Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 14:28, 18 maj 2014

anna_g napisał(a)

Juz mam ochotę posiedzieć na tej ławeczce Pozdrawiam deszczowo

Aniu juz za niedlugo posiedzisz sobie na tej i innej ławeczceBardzo sie ciesze
danuta_szwajcer 14:32, 18 maj 2014

Mala_Mi napisał(a)
Piękne kwiaty, piękna wnuczka
Poczytałam o Twojej wizycie u wnuka, a pzy okazji o Ani, że jej fotki są w Magnolii Lecę z gratulacjami.. Bo, że Ewy ogród jest w gazecie to już wiem

U mnie lilie w tym roku też słabe A jeszcze coś niektóre zżarło

Tez kupilam Aniu nastepna Magnolie by poczytac i zobaczyc kolejny ogrod z Ogrodowiska W dzisiejszej Maji byl przecudny ogrod taki jak lubie najbardziej Ciesze sie, ze i Twoj bede mogla zobaczy. Pozdrawiam
AgnieszkaW 14:34, 18 maj 2014

Mnie też podobał się dzisiejszy "Majkowy' ogród, szczególnie jego architektura ogrodowa
danuta_szwajcer 14:34, 18 maj 2014

gierczusia napisał(a)
Ale piękne zdjęcia .. Achh , tak siedzę i wzdycham ... Zaglądam za to okno , a tu buro ponuro

Miejsce na ławeczce ..echhhh .. Robię rezerwacje .. Może wnet uda mi się tam kawkę wypić ... Mam nadzieję ,że wszytsko wypali a nie tak jak Pisarzowice

Ściskam

Elu tez mam taka nadzieje, ze wszystko wypali i sie u mnie spotkamy Poki co to czeka Cie piekna wycieczka a ogrody angielskie sa przecudnej urody takie jak lubie najbardziej, bylam dawno temu i widziałam Pozdrawiam
danuta_szwajcer 14:37, 18 maj 2014

EPODLAS napisał(a)
Danusiu, mamy chyba tego samego białego powojnika. U mnie też zaczyna kwitnąć. A poza tym rewia kolorów. Rh cudne

Bozenko zapewne tak tylko u mnie polowe go przymrozilo niestety bo bylby jeszcze piekniejszy, bardzo lubie tego powojnika, zaczynaja sie rozbijac nastepne u mnie, wiatr a w zasadzie wichury ostatnio mi znowu kilka połamalo Pozdrawiam
danuta_szwajcer 14:39, 18 maj 2014

monteverde napisał(a)

ale różności już Ci kwitna przepięknie w ogrodzie, pozdrawiam Danusiu

Dziekuje bardzo i ciesze sie, ze sie podoba. Szkoda tylko , ze pogoda oastatnio szkod narobiła no i nie ma jak sie nacieszyc ogrodem. Dzis w koncu przestalo padac chociaz. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 14:44, 18 maj 2014

nebel napisał(a)
Danusiu, mam nadzieję, że te wielkie opady ominą Twój piękny ogród

Pozdrawiam serdecznie, niestety ze słonecznego Gdańska

Ciesze sie bardzo Ewuś, ze mnie odwiedziłas, no niestety tak to juz jest, ze u jednych deszcz a u drugich słonko. W koncu i u nas przez te czarne chmury slonko czasami wychodzi dzisiaj. W ogrodzie u mnie raczej grunt piaszczysty wiec szybko wysycha ale wichury były okropne przy tym ulewnym deszczu i narobiły troche bałaganu. Duzo pracy mnie czeka, powojniki i roze niektore połamało. Martwie sie tylko, bo zapowiadaja burze znowu i oby gradu nie bylo jak rok temu. No ale coz nic nie poradzimy. Pozdrawiam serdecznie i wpadaj do mnie
danuta_szwajcer 14:45, 18 maj 2014

Bogdzia napisał(a)

To azalia Canons Double.
ślicznie u Ciebie Danusiu , pozdrawiam.

Dziekuje Ci bardzo Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 14:47, 18 maj 2014

Marta7 napisał(a)
Danusia spacer po Twoim,a jednocześnie moim ukochanym ogrodzie to sama przyjemność,Twój buczek nadal mnie zachwyca,widać już efekt kancików! no cudnie!
Pozdrawiam serdecznie

Ciesze sie bardzo Martus i szkoda, ze tak daleko mieszkasz. Kanciki musze poprawic ale jak dzis wyszlam do ogrodu po tych wichurach i ulewach to o zgrozo ile tam pracy mnie czeka, oby tylko juz nie padało. Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 14:49, 18 maj 2014

kitek81 napisał(a)
Danusiu, chyba najpierw pozachwycam się nad wnusią-małą ogrodniczką cudowna jest
ogród też piękny, tyle w nim teraz kolorów a i na ławeczce przysiadłam
muszę też u siebie zrobić taki miły kącik do posiedzenia
pozdrawiam :*[/quote

Ciesze sie, ze Ci sie podoba, wpadaj i posiedz sobie na ławeczce) Kolorow teraz duzo bo wszystko kwitnie tylko pogody nie ma zeby sie nacieszyc Pozdrawiam:0