Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 20:21, 01 cze 2014

Urszulla napisał(a)
Kropka tylko do przytulania
będzie musiała ogrodowiskową rodzinkę poznać

głos do soboty lecz skutecznie!

Oj slodka bardzo taka przytulanka Ale czym leczyc Ula? Musze poczytac...
eliza3 20:28, 01 cze 2014

Cudna Kropka, jak widzę takie małe szczeniaczki to od razu mi się chce pieska... i chciałoby się przytulić, przytulić...
anna_g 09:55, 02 cze 2014

Ale słodziak Prześliczna, w sam raz do przytulania choć z doświadczenia wiem że przesliczne szczeniaczki i tak czasem dają popalić Jak to prześliczne "małe dzieciaczki"
Danuś - a o której się widzimy w sobotę ? Dobrego tygodnia Ci życzę
AgnieszkaW 09:59, 02 cze 2014

Kropka urocza, ogród rozkwita na całego - pięknie
gierczusia 09:08, 03 cze 2014

Lecę tę Kropkę zobaczyć .. Ijuż się spotkania doczekać nie mogę

Na głos najlepiej siemię lniane .. Można kupić zmielone w aptece i zalewajakę zrobić najlepiej mlekiem , bo z woda to tego wypić się nie da
danuta_szwajcer 12:13, 03 cze 2014

eliza3 napisał(a)
Cudna Kropka, jak widzę takie małe szczeniaczki to od razu mi się chce pieska... i chciałoby się przytulić, przytulić...

Elu jak milo Cie widziec Zniklas ostatnio na dlugo. A po stracie naszej suni nie moglismy juz byc bez pieska, szczeniaczek bywa klopotliwy ale ile radosci
danuta_szwajcer 12:16, 03 cze 2014

anna_g napisał(a)
Ale słodziak Prześliczna, w sam raz do przytulania choć z doświadczenia wiem że przesliczne szczeniaczki i tak czasem dają popalić Jak to prześliczne "małe dzieciaczki"
Danuś - a o której się widzimy w sobotę ? Dobrego tygodnia Ci życzę

Aniu no daje popalic ale cos za cos no trudno przezyjemy i ten etap ale ile radosci. Najgorzej, ze nic zrobic przy niej nie umie, kojec taki specjalny dla szczeniaczkow juz zamowiony w drodze to bedzie łatwiej. To taka kruszynka, slodziak, ze tylko bym ja przytulala i sie z nia bawila A reszta Aniu juz ustalona, pecha mam z tym zapaleniem kratani oj mam no ale coz, licze na to, ze wasze towarzystwo i miła atmosfera zrekompensuje wszystko
danuta_szwajcer 12:17, 03 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Kropka urocza, ogród rozkwita na całego - pięknie

Agnieszko tylko juz za duzo tego deszczu, w ogrodzie wszystko powalone, trawsko rosnie, wszystko takie wybujale, ze tylko ciac znowu trzeba Pozdrawiam serdecznie
danuta_szwajcer 12:21, 03 cze 2014

gierczusia napisał(a)
Lecę tę Kropkę zobaczyć .. Ijuż się spotkania doczekać nie mogę

Na głos najlepiej siemię lniane .. Można kupić zmielone w aptece i zalewajakę zrobić najlepiej mlekiem , bo z woda to tego wypić się nie da

A widzisz Elu, zapomnialam bo tez czytałm o tym, nawet dawalam to mojemu dziecku bo bardzo chorowal na krtan i tchawice. Dosalam dzis konska dawke lekow nastepnych to mysle, ze przejdzie bo laryngolog powiedzial, ze mam nic nie mowic, oszczedzac nawet tym szeptem Jak zadzwonila klientka a ja takim szeptem to ta sie wystraszyla, przeprosila i sie wylaczyla, a potem sie okazalo, ze myslalam, ze ja w kosciele jestem Komedia
Tez sie bardzo ciesze chociaz wnerwia mnie ten moj pech ech....
grazyna 16:03, 03 cze 2014

Danusiu pozdrowienia zostawiam