Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

weronika77 22:03, 24 maj 2014

Ładnie pokazujesz swoje roślinki. Pozdrawiam.
eda 22:17, 24 maj 2014

Piękne kolorowe okazy pozdrówka zostawiam
Marta7 22:21, 24 maj 2014

Danusia ależ cudne fotki,naprawdę robisz je profesjonalnie,Twoje widoczki slicznota,no i jest nareszcie moja ulubiona panienka
Danusia a nie wiesz jak nazywaja się te białe kwiatuszki na 6 zdjęciu,też mnie zauroczyły i mam je, ale nie wiem jak się zwią i te na 8 zdjęciu też są mi nieznane a jakże piękne.
Cieszę się że spotkanie się udało,teraz zapewne odpoczywasz. Piszesz że masz co fotografować,a przecież my najbardziej lubimy fotki-więc czekamy na więcej i więcej...
Danusia a moja stodola jest zawsze dla Ciebie otwarta
Pozdrawiam serdecznie

Kasiek 01:18, 25 maj 2014

Jezeli jeszcze raz pokazesz takie piekne fotki i mnie nie zawolasz to... Cudowne
anna_g 14:11, 25 maj 2014

Danusia - dziękuję za radę... no widzisz, nie wszystko co ładne musi być dobre.... Idę to to łapać.... Danuś - zadanie wykonane - krzaczek malutki ale starałam się wybrać najładniejszy bo szału nie było... Ale taka jak ta moja tylko, że Twoja
danuta_szwajcer 17:04, 26 maj 2014

Dorota123 napisał(a)
Pięknie i kolorowo.

Dzieki i pozdrawiam Kwitnie wszystko
danuta_szwajcer 17:04, 26 maj 2014

weronika77 napisał(a)
Ładnie pokazujesz swoje roślinki. Pozdrawiam.

Ciesze sie, ze sie podoba chociaz u mnie nie jest tak uporzadkowane i taki łd piekny jak u Was Pozdrawiam
danuta_szwajcer 17:05, 26 maj 2014

eda napisał(a)
Piękne kolorowe okazy pozdrówka zostawiam

Oj teraz tyle kwitnie, ze nie wiadomo na co patrzec oby tylko grad nie zniszczyl nic bo wokol juz poniszczylo ogrody niestety Pozdrawiam
Milka 17:09, 26 maj 2014

Danusiu, powoli nadrabiam, wolno idzie, ale docieram
cudowne zdjęcia, bogactwo faktur, koloru, pełna gala, cudownie, jej, pewnie nie chce ci się ogrodu opuszczać
danuta_szwajcer 17:11, 26 maj 2014

Marta7 napisał(a)
Danusia ależ cudne fotki,naprawdę robisz je profesjonalnie,Twoje widoczki slicznota,no i jest nareszcie moja ulubiona panienka
Danusia a nie wiesz jak nazywaja się te białe kwiatuszki na 6 zdjęciu,też mnie zauroczyły i mam je, ale nie wiem jak się zwią i te na 8 zdjęciu też są mi nieznane a jakże piękne.
Cieszę się że spotkanie się udało,teraz zapewne odpoczywasz. Piszesz że masz co fotografować,a przecież my najbardziej lubimy fotki-więc czekamy na więcej i więcej...
Danusia a moja stodola jest zawsze dla Ciebie otwarta
Pozdrawiam serdecznie

Martus te biale kwiatuszki to nemezje a te drugie to mi znowu z glowy wyleciało ale musze zapytac Anie Sa sliczne te kwiatuszki. Spotkanie mialam tylko z Agnieszka z Zapachu Ziemi bo mieszkamy w tym samym miescie a te wieksze to dopiero bedzie Juz mam stracha i stresa bo czy pogoda dopisze przed i zdrowie bym mogla uporzadkowac, wykosic i w koncu tez wyplewic. Jak jest upal to niestety nic nie da sie robic bo chodze jak mucha w smole A i owszem odpoczywam po innej imprezie zlot czarownic Hahaha bylo wesolo No i babcia Danusia potanczyła na miotle Moje roze powalone od ciezaru i wiatru potrzebuja podpory i mam nadzieje, ze moj student e-Muś w koncu znajdzie czas by mi je zrobic Pozdrawiam