Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 12:10, 23 maj 2014

Marta7 napisał(a)

Danusia ale będzie się działo,zrob dużo fotek,przyjechałabym ale za daleko.....,a ja od wiosny też nic nie robię tylko sadzę,wszystko zarosnięte,a ja dalę sadzę....
No ale u Ciebie to raj,raj na ziemi no i ciekawa jestem Twoich nowych nasadzeń.
A wiekowo jesteś piękna i silna!Co to takie latka,teraz dopiero zaczyna się życie!

Miła jestes Martus oj miła, fotki nasadzen dopiero zrobie, fotografowanie to kolejna moja słabosc Ostatnio jednak stwierdzilam, ze tyle tych kwiatow, krzewow, ze trudno wszystkiemu zrobic zdjecia A Twoj ogrod Martus uwielbiam jak i Twoje podejscie do zycia i powiem Ci slowami piosenki...jesteś szalona mowie Ci.....Te dni jak bajka,piękne jak tysiąc róż .
Ty się śmiałaś zawsze, no i cześć" i niech tak zostanie Ale kiedys na ten Twoj plac do tej stodoly pieknej przyjade zobaczysz Pozdrawiam U nas upał ufffff az za goraco, dzisiaj mam milego goscia u siebie Agnieszke z Ogrodowiska) Ciesze sie chociaz nie mam wyplewionego ogrodu bo w taki upal....
danuta_szwajcer 12:21, 23 maj 2014

danuta_szwajcer 12:26, 23 maj 2014

boguslawa_ma... 14:42, 23 maj 2014

Ale piękne powoiniki i kwitną od dolu ,a u mnie tylko góra kwitniePozdrawiam
Kindzia 17:51, 23 maj 2014

Już na wiek to nie narzekaj Danusiu, bo Cię osobiście znam i wiem, żeś nie wiekowa Czasem człowiekowi latka dokuczają, ale tak źle nie jest
Masz irysy orientalne!!! Ile ja się ich naszukałam...ciężko je kupić, ale mam. Tylko mnie przestrzegano, że może dużo czasu upłynąć, zanim zakwitną Przyjęły się, to najważniejsze, na kwiatki poczekam. Pamiętasz może po jakim czasie u Ciebie kwitnąć zaczęły? Bardzo mi się podobają, są takie subtelne.

Czerwona róża jak z kwiaciarni...były kiedyś mercedeski...pamiętasz? Teraz jakoś ich nie widać.

Pozdrawiam i ściskam Danusiu
danuta_szwajcer 20:18, 23 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Już na wiek to nie narzekaj Danusiu, bo Cię osobiście znam i wiem, żeś nie wiekowa Czasem człowiekowi latka dokuczają, ale tak źle nie jest
Masz irysy orientalne!!! Ile ja się ich naszukałam...ciężko je kupić, ale mam. Tylko mnie przestrzegano, że może dużo czasu upłynąć, zanim zakwitną Przyjęły się, to najważniejsze, na kwiatki poczekam. Pamiętasz może po jakim czasie u Ciebie kwitnąć zaczęły? Bardzo mi się podobają, są takie subtelne.

Czerwona róża jak z kwiaciarni...były kiedyś mercedeski...pamiętasz? Teraz jakoś ich nie widać.

Pozdrawiam i ściskam Danusiu

Ale ja Kasiu nie narzekam na wiek, czasami nie jedna siksa nie ma tyle werwy: Ale sil czasami juz mniej niestety. Ale Kasiu chyba mnie nie znasz, ,nie mialysmy okazji jeszcze no chyba, ze czegos nie pamiętam hahaha A iryski to Kasiu kupilam w marcu z mysla o iryskach miniaturkach takich co Ania ma a tu taka niespodzanka i urosly i zakwitly takie cuda, tak wiec posadzilam je w tym roku i tak mi zakwitły, tez bardzo mi sie podobaja A roz u mnie pod dostatkiem od koloru do wyboru a ta czerwona jest wyjatkowa piekna i takie ma duze te kwiaty, gorzej jak bedzie deszcz to mi je zniszczy od ciezaru. Mam nadzieje, ze na spotkanie roze beda kwitly No i mam nadzieje, ze sie spotkamy?? to sie poznamy hahaha.
Pozdrawiam
danuta_szwajcer 20:21, 23 maj 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Ale piękne powoiniki i kwitną od dolu ,a u mnie tylko góra kwitniePozdrawiam

Bogusiu no nie wszystkie od dolu ten jeden to do nieba ma caly piekny bukiet W tym roku duzo mam przesadzonych powojnikow i dopiero startuja i mniej kwitna, ale co niektore te na zdjeciu sa niezawodne jak zawsze Do spotkania to raczej przekwitna. Pozdrawiam
Agnieszka_B 21:14, 23 maj 2014

Danusiu. Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie mnie w twoim ogrodzie i możliwość poznania cie osobiście. Twój ogród robi jeszcze większe wrażenie na żywo niż na zdjęciach. Dojrzały , bujny- i kwitnący - z takich co to lubię najbardziej.

Natomiast to co mnie najbardziej zachwyca to róże - ogromna ilość i wszystkie takie zdrowe.

pozdrawiam ciepło
danuta_szwajcer 22:23, 23 maj 2014

Agnieszka_B napisał(a)
Danusiu. Jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie mnie w twoim ogrodzie i możliwość poznania cie osobiście. Twój ogród robi jeszcze większe wrażenie na żywo niż na zdjęciach. Dojrzały , bujny- i kwitnący - z takich co to lubię najbardziej.

Natomiast to co mnie najbardziej zachwyca to róże - ogromna ilość i wszystkie takie zdrowe.

pozdrawiam ciepło

Agnieszko bardzo Ci dziekuje, ze mogłam Cie poznac,i tak sie miło z Toba rozmawia, ze az zal ze czasu mało no i ani jednego zdjecia nie zrobiłam a aparat był na stole Ciesze,sie, ze ten moj misz-masz sie podobał i mam nadzieje, ze cos z niego tez sobie posadzisz u siebie: ale na wszystko nie starczyło czasu. Pozdrawiam
Dorota123 09:08, 24 maj 2014

Pięknie i kolorowo.