Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Kindzia 19:57, 13 kwi 2015

No niech mi ktoś powie, że berberyski nie są piękne! Wiem, że kują, ale teraz już kolorem zachwycają! Lubię je bardzo...też mam

Zdrowiej szybciorkiem czy z prądem, czy bez...
Milka 17:12, 14 kwi 2015

danuta_szwajcer napisał(a)

Wspólczuję Ci Bogusiu , bo ja chociaż z okien mogę obserwować a i krotki spacerek zrobić tylko zawsze bardziej kusi by coś robic Zdrówka życzę Pozdrawiam

I zapewne się skusisz, bo nie wiem, jak to jest, ale ogród leczy, jednym ciało, innym duszę, albo wszystko razem u mnie tak jest, a ty chyba dużo do mnie podobna, nawet z tymi kręconymi włosami
O lawendę się nie martw, z parę naprawdę ciepłych dni i ruszy
bozga 21:01, 15 kwi 2015

Ogródek bardzo fajny, rzeczywiście liliowo i kolorowo, bardzo mi się też podobają powojniki i milin, masz może jakąś sprawdzoną metodę na uwiąd powojników?
Milka 15:50, 17 kwi 2015

Zagladam i zdrówka życzę, ja chyba od córki grype podłapałam, zaczyna mnie rozkręcać, nie tam gdzie chcę
Mira104 12:20, 19 kwi 2015

Wow Ty też jesteś z Rybnika super jesteś już 3 osobą tu na Ogrodowisku z Rybnika, można wiedzieć z jakiej dzielnicy ja - Ligota niedaleko makro
danuta_szwajcer 17:42, 19 kwi 2015

Dorota123 napisał(a)
Piękna wiosna u Ciebie, a młode przyrosty berberysa wyglądają jak kwitnące kwiatuszki.

Bardzo lubie kazdy krzew jak nowe listki wypuszczają, są takie soczyste pozdrawiam
danuta_szwajcer 17:43, 19 kwi 2015

Kindzia napisał(a)
No niech mi ktoś powie, że berberyski nie są piękne! Wiem, że kują, ale teraz już kolorem zachwycają! Lubię je bardzo...też mam

Zdrowiej szybciorkiem czy z prądem, czy bez...

Już Kasiu jest oki) Pracuję w ogrodzie, nawet dzisiaj próbowałam nowy sprzęt do cięcia szalona jestem Pozdrawiam:
danuta_szwajcer 17:48, 19 kwi 2015

Milka napisał(a)

I zapewne się skusisz, bo nie wiem, jak to jest, ale ogród leczy, jednym ciało, innym duszę, albo wszystko razem u mnie tak jest, a ty chyba dużo do mnie podobna, nawet z tymi kręconymi włosami
O lawendę się nie martw, z parę naprawdę ciepłych dni i ruszy

No jasne, ze nie wytrzymałam i codziennie coś tam porobiłam też myśle, że ogród leczy i praca w nim to dobra terapia tak też było i ze mną w ostatnich bardzo trudnych latach. Irenko bardzo dużo mamy wspólnego Co do lawendy to miałas racje bo dziś zauważyłam i na tych co już myślałam, że na straty, że jednak coś tam wypuszcza.
danuta_szwajcer 17:50, 19 kwi 2015

Milka napisał(a)
Zagladam i zdrówka życzę, ja chyba od córki grype podłapałam, zaczyna mnie rozkręcać, nie tam gdzie chcę

Oj wspólczuję Ci bardzo i w dodatku gdy masz osłabiony organizm, u mnie już jest dobrze, chociaż słaba jestem bardzo. Życzę Ci zdrówka i obyś jak najszybciej mogła wracac do pracy Pozdrawiam
danuta_szwajcer 17:51, 19 kwi 2015

bozga napisał(a)
Ogródek bardzo fajny, rzeczywiście liliowo i kolorowo, bardzo mi się też podobają powojniki i milin, masz może jakąś sprawdzoną metodę na uwiąd powojników?

Niestety nie mam Pozdrawiam