Ale słodziak Prześliczna, w sam raz do przytulania choć z doświadczenia wiem że przesliczne szczeniaczki i tak czasem dają popalić Jak to prześliczne "małe dzieciaczki"
Danuś - a o której się widzimy w sobotę ? Dobrego tygodnia Ci życzę
Elu jak milo Cie widziec Zniklas ostatnio na dlugo. A po stracie naszej suni nie moglismy juz byc bez pieska, szczeniaczek bywa klopotliwy ale ile radosci
Aniu no daje popalic ale cos za cos no trudno przezyjemy i ten etap ale ile radosci. Najgorzej, ze nic zrobic przy niej nie umie, kojec taki specjalny dla szczeniaczkow juz zamowiony w drodze to bedzie łatwiej. To taka kruszynka, slodziak, ze tylko bym ja przytulala i sie z nia bawila A reszta Aniu juz ustalona, pecha mam z tym zapaleniem kratani oj mam no ale coz, licze na to, ze wasze towarzystwo i miła atmosfera zrekompensuje wszystko
Agnieszko tylko juz za duzo tego deszczu, w ogrodzie wszystko powalone, trawsko rosnie, wszystko takie wybujale, ze tylko ciac znowu trzeba Pozdrawiam serdecznie
A widzisz Elu, zapomnialam bo tez czytałm o tym, nawet dawalam to mojemu dziecku bo bardzo chorowal na krtan i tchawice. Dosalam dzis konska dawke lekow nastepnych to mysle, ze przejdzie bo laryngolog powiedzial, ze mam nic nie mowic, oszczedzac nawet tym szeptem Jak zadzwonila klientka a ja takim szeptem to ta sie wystraszyla, przeprosila i sie wylaczyla, a potem sie okazalo, ze myslalam, ze ja w kosciele jestem Komedia
Tez sie bardzo ciesze chociaz wnerwia mnie ten moj pech ech....