Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 19:42, 09 kwi 2014

grembosia napisał(a)
Piękne wiosenne zdjęcia, super ogród się prezentuje.

Wyjatkowa jest ta wiosna w tym roku chociaz teraz bardzo zimno sie zrobilo, dobrze, ze chociaz deszczu troche bylo. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:44, 09 kwi 2014

kitek81 napisał(a)
śliczną masz wiosnę u siebie, kwiatuszki urocze
pozdrawiam gorąco

Dziekuje Ci bardzo, zakupy nowe zrobione tylko czasu na ogrod nie ma bo malowanie w domu to i pracy innej duzo. Poki co jest zimno. Pozdrawiam
Bogdzia 19:45, 09 kwi 2014

U mnie też dziś zimno okropnie ale nie padało a szkoda jak już nie ma pogody to chociaż z deszczu by pożytek był. Malowania nie zazdroszcze ale od czasu do czasu jest konieczne , za to pocieszaj sie liliami i różami które mi bardzo do Ciebie pasuja. Pozdrawiam.
danuta_szwajcer 19:45, 09 kwi 2014

EPODLAS napisał(a)
Gratuluję pięknych kancików. Zdolniacha jesteś. Magnolka cudna. To chyba najpiękniejszy wiosenny okaz roślinny. Cudna wiosna u ciebie

Zgadzam sie z Toba, ze magnolia to najpiekszniejsze drzewko wiosny a kanciki jeszcze musze nad nimi popracowac Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 19:47, 09 kwi 2014

Marta7 napisał(a)
Danusia cudny był mój spacer po Twoim wiosennym ogrodzie,na każdym kroku tyle piękna! To zdjęcie z wodą urzekło mnie szczególnie. Kanciki super Ci wyszły-wobec tego zapraszam do mnie-Ty już masz wprawę!
Pozdrawiam serdecznie

Marta ciesze sie, ze Ci sie podoba i podobaja kanciki ale nie jestem az tak z nich zadowolona ale z czasem moze sie poprawie Dziewczyny obiecaly, ze przyjada i kanciki zrobia) Pozdrawiam z bardzo zimnego Rybnika brrr
danuta_szwajcer 19:51, 09 kwi 2014

Bogdzia napisał(a)
U mnie też dziś zimno okropnie ale nie padało a szkoda jak już nie ma pogody to chociaż z deszczu by pożytek był. Malowania nie zazdroszcze ale od czasu do czasu jest konieczne , za to pocieszaj sie liliami i różami które mi bardzo do Ciebie pasuja. Pozdrawiam.

Tylko sie obawiam czy mrozu nie bedzie bo tego sobie nawet nie wyobrazam. A Malowanie bylo juz bardzo konieczne i chociaz bedzie kazdy kat wysprzatany. A moja szajba liliowa i faktycznie juz teraz i różana mnie iciagle atakuje) No i jeszcze horti. Dokupiłam tez rh i robie nową rabate rododenronową Jeszcze jej nie zakonczyłam jest w trakcie: Pozdrawiam
danuta_szwajcer 20:06, 09 kwi 2014

danuta_szwajcer 20:16, 09 kwi 2014

Kondzio 20:22, 09 kwi 2014

Piękne zdjecia
Agnieszka_B 20:33, 09 kwi 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Agnieszko moze w koncu po swietach jakos uda sie nam umowic, bo moze bys cos sobie z sadzonek wybrała u mnie? Pozdrawiam serdecznie

Bardzo chętnie

a co do targu- to róże też tam zakupilaś? ja wybieram się na targ w najbliższą sobotę - też kupie lilie

pozdrawiam ciepło w tej zimnicy