Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 19:31, 09 kwi 2014

Urszulla napisał(a)
Danusiu cieszę się że u Ciebie się zdjęcia pojawiłyi jak zwykle zachwycają.
Piękna magnolia- też pytam o odmianę, czy to Susan, bo już się zgubiłam w identyfikacji....wszystkie mi się podobają

Byłam u Kapiasów kilka dni temu i stałam nad Susan, ale w planach jest Nigra i Genie. A teraz wiem, że Susankę posadziłabym z drugiej strony domu

Ula nie wiem jaka to mysle, ze Susan Mam ja juz 12 lat Genie bardzo i to bardzo mi sie podoba no i dlugo kwitnie a kolor ma cudny, jak dluzej o niej pomysle to znowu kupie) Pozdrawiam z zimnego Rybnika. Maluje w domu to mam niezly sajgon i pracy duzo a nowe nakupione roslinki biedne czekaja by je posadzic.
danuta_szwajcer 19:32, 09 kwi 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Kanciki obejrzałam no nieżle ci wyszły ja też mam robić ale sprzętu nie mam

Ale troche Bogusiu musze nad nimi popracowac jeszcze ale mam jeszcze duzo ich do zrobienia tylko czasu brak. Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 19:34, 09 kwi 2014

zawitka napisał(a)
Danusiu wiesz szkoda by mi było tych aksamitek bo to żółte które dostałam od Bogusi zależało mi na nich Pozdrawiam niedzielnie

Moje aksamitki mam w tym roku kremowe takie jasniutkie ale tak szybko urosly, ze juz sie prosza by je wysadzic do gruntu ale tez nie bede sadzic jeszcze. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:35, 09 kwi 2014

Kuklik napisał(a)
Piękne zdjęcia wiosenne
Cudowna magnolia, też jestem ciekawa nazwy, wygląda trochę jak moja Iolanthe. Buziaki

Chyba to jest Susan, sadzona 12 lat to nie zwracalam uwagi na nazwy: Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 19:36, 09 kwi 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Danusiu, zaglądam i pozdrawiam

Agnieszko moze w koncu po swietach jakos uda sie nam umowic, bo moze bys cos sobie z sadzonek wybrała u mnie? Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 19:37, 09 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Zapuszczam jedno oko... wrócę jutro

Ciagle zabiegani Znam ten bol i ciagle mam zaleglosci, w domu mam malowanie to juz na nic nie mam czasu Pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:38, 09 kwi 2014

Kindzia napisał(a)
Danuś...ja też zaległości mam

Pozdrówka

Znam ten bol Kasiu ale ja chyba ciagle mam większe Pozdrawiam serdecznie z bardzo bardzo zimnego Rybnika
danuta_szwajcer 19:39, 09 kwi 2014

Maria667 napisał(a)
Piękne fotki z ogrodu. Zwłaszcza magnolia.
I wygląda jakoś znajomo

Magnolia to kwiaty wiosny i jak dla mnie wyjąkowej urody Pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:40, 09 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)

Wiosną połączenie różu z żółtym mnie nie drażni.. powiem nawet, że mi sie podoba

A wiesz Aniu, ze tez tak mam Zolty w ogrodzie najbardziej lubie wiosna a potem juz niezbyt... Pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:41, 09 kwi 2014

irena_milek napisał(a)
Śliczne zdjęcia Danusiu i kwiaty magnolii, którą straciłam, ona taka piękna
kanty super, ale teraz widzę, jak rzeczywiście u ciebie sucho, może popada, to odetchniesz trochę

No i Irenko popadało w koncu tylko czemu az tak zimno, zeby tylko mrozu nie bylo bo bym sie chyba nad tymi roslinkami poplakala. Tak pieknie jest teraz za oknem wokol wszystkie drzewa juz kwitna jak w maju. Pozdrawiam