Dziekuje Ci bardzo, nie usuwaj proszę bo będę porównywać jak moja Levana zakwitnie Zakupiłam dwie te niby Bobo i co ciekawe żadna z nich to nie Bobo ale jedna z nich pachnie a druga nie) Obie są ładne jak dla mnie
Oj tak bardzo lubimy to miejsce, mój M też zdolny i kiedyś to sam zbudował, tylko teraz ciągle czasu brak z powodu dodatkowej nauki na stare lata haha ale już niedługo broni pracę wiec licze, że znow cos mu wymysle
Kiedys wymyśliłam to miejsce dla milina i dobrze, ze jest tam mocna kratownica pospawana przez M bo nawet nie myślałam, że taki gigant urośnie już kwitnie nawet na dachu garażu tylko minus ze nikt go nie widzi bo z tyłu domu i warsztatuGorzej z wiosna to obcinanie No i smieci bo tyle kwiatow ma ale jest piękny
Utonęłam w buszu róż, clematisów, budleji, lilii, hortensji, wisterii, milinów, dużo można wymieniać, obejrzałam cudną wiosnę z krokusami, tulipanami, szafirkami, azaliami, rododendronami... Uff, dobrze, że trafiłam w końcu pod wierzbę i mogłam odpocząć Cudny ogród! Uświadamiam sobie jaka mizerota u mnie
Życzę zdrowia, abyś zawsze miała energię dla tej cudownej pasji
Danuś, wiesz że dziś w szkółce koło domu chodziłam koło zebrinusów. I chyba kupię w sierpniu ze 2sztpokaż na fotkach z czym Ty je masz posadzone, bo w kilku miejscach się zachwycałam
Jaka mizerota no co Ty?? byłam i widziałamNajwazniejsze żeby ogród nam dawał radość Z uwagi na zdrowie właśnie musze dużo pozmieniać by dalej ta pasja cieszyła a nie zamartwiała a kto to zrobi? Wierzba to śmieciuch ale stała się symbolem mojego ogrodu, w zeszłym roku wichura ją całkowicie połamała ale pień został bo jest piękny no i odrosła. Moje oczko też wymaga za dużo pracy i coś musze zmienić by szum wody pozostał tylko Pozdrawiam
Tylko u niektórych one rosną bardzo wysokie takie mi się podobają wiec sadz z tyłu za hortkami albo pomiędzy. Zebrinusy lubią ziemie gliniastą wiec u Ciebie powinny bardzo dobrze rosnąc Zaraz dam zdjęcia ale nie wiem czy mam tam z trawami coś a ja mam tylko 3 szt bo reszta to inne trawy Po ile Ula u Ciebie? Może jutro pojade do mojej ulubionej szkolki może dokupię jakies trawki