Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Marta7 08:22, 22 maj 2014

Danusia ale piekne zdjęcia,cuda pokazujesz,tak spaceruję i trudno mi wyjść z Twojego ogrodka,strasznie szkoda że mieszkasz tak daleko....
Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 12:21, 22 maj 2014

anna_g napisał(a)
Ale pięknie kolorowo Pozdrawiam Danusiu cieplutko. Ta moja biała azalia to Azalia Japońska Schneezwerg (hmmm... wybitnie japońska nazwa ). Kupiłam w Pisarzowicach rok temu - trochę już urosła ale skoro japońska to nie będzie gigantem W tym roku prześlicznie kwitnie i ja jestem nią zauroczona Moja mama ma podobną tylko pełną

Dziekuje Aniu ale juz wszystko ustalismy no i bardzo sie z tego powodu ciesze, zaczynam miec hahaha stracha...
danuta_szwajcer 12:25, 22 maj 2014

Kindzia napisał(a)
Nazwę azali zapisałam Ale masz tego dobra Danuś!!! Piękne kolory. Wiatr Ci narozrabiał? Dużo róż masz połamanych? Szkoda bardzo
Czytam o marnych liliach...to nie rok taki, moje dorodne rosną. Coś innego musi być...Nawet łagodna zima orientalnym pozwoliła bez okrycia przetrwać.
Mam nadzieję, że gradu nie będzie...już wystarczy w tym roku. Na razie piękne słoneczko świeci i niech tak zostanie
Pozdrawiam Danusiu

Kasiu straty juz powycinane ale przy tak duzym nasadzeniu to nawet nic nie widac) Lilie to mysle, ze nornice i pędraki zrobily swoje + mroz no i to co kupilam ierwszy raz w internecie tak zachwalane na forum to niech to.... nie dosyc ze ocyganili, bo inne w wiekszosci lilie wyslali niz kupiłam akurat sie na tym znam wiec wiem, ze to nie te ale zaplacilam słono echhh ,mam nauczke i juz wiem ze tylko moja Pani sprawdzona na targu. pieknie sloneczko swieci zaczynam miec stresa przed naszym spotkaniem bo wasze ogrody takie wymuskane pod kancik ne taki jak ten moj... Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 12:26, 22 maj 2014

nebel napisał(a)
Danusiu, na pewno - masz to jak " w banku"

Ewus tylko sie ciesze i trzymam za słowo) Pozdrawiam U nas tez piekna cudna pogoda
danuta_szwajcer 12:27, 22 maj 2014

reni napisał(a)
Łał...ale kolory,bajecznie...pozdrawiam

Dziekuje, ze zajrzalas Teraz jest bardzo kolorowo bo kwitnie wszystko no i ten zapach.... Pozdrawiam
danuta_szwajcer 12:29, 22 maj 2014

AniaDS napisał(a)
A co to za różyczki już tak pięknie główki wystawiają?

Ta rozowa to tyle wiem, ze angielska jest cudna, pachnie pieknie i niezly duzy krzew sie zrobił jak bedzie w pelni rozkwitu to zapewne Ty bedziesz wiedziała co to za roza Ta czerwona to cudna jest rambler t wyrosla na ponad dwa metry ale nazwy nie znam niestety. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 12:31, 22 maj 2014

WilczaGora napisał(a)
przepięknie wszystko kwitnie w Twoim ogrodzie
i jakie zdrowe te okazy !!!

macham z Wilczej

Odmachuje do jednego z moich ulubionych ogrodow) Pozdrawiam Tez dopiero teraz w koncu udalo mi sie obsadzic wszystkie donice Ufff pracy bardzo duzo ale i radosci tez)
danuta_szwajcer 12:32, 22 maj 2014

Dorota123 napisał(a)
Kolory tańczą w Twoim ogrodzie, prawdziwy zawrót głowy. Ślicznie.

Jak pieknie napisalas Dziekuje Ci bardzo lubie kolory w ogrodzie jak i zapach dlatego mam tak duzo kwiatow i krzewow kwitnacych Pozdrawiam
danuta_szwajcer 12:36, 22 maj 2014

Marta7 napisał(a)
Danusia ale piekne zdjęcia,cuda pokazujesz,tak spaceruję i trudno mi wyjść z Twojego ogrodka,strasznie szkoda że mieszkasz tak daleko....
Pozdrawiam serdecznie

W auto albo pociag i przyjezdzaj) Zapraszam a bedzie spotkanie u mnie ogrodowiskowe wiec tym bardziej Martus Caly tydzien walcze w tym ogrodzie i juz mam chwile zwatpienia po co tyle sadze??? Nie umie tego przerobic, echhh ale jest cudnie jak tak wszystko kwitnie, ptaszki spiewaja no i ten zapach zeby ak jeszcze ktos mi czasu dodal i wieku ujął))) Pozdrawiam Zdjecia z rana switem zrobilam ale dam pozniej...
Marta7 13:53, 22 maj 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

W auto albo pociag i przyjezdzaj) Zapraszam a bedzie spotkanie u mnie ogrodowiskowe wiec tym bardziej Martus Caly tydzien walcze w tym ogrodzie i juz mam chwile zwatpienia po co tyle sadze??? Nie umie tego przerobic, echhh ale jest cudnie jak tak wszystko kwitnie, ptaszki spiewaja no i ten zapach zeby ak jeszcze ktos mi czasu dodal i wieku ujął))) Pozdrawiam Zdjecia z rana switem zrobilam ale dam pozniej...

Danusia ale będzie się działo,zrob dużo fotek,przyjechałabym ale za daleko.....,a ja od wiosny też nic nie robię tylko sadzę,wszystko zarosnięte,a ja dalę sadzę....
No ale u Ciebie to raj,raj na ziemi no i ciekawa jestem Twoich nowych nasadzeń.
A wiekowo jesteś piękna i silna!Co to takie latka,teraz dopiero zaczyna się życie!