danuta_szwajcer
18:33, 08 cze 2014
Elu dziękuje jeszcze raz za wszystko, wszyscy jestescie wspaniali i tak miło spedza sie z Wami czas i dziekuje za zdjecia, fajnie jest spojrzec na nie z innej perspektywy
Pozdrawiam i do następnego
Bogusiu bardzo dziekuje za wszystko i za zdjecia robione innym spojrzeniem
Pozdrawiam
Agnieszko jeszcze raz dziekuje i do szybkiego zobaczenia
Moj M ma radoche dzisiaj bo to łasuch
Małgosiu rowniez i Wam za wszystko bardzo, bardzo dziekuje
Fajnie popatrzec na zdjecia, ogrod z Wami wydająie te wszystkie krzewy i kwiaty takie duże. A chetnie kiedys zawitam i do Was i moze z Agnieszką
Pozdrawiam
Beatko bardzo miło bylo Cie poznac i ciesze sie, ze mamy podobne poglądy o ogrodach i ich tworzeniu i czym jest ogród. Dziekuje za prezenty jak i piękne zdjecia, ktore u mnie zostawiłas. Pozdrawiam serdecznie
Ula bardzo sie ciesze, ze w koncu moglysmy sie spotkac u mnie, tak fajnie się z Tobą rozmawia. Zal mi tylko, ze nie mialam czasu dla Łukaszka ale nastepnym razem nadrobie
Nastepnym razem zobaczysz tez kwiaty hortensji, oby tylko jakis grad nie padał jak rok temu. Dzieki tez za podpowiedz co posadzic na te suche miejsce. Oby mi zdrowie i czas pozwolil to znowu cos porobie
Naleweczka pychotka tak jak i herbatka i kiełaski rowniez
Dziekuje za wszystko

Bogusiu bardzo dziekuje za wszystko i za zdjecia robione innym spojrzeniem

Agnieszko jeszcze raz dziekuje i do szybkiego zobaczenia

Małgosiu rowniez i Wam za wszystko bardzo, bardzo dziekuje

Beatko bardzo miło bylo Cie poznac i ciesze sie, ze mamy podobne poglądy o ogrodach i ich tworzeniu i czym jest ogród. Dziekuje za prezenty jak i piękne zdjecia, ktore u mnie zostawiłas. Pozdrawiam serdecznie

Ula bardzo sie ciesze, ze w koncu moglysmy sie spotkac u mnie, tak fajnie się z Tobą rozmawia. Zal mi tylko, ze nie mialam czasu dla Łukaszka ale nastepnym razem nadrobie