Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Kasiek 18:14, 13 mar 2013

Moim wielkim sentymentem jest wlasnie octowiec i nie tylko (Martus ma pieknego) ...
Niezapominajki,fuksje,pelargonie,konwalie to kwiaty mojej mamy....Nie ma Jej juz prawie 24 lat...
danuta_szwajcer 18:18, 13 mar 2013

boguslawa_madejska napisał(a)
Danusiu ja dużo róż kupowałam i najgorsze doświadczenie miałam z różami kupionymi w markietach nigdy nie było to co na pudełku narysowane korzenie skręcone w foli łodygi zalane woskiem
najlepsze były ze szkółek kopane, na targu też kupowałam i nigdy nie były oszukane
nigdy nie kupowałam przez internet to nie zabieram głosu ja zawsze kupuje róże wielkokwiatowe,
chociaż mam 1 parkową 1 okrywową i 1 pnącą.
Z różami poczekaj do kwietnia . pozdrawiam.

Te w pudełki są najgorsze masz racje mój M czasami jednak mi kupi jak widzi bo chce mi sprawić radość więc sadze ale mam mozliwosc kupowania takich ze szkolek kopane , na targu ,kiedys wlasnie mialam przepiekne roze wlasnie takie z targu to mi po trzech latach nornice zima cale korzenie pozjadaly i tylko z płaczem suche badyle wyjmowałam teraz chce posadzic kilka pnacych jeszcze i zawsze roze sadze w kwietniu masz racje. A bywasz moze na giełdzie w Tychach??
danuta_szwajcer 18:24, 13 mar 2013

Kasiek napisał(a)
Moim wielkim sentymentem jest wlasnie octowiec i nie tylko (Martus ma pieknego) ...
Niezapominajki,fuksje,pelargonie,konwalie to kwiaty mojej mamy....Nie ma Jej juz prawie 24 lat...

OOO nie znam Kasiu co to octowiec? zaraz ide do Marty zobaczyc ) a fuksje własnie wróciłam z piwnicy by je podlac i juz bardzo chca "wyjśc" z tej piwnicy bo wybujałe pędy wypuściły a za oknem zima zła.
Kasiek 18:29, 13 mar 2013

Danus,Marta nawet myslala zeby sie go pozbyc,ublagalam na kolanach zeby go zostawila i ...Kasiek go nazwala To drzewo ale dosyc ,,upierdliwe`` ,piekne ,tylko szybko rozchodzi sie po ogrodzie
Fukscje sa piekne a ile teraz odmian A co do zimy...eh...szkoda gadac,u mnie sypie caly dzien
danuta_szwajcer 18:51, 13 mar 2013

aaaa juz wiem zacmiło mi rozum hihihi o nie tego nie chce w ogrodzie ale podoba mi sie i mam ich kilka przed wjazdem na moja posesje ale w bezpiecznej odleglosci od domu i przy drodze wiec moge je codziennie podziwiac sa piekne szczegolnie jesienia
danuta_szwajcer 19:11, 13 mar 2013

Do cienia pod pergola zawsze sa
fuksje dla jednych one śmiecą ale dla mnie są piękne
Betka 21:22, 13 mar 2013

Śliczne u Ciebie będę Liliowo i kolorowo podglądać
Pozdrawiam
Marta7 22:37, 13 mar 2013

Danusia,cudnie piękne są Twoje fuksje,mnie zawsze zaraza jakaś zżera,a sprzątanie po kwiatach to jest najprzyjemniejsze sprzątanie jakie znam ,resztę typów sprzątania nie cierpię
Kasiek 22:55, 13 mar 2013

Danus ,rany jakie piekne fuksje .... musialas je pokazac? musialas... , normalnie kolejna nocka z glowy i chciejstwo Ile lat maja? Jej jakie piekne...
Moja mama stala by przy nich i glaskala kazdy listeczek....
Bogdzia 08:31, 14 mar 2013

Olbrzymie masz te fuksje i piękne. Oj masz Ty rękę do kwiatów , wszystko masz piękne. Miłego dnia.