Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

grembosia 00:04, 08 kwi 2014

Piękne wiosenne zdjęcia, super ogród się prezentuje.
kitek81 08:42, 08 kwi 2014

śliczną masz wiosnę u siebie, kwiatuszki urocze
pozdrawiam gorąco
EPODLAS 11:50, 08 kwi 2014

Gratuluję pięknych kancików. Zdolniacha jesteś. Magnolka cudna. To chyba najpiękniejszy wiosenny okaz roślinny. Cudna wiosna u ciebie
nebel 17:24, 08 kwi 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

No i to jest piekne, ze mozemy z kazdego zakątka byc w kontakcie Pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkiego dobrego

Danusiu, dziękuję.
Tobie oraz wszystkim Twoim biskim, życzę tego samego
Marta7 21:51, 08 kwi 2014

Danusia cudny był mój spacer po Twoim wiosennym ogrodzie,na każdym kroku tyle piękna! To zdjęcie z wodą urzekło mnie szczególnie. Kanciki super Ci wyszły-wobec tego zapraszam do mnie-Ty już masz wprawę!
Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 19:22, 09 kwi 2014

bogumila_bienko napisał(a)
Danusiu...obejrzałam śliczne fotki...pozdrawiam.

Bogusiu pozdrawiam serdecznie U nas zimnica okropna sie zrobila
danuta_szwajcer 19:23, 09 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)
Danusiu kanciki rewelacja a jak kolorowo u Ciebie.Pozdrawiam.

Ewus nie wiem czy takie super, cos mi sie nie podobaja... Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 19:24, 09 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
Śliczne fotki a to z wodą przecudne.Pozdrówka.

TYlko ta woda to juz zawsze bedzie mi sie kojarzyc z utrata naszej ukochanej psiuni bo w tym dniu czyscilam to oczko... Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 19:25, 09 kwi 2014

Agania napisał(a)

Magnolie czynią tą wiosnę cudowną, kwiaty drzew owocowych i szum wody to są dla mnie najmocniejsze bodźce, sprawiają mi dużo radości, dziękuję Danuś za taką piękną galeryjkę

Oj przyznaje, ze magnolie to prawdziwa wiosna a ich kawiaty sa przecudnej urody Pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:29, 09 kwi 2014

anna_g napisał(a)
Danusia - teraz to dałas po oczach tymi fotkami Piękne je zrobiłaś naprawdę. Co do fiołków o których u mnie pisałaś to... no one są takie jasnoniebieskofioletowe... i nie mam pojęcia skąd one i czy to jakieś "wyrodzone" fioletowe czy to taka odmiana... i nie wiem skąd się wzięły... te "normalne" są ciemniejsze... jeśli faktycznie chcesz takich to z chęcią Ci oddam bo jak pisałam likwiduję je w większej części... Mogę Ci dać i tych jasnych i ciemnych i jeszcze mam mnóstwo fiołków labradorskich które owszem jak kwitną pięknie wyglądają ale normalnie to zaraza bo się rozsiewają wszędzie Wybieraj a wszystko dostaniesz Pozdrawiam
brrrrrr... u mnie jeszcze zimniej niż wczoraj

Aniu fiolki zostaw mi prosze te jasno niebieskie, te ciemne to tez mi rosna w trawie z tylu domu a biale tez mam takie co dopieo beda kwitły Wiesz, ze ja lubie wszystko co kwitnie, W domu mam sajgon bo malujemy ale raniutko wstalam i pojechalam na targ no i nakupiłam lilii) Roze angielskie i wielokwiatowe A i jeszcze biala pnaca no nie umie sie oprzec Ale zimnica dzisiaj okropna brrr. Pozdrawiam