Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 18:33, 08 cze 2014

Elu dziękuje jeszcze raz za wszystko, wszyscy jestescie wspaniali i tak miło spedza sie z Wami czas i dziekuje za zdjecia, fajnie jest spojrzec na nie z innej perspektywy Pozdrawiam i do następnego

Bogusiu bardzo dziekuje za wszystko i za zdjecia robione innym spojrzeniem Pozdrawiam
Agnieszko jeszcze raz dziekuje i do szybkiego zobaczenia Moj M ma radoche dzisiaj bo to łasuch

Małgosiu rowniez i Wam za wszystko bardzo, bardzo dziekujeFajnie popatrzec na zdjecia, ogrod z Wami wydająie te wszystkie krzewy i kwiaty takie duże. A chetnie kiedys zawitam i do Was i moze z Agnieszką Pozdrawiam
Beatko bardzo miło bylo Cie poznac i ciesze sie, ze mamy podobne poglądy o ogrodach i ich tworzeniu i czym jest ogród. Dziekuje za prezenty jak i piękne zdjecia, ktore u mnie zostawiłas. Pozdrawiam serdecznie

Ula bardzo sie ciesze, ze w koncu moglysmy sie spotkac u mnie, tak fajnie się z Tobą rozmawia. Zal mi tylko, ze nie mialam czasu dla Łukaszka ale nastepnym razem nadrobie Nastepnym razem zobaczysz tez kwiaty hortensji, oby tylko jakis grad nie padał jak rok temu. Dzieki tez za podpowiedz co posadzic na te suche miejsce. Oby mi zdrowie i czas pozwolil to znowu cos porobieNaleweczka pychotka tak jak i herbatka i kiełaski rowniez Dziekuje za wszystko
danuta_szwajcer 18:39, 08 cze 2014

Marta7 napisał(a)
Super spotkanie! A jakie piękne i sympatyczne buzie,ogród widziany innymi oczami również cudny i jakże inny! A M wart grzechu
Pozdrawiam serdecznie Teraz zapewne odpoczywasz po takich emocjach,cieszę się że z gardełkiem trochę lepiej

Martus spotkanie super bo ludzie fantastyczni Tak jakby jedna rodzina co zna sie od lat Ciesze sie, ze pogoda dopisala bo dzis to chyba juz za upalnie jest. Masz racje , ze ogrod widziany innymi oczami zupelnie inny bo nie wiem dlaczego nie robie zdjec w roznych innych miejscach, zakatkach. No i w piatek jeszcze nic tylko szeptem, glos jeszcze daleko do ideału ale duzo lepiej. Dzis tylko z psunia sie bawie i kwiatki w donicach podlewam A powojnik nazywa sie JOSEPHINA i wart zakupu tylko nie wiem czy jest u nas osiagalny. Pozdrawiam
danuta_szwajcer 19:09, 08 cze 2014

Milka 20:22, 08 cze 2014

Danusiu, wspaniałe spotkanie, pogoda cudna no, nie możesz do mnie dotrzec, ale w końcu widzę cię
I dzięki dziewczynom jest więcej fot, stanowczo za mało ogród pokazujesz, jest cudowny, jakie okazy, jakie powojnik, wspaniały
anna_g 20:42, 08 cze 2014

Danuś ja dopiero dzisiaj tutaj dotarłam Bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję że zorganizowałaś to spotkanie Twój ogród taki bardzo Twój i bardzo urokliwy... Pięknie było - bardzo się cieszyłam na to spotkanie i bardzo dobrze, bo było jeszcze bardziej udane niż myślałam że będzie Było super I eMowi też należą się podziekowania, za towarzystwo, przygotowania, za pyszny smalczyk, ogóreczki i te super boróweczki do herbaty No i podrap za uchem Kropeczkę - ale fajniste maleństwo... Czas przeleciał błyskawicznie.... Mam nadzieję, że jeszcze nie raz uda nam sie spotkać. Buziaki wielkie i jeszcze raz dziękuję
danuta_szwajcer 21:01, 08 cze 2014

irena_milek napisał(a)
Danusiu, wspaniałe spotkanie, pogoda cudna no, nie możesz do mnie dotrzec, ale w końcu widzę cię
I dzięki dziewczynom jest więcej fot, stanowczo za mało ogród pokazujesz, jest cudowny, jakie okazy, jakie powojnik, wspaniały

Irenko mysle, ze w koncu dotre do Ciebie, jak widze firletkę gdziekolwiek hahaha to zaraz mysle o Tobie Ciekawa jestem Twojego ogrodu bo wiem ile zmian wprowadzilas by usprawnic prace bo sil coraz mniej to tak jak i u mnie, wiec tez czas na zmiany. Spotkanie bardzo fajne, pogoda na zamowienie no i nawet mowic juz umiałam chodz jeszcze slychac jak chora jest ta krtań ale moglam sie porozumiec Ludzie wspaniali, bardzo wszyscy weseli Irenko sama teraz widze po tych zdjeciach ile ja miejsc wogole nie pokazuje, czy kwiatow w donicach ale moze dlatego, ze moj ogrod jest nie taki w "kancik": Nie taki na topie....Pozdrawiam
danuta_szwajcer 21:09, 08 cze 2014

anna_g napisał(a)
Danuś ja dopiero dzisiaj tutaj dotarłam Bardzo, bardzo, bardzo Ci dziękuję że zorganizowałaś to spotkanie Twój ogród taki bardzo Twój i bardzo urokliwy... Pięknie było - bardzo się cieszyłam na to spotkanie i bardzo dobrze, bo było jeszcze bardziej udane niż myślałam że będzie Było super I eMowi też należą się podziekowania, za towarzystwo, przygotowania, za pyszny smalczyk, ogóreczki i te super boróweczki do herbaty No i podrap za uchem Kropeczkę - ale fajniste maleństwo... Czas przeleciał błyskawicznie.... Mam nadzieję, że jeszcze nie raz uda nam sie spotkać. Buziaki wielkie i jeszcze raz dziękuję

Aniu ciesze sie, ze tez Ci sie podobało i jeszcze raz dziękuje Ci za WSZYSTKO, za cieplo by sadzic Wasze prezenty ale za dwa dni mysle, ze juz bedzie nizsza temperatura to chetnie wszystkie roslinki posadzeMarkowi, juz podziekowałam w Waszym imieniu i bardzo sie ucieszył ze smakowało. Kropeczke, tez podrapałam W nocy byla troche chora chyba za duzo wrazen ale juz jest ok No i pogoda jak na zamowienie Mysle Aniu, ze szybko znowu sie spotkamy Buziaki i tez sie ciesze, ze jestes i ze tyle fajnych ludzi poznaję
danuta_szwajcer 21:27, 08 cze 2014

Ogrody, ogrody, zielone azyle,
tu dzień twój zmęczony przysiądzie na chwilę,

tu w cieniu altany jest pora dla zdrowia
prostują się sprawy w tym gąszczu listowia.

Tu zapach trawnika ściętego wieczorem
napełni ci piersi zielonym kolorem.

Ogrody, ogrody jak barwne motyle
świat z bajek dziecięcych wyjęty na chwilę,

gdy raz zauroczy cię swoim oddechem
poczujesz jak stajesz sie innym człowiekiem.

Tu czas się zatrzymał i spokój zamieszkał,
tu szczęście odnajdziesz na grządkach i ścieżkach.

boguslawa_ma... 21:31, 08 cze 2014

Danusia pogodę na spotkanie zamówiłaś super ,bo dziś już upał
Agnieszka_B 21:40, 08 cze 2014

Danusiu , piękny ten wiersz