Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Jabeska 20:49, 11 mar 2013

Ja też lubię wpić porane kakao spacerując po ogrodzie, tylko spiechem jestem i jak wstaje to juz rosa obeschnięta jest nieco
Bogdzia 21:18, 11 mar 2013

Jak ładnie napisałyście o tym porannym wstawaniu , ja też tak wstaję , uwielbiam chodzic rano po ogrodzie , również po deszczu . To wspaniałe chwile.Pozdrawiam.
Marta7 23:12, 12 mar 2013

Danusia,śmiać mi się chce bo u mnie z zakupem róż przez internet wyszło tak samo jak u Ciebie-zrezygnowałam i postanowiłam szukać w okolicznych szkółkach.
Piękny jest ten krzew Mojżesza,zawsze mi się podobał,ale w naszych szkólkach jest nieosiągalny.
Tak ładnie piszesz o tacie i kwitnącym bzie.
Moja mama bardzo lubiała kwiaty,gdy zmarła,część jej roslinek przenioslam do siebie,do dzisiaj dobrze się mają(a mineło już 12lat)-są automatycznie moimi ulubionymi kwiatami -serduszka,żurawka,żółta lilia,niezapominajki,maki. Nigdy bym się ich nie pozbyła-mają u mnie dożywocie
Pozdrawiam serdecznie
boguslawa_ma... 08:22, 13 mar 2013

Danusiu ja dużo róż kupowałam i najgorsze doświadczenie miałam z różami kupionymi w markietach nigdy nie było to co na pudełku narysowane korzenie skręcone w foli łodygi zalane woskiem
najlepsze były ze szkółek kopane, na targu też kupowałam i nigdy nie były oszukane
nigdy nie kupowałam przez internet to nie zabieram głosu ja zawsze kupuje róże wielkokwiatowe,
chociaż mam 1 parkową 1 okrywową i 1 pnącą.
Z różami poczekaj do kwietnia . pozdrawiam.
Marta7 09:46, 13 mar 2013

Miłego dzionka życze i nagłego,niespodziewanego,gwałtownego,napastliwego powrotu wiosny życzę
Marta7 18:00, 13 mar 2013

J jeszcze raz to samo co wyżej życzę !
Mala_Mi 18:02, 13 mar 2013

Na bieżąco....
Też mam sentymentalne kwiatki
Marta7 18:07, 13 mar 2013

Danusiu zapomniałam Ci powiedzieć,że wchodzę dzisiaj do ogrodniczego i pierwsze co widzę to -uwaga!-gorejący krzew Mojżesza -no i oczywiście zaszalałam-nie jestem wstanie trzymać się przykazań ogrodowiskowych-nadal będę kolekcjonerką-co daje mi dużą radochę
danuta_szwajcer 18:08, 13 mar 2013

Marta7 napisał(a)
Danusia,śmiać mi się chce bo u mnie z zakupem róż przez internet wyszło tak samo jak u Ciebie-zrezygnowałam i postanowiłam szukać w okolicznych szkółkach.
Piękny jest ten krzew Mojżesza,zawsze mi się podobał,ale w naszych szkólkach jest nieosiągalny.
Tak ładnie piszesz o tacie i kwitnącym bzie.
Moja mama bardzo lubiała kwiaty,gdy zmarła,część jej roslinek przenioslam do siebie,do dzisiaj dobrze się mają(a mineło już 12lat)-są automatycznie moimi ulubionymi kwiatami -serduszka,żurawka,żółta lilia,niezapominajki,maki. Nigdy bym się ich nie pozbyła-mają u mnie dożywocie
Pozdrawiam serdecznie

Marta rozumiemy się bez słów) hihihi a niezapominajki u mnie sa wiosna wszedzie ale co do makow to juz Ci mówiłam. Jeszcze Ci powiem, ze mojego ojca juz tez nie ma z nami 12 lat tak samo. a co do maków no to wiesz bo już Ci mowiłam. Dzis kupiłam sobie nasiona ulubionych ostróżek i białe cynie
danuta_szwajcer 18:12, 13 mar 2013

Marta7 napisał(a)
Danusiu zapomniałam Ci powiedzieć,że wchodzę dzisiaj do ogrodniczego i pierwsze co widzę to -uwaga!-gorejący krzew Mojżesza -no i oczywiście zaszalałam-nie jestem wstanie trzymać się przykazań ogrodowiskowych-nadal będę kolekcjonerką-co daje mi dużą radochę

No hihihi tak jak Ci napisałam mamy tak samo) może jestesmy z pod tego samego znaku?? bo ja zawsze chodzę swoimi śieżkami i trudno mi dotrzymac tych przykazań ale najwazniejsze, ze daje nam to radość) a kupilas byline? nie nasiona?