Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 10:54, 04 cze 2014

Kindzia napisał(a)
To zapalenie krtani??? Obawiam się, że naleweczka nie pomoże...
Jak dawno temu zaczęłam w szkole pracować, to w pierwszym roku pracy dwa razy mnie to dziadostwo dopadło. U mnie skończyło się na antybiotyku w dooopsko...
Nie ma żartów, Danuś, żaden ogród, jeszcze w taką pogodę!!!

Psiutka śliczna, ale chyba figlara? Tak jej zawadiacko ze ślipek patrzy

Zdrówka życzę i przytulam

No niestety Kasiu, ale mam silne leki poszlam tez do mojego laryngologa wiec mysle, ze mnie wyleczy. Powiedzial, ze mam wychodzic na dwor wlasnie do ogrodu bo pogoda jest dobra bo duzo wilgoci. Bedze dobrze Sasiadka mi przyjdzie w sobote pomoc wiec damy rade, zeby gorzej tylko nie bylo. A zdjecia bedziecie tak robic zeby trawska nie bylo widac bo uroslo tego ze o zgrozo... Kropka jest bardzo figlarna i moglabym teraz nic nie robic tylko z nia byc
danuta_szwajcer 10:59, 04 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Danusiu wróciłam do twojego wątku i muszę ci powiedzieć że mamy bardzo podobne upodobania roślinne Lilie kocham i powojniki i kolory No i jak wybrać jeden z kolorów albo trzy góra??
No jak, kiedy lilie w każdym kolorze zachwycające Ja nie potrafię i dlatego też mam kolorowy zawrót głowy O piesku czytałam już w marcu Nasza sunia dwa lata temu odeszła ale na szczęście druga mini została i żal łatwiej było znieść, choć do dziś łzy mi lecą na wspomnienie i widok dobermanów.
Twoja kropka słodka bardzo i na pewno wiele radości ci sprawi Pozdrawiam serdecznie

Dzieki Malgosiu, ze do mnie zajrzałas No sama zobaczysz, ze mam misz-masz ale kocham kwiaty, kolory i dla mnie ogrod musi miec zapach. Probuje juz tonowac kolory, jeszcze duzo pracy mnie czeka nad nim bo mam plany ale ciagle mi czasu brak. Lilie nie wiem czy pedraki czy nornice czy mroz ale mam ich conajmniej polowe mniej w tym roku bo mialam ich ok.130 i bardziej teraz ogrod jest różany niż liliowy A psiunie widziałm, ze tez masz sliczna sunie mini ratlerek czy pinczerek? Naplakalam sie za moja sunia i jak dobrze, ze juz mam małą Kropkę Ciesze sie bardzo, ze sie poznamy Pozdrawiam
danuta_szwajcer 11:06, 04 cze 2014

Marta7 napisał(a)

Danusia jaki pech,jaki pech A ten piękny ogród,a cudowny M który Ci oczko wodne zrobił,a bycie szczęśliwą babcią i opiekunką przesympatycznej psiuni o jakim pechu Ty mówisz a choróbsko wnet minie,tylko pilnie się kuruj!
Czytałam że impreza była przednia cieszę się bardzo że zaszalałaś-zawsze to jest odskocznia od codziennych trosk i zabiegania.
Danusia zdjęcia cudne,zresztą jak zwykle,ogród wart dużej ilości osób zwiedzających,jest oj jest na czym oko zawiesić i inspiracje zbierać!
Pozdrawiam serdecznie

Martus pech, ze akurat teraz wlasnie teraz dopadlo mnie chorabsko, mowic nie umie obiecuja, ze jutro powinno juz byc lepiej no ale zobaczymy,w sobote wazne spotkanie no a ja milczaca bede Ani ogrodu uporzadkowac nie umie po tych deszczach o takim pechu mowie.A babcią kochona to jestem przeszczesliwa tym bardziej , ze za tydzien przyjezdzaja. Szczeniaczka mam na kolanach, spi sobie slodko No i ostatnia impreza byla tak przednia, ze az zaniemowiłamPozdrawiam a zdjec nowych nie robie poki co poczekam do soboty Pozdrawiam
Poziomka 09:31, 05 cze 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Danusi pokazujesz pięknie rośliny.
Orliki w tym roku powróciły do mego ogrodu , na razie nieśmiało, w przyszłym roku powinno być lepiej.
Jak się nazywa roślina na 3 zdjęciu ?
Życzę powrotu do zdrowia.
Pozdrawia Jasia
danuta_szwajcer 10:19, 05 cze 2014

Poziomka napisał(a)

Danusi pokazujesz pięknie rośliny.
Orliki w tym roku powróciły do mego ogrodu , na razie nieśmiało, w przyszłym roku powinno być lepiej.
Jak się nazywa roślina na 3 zdjęciu ?
Życzę powrotu do zdrowia.
Pozdrawia Jasia

Witaj Jasiu Orliki sa bardzo łdne i bardzo fotogeniczne)
Te kwiatki to nemezje, sezonowe ale bardzo je lubie i pięknie pachną
Pozdrawiam
Kindzia 10:22, 05 cze 2014

Jak tam zdrówko Danuś?

Macham
danuta_szwajcer 11:36, 05 cze 2014

Kindzia napisał(a)
Jak tam zdrówko Danuś?

Macham

Kasiu dalej szeptem Łykam antybiotyki i sterydy, czuje sie juz o wiele lepiej, mysle, ze idzie ku dobremu. Czekam na Was w sobote, przyjedziecie hahaha w odwiedziny chorej Trawa sie juz nie przejmuje, no trudno musi poczekac... sasiadka mi pomoze w przygotowaniu stolow i krzesel, damy rade No i pogoda jak zawsze mnie nie zawiedzie Wiec wierze, ze i atmosfera tez bedzie dobra
Kindzia 13:20, 05 cze 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Kasiu dalej szeptem Łykam antybiotyki i sterydy, czuje sie juz o wiele lepiej, mysle, ze idzie ku dobremu. Czekam na Was w sobote, przyjedziecie hahaha w odwiedziny chorej Trawa sie juz nie przejmuje, no trudno musi poczekac... sasiadka mi pomoze w przygotowaniu stolow i krzesel, damy rade No i pogoda jak zawsze mnie nie zawiedzie Wiec wierze, ze i atmosfera tez bedzie dobra

To nieciekawie...ja Ty śpiewać z nami będziesz???
Niczym sie nie przejmuj Danuś, mówiłam Ci. My do Ciebie przyjeżdżamy, nie na inspekcję.
Stoły...??? Napisz mi jeszcze Danuś ile osób będziesz gościć?
Agania 15:02, 05 cze 2014

Jaka piękna ta kropeczka, to masz teraz urlop macierzyński
mira 15:39, 05 cze 2014

Oj i tu spotkanie się szykuje, to macie dziewczyny siły bo jak czytam o szykowaniu stołów to już mi cieplej, Danuś lepiej leżaki szykuj

widziałam kropkę hehe cudny pyszczek

udanego spotkania Wam życzę a Tobie zdrowia