiosennej Kwiatów w Parku Kultury się ńie spotkać grupą śląska ......
gierczusia 22:33, 28 mar 2014

No to mnie rozumiesz jak wszyscy co kochaja i maja zwierzaki. A prawdy nawet nie dociekam bo wlasnie moj M jakby wiedzial kto to zrobil to wole nie myslec.... Masz racje i nie dziwie Ci sie ze ak myslisz mam tak samo. Pozdrawiam, teraz juz mam nadzieje tylko bede pisac o radosci z ogrodu Lada dzien zostane tez ponownie babcią wiec bedzie powod do radosci oby tylko szczesliwie i zdrowo...

Danuś ... Ty ńic a nic na babcie nie wyglądasz....

Trzymamy kciuki
Agnieszka_B 08:38, 29 mar 2014

gierczusia napisał(a)

Ja się tak ogólnie zstanawiałam , czy by tak przy okazji Wystawy Wiosennej Kwiatów w Parku Kultury się ńie spotkać grupą śląska ......

A kiedy ta wystawa?