Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

anna_g 21:25, 30 maj 2014

Ile masz kwiatów i ile róż już Ci kwitnie. Ależ jestem ciekawa tego Twojego ogrodu na żywo....

Danuś w wolnej chwili zajrzyj do mnie jeszcze raz - "zapodałam" kolejnego robala z którym nie wiem co zrobić.... Może on nieszkodliwy....
Bogdzia 21:53, 30 maj 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Ania wielkie dzieki Jak widze te zdjecia z ogrodu Bodzi to az chce sie miec wiecej i wiecej ale u mnie to chyba nie mozliwe zebym miala takie okazy zdrowe i duze. No i jak widze na nowych przyrostach juz obgryzione wszystko to az sie odechciewa, tu opuchlaki, tu slimaki, pedraki, mszyce, mrowki i tak bez konca ...
Spotkanie sie zbliza a ja stresa zaczynam miec bo czy zdaze uporzadkowac ogrod? czy sie bedzie podobac jak teraz albo Anglie ogladali albo ogrod Bogdzi to gdzie i z czym ja do kogo? Ale mysle sobie, ze w sumie wazne by sie spotkac: A bedzie jak bedzie Pozdrawiam serdecznie

Ja też miałam wielkiego stresa przed spotkaniem , rh nie takie jak by się chciało najpierw mróz je zniszczył potem słońce ale dziewczyny udaja ze nie widza wad i jakoś minęło.Masz racje najważniejsze spotkanie a Twój ogród jak widac ze zdjęc piękny jest , podziwiam powojniki i róże , cudne. Pozdrawiam serdecznie.
Kindzia 21:53, 30 maj 2014

I, jak zawsze, piękny ogród i piękne zdjęcia. Wypatrzyłam biało-granatowego iryska, nie mam takich i chętnie w sierpniu jedną bulwę przygarnę Ja swoje też będę dzielić, mam różniste, Bogdzia już zamówiła u mnie. Może Ci się któryś spodoba z moich, to Ci ukopię. I chociaż na trochę przyjedziesz do mnie żeby sobie osobiście odebrać? Wiem, że nie możesz długo, ale na dwie godzinki chociaż...???

Pogoda się poprawia, chyba jednak zamówiłaś
gierczusia 14:43, 31 maj 2014

anna_g napisał(a)
Ile masz kwiatów i ile róż już Ci kwitnie. Ależ jestem ciekawa tego Twojego ogrodu na żywo....

.

Mammmooooo ... Ja tez , ja też.. Już nie umię sie doczekać
gierczusia 14:45, 31 maj 2014

Danuśka .. Ja tu o stresie czytam.. Noo przestań .... My u Ciebie żadnej kontroli robić nie będziem .. Przysiądziem grzecznie na ławeczce i będziemy wargi obtrzaskiwać a radochy będzie , ojj będzie ..
danuta_szwajcer 15:31, 31 maj 2014

Dziewczyny tylko tak na szybciora odpisze ogolnie bo robie sie na bostwo bo dzis 35 lat po maturze wazna impreza to mus dobrze wypasc Bardzo bardzo sie ciesze na nasze spotkanie no i juz wiem, ze nie wyrobie z wszystkim i z kazda trawka ale to nic Wazne spotkanie i dobry nastroj a licze tez na Wasze spojrzenie na pewne zmiany i "dziury" co musze obsadzic dosadzic w takich dwoch miejscach Moj e-Mus bedzie "kucharz" teraz wraca z naszym nowym czlonkiem rodziny z Łodzi i szczeniaczkiem, sunią i nazwałam ją Kropka Syn Uli będzie miał maskotke
Jutro dam zdjecie bo i ja zobacze ją dopiero jutro jak wróce A ... i tak jeszcze poszlam kopnąc sobie łopata i posadziłam horti Bobo
Urszulla 17:17, 31 maj 2014

Czytam i się uśmiechamRób się na bóstwo a Kropka to rzeczywiście będzie atrakcja nie tylko dla Łukasza

Ogrodu nie ogarniaj, natura najlepsza
U mnie sama natura - chwasty na pozycji nr1- nie do ogarnięcia.
Bea 20:33, 31 maj 2014

Pozdrawiam sobotnio.
kitek81 23:40, 31 maj 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

wszystko śliczne, bez wyjątku
pozdeawiam :*
Kindzia 12:00, 01 cze 2014

Jest psiutka??? Pochwal się Danusiu

Macham