Lilie kwitna już pojedynczo ale kolorowo jest dalej bo róze, jeżówki, milin oszalał a już myslalam, ze go wymroziło, cynie, floksy, no i teraz jest hortensjowo
Raczej nie bo mam Levane i ma inne listki i większe i inaczej się rozkrzewia i już widać, że będzie duży krzew zresztą musze go przesadzić bo za duży cień i za mało miejsca. A ta hortensja NN w dodatku zakwita u mnie jako pierwsza a jeżeli masz racje a jesteś fachowiec no to fajnie zakupiłam dwie BOBO bo chciałam niski krzew a będę mieć najwyższe bo one rosną do 3mAle kwiaty są piękne
Oczywiście nie upieram się, pokażesz ją za jakiś czas jeszcze raz może pojawi się coś charakterystycznego, liście powinna mieć na wierzchu bardzo gładkie ale nie woskowe. Ja mam dwie młodsza kwitnie, niska, starsza duży krzak ( liście rzeczywiście bardzo duże ale ta cecha pojawiła się z wiekiem )jeszcze w pączkach i wyglądają inaczej niż ta Twoja z fotki wyżej co do której jesteś pewna, że to Levana. Nie ma to jak jednak porównać w naturze
Ale to te same kwiaty na zdjęciach tylko tej NN bo moja Levana jeszcze nie kwitnie bo jest posadzona w cieniu ale już ma duże pędy, kupiłam ją w zeszłym roku a te NN to już trzeci rok z etykietkami Bobo Czy Levana pachnie bo tak wyczytałam? Jutro idę wąchać W sumie to do tej pory aż tak mnie nie interesowało jaka nazwa bo bardzo mi się podoba ale były dziewczyny z "O" w sobotę i Ula bardzo chce znać nazwę bo tak jej się podoba