Tez kupilam Aniu nastepna Magnolie by poczytac i zobaczyc kolejny ogrod z Ogrodowiska W dzisiejszej Maji byl przecudny ogrod taki jak lubie najbardziej Ciesze sie, ze i Twoj bede mogla zobaczy. Pozdrawiam
Elu tez mam taka nadzieje, ze wszystko wypali i sie u mnie spotkamy Poki co to czeka Cie piekna wycieczka a ogrody angielskie sa przecudnej urody takie jak lubie najbardziej, bylam dawno temu i widziałam Pozdrawiam
Bozenko zapewne tak tylko u mnie polowe go przymrozilo niestety bo bylby jeszcze piekniejszy, bardzo lubie tego powojnika, zaczynaja sie rozbijac nastepne u mnie, wiatr a w zasadzie wichury ostatnio mi znowu kilka połamalo Pozdrawiam
Dziekuje bardzo i ciesze sie, ze sie podoba. Szkoda tylko , ze pogoda oastatnio szkod narobiła no i nie ma jak sie nacieszyc ogrodem. Dzis w koncu przestalo padac chociaz. Pozdrawiam
Ciesze sie bardzo Ewuś, ze mnie odwiedziłas, no niestety tak to juz jest, ze u jednych deszcz a u drugich słonko. W koncu i u nas przez te czarne chmury slonko czasami wychodzi dzisiaj. W ogrodzie u mnie raczej grunt piaszczysty wiec szybko wysycha ale wichury były okropne przy tym ulewnym deszczu i narobiły troche bałaganu. Duzo pracy mnie czeka, powojniki i roze niektore połamało. Martwie sie tylko, bo zapowiadaja burze znowu i oby gradu nie bylo jak rok temu. No ale coz nic nie poradzimy. Pozdrawiam serdecznie i wpadaj do mnie
Ciesze sie bardzo Martus i szkoda, ze tak daleko mieszkasz. Kanciki musze poprawic ale jak dzis wyszlam do ogrodu po tych wichurach i ulewach to o zgrozo ile tam pracy mnie czeka, oby tylko juz nie padało. Pozdrawiam serdecznie