Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 17:31, 29 cze 2017

Milka napisał(a)
Piękne widoki
I jakie urocze poidełko wypatrzyłam i zegar podobny, u mnie biały
A teraz powiedz Danusiu, co zrobiłaś z tą stopa, że gips masz i na tak długo, rany!!!jak to chodzić, współczuję.

Chciałam na szybko założyć rolete do okna bo straszyli upałami a że pod oknem jest blat z biurka to weszłam na blat a potem się skończył blat, straciłam równowagę i poleciałam razem z roletą(( Koszmar bo ból straszny no i jak wróciłam z gipsem to nie dało rady tylko po czworakach na piętro i tak utknęłam, po mamie mam chodzik wiec do toalety jakos daje rady ale co chcesz zrobić na jednej nodze?( Echhh brak słow....
danuta_szwajcer 17:45, 29 cze 2017

Milka 17:56, 29 cze 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Chciałam na szybko założyć rolete do okna bo straszyli upałami a że pod oknem jest blat z biurka to weszłam na blat a potem się skończył blat, straciłam równowagę i poleciałam razem z roletą(( Koszmar bo ból straszny no i jak wróciłam z gipsem to nie dało rady tylko po czworakach na piętro i tak utknęłam, po mamie mam chodzik wiec do toalety jakos daje rady ale co chcesz zrobić na jednej nodze?( Echhh brak słow....

Danusiu, no strasznie, matko, dobrze, że nic więcej, biednaś, ale z konieczności zwolnisz. Buziam mocno
danuta_szwajcer 18:42, 29 cze 2017

Milka napisał(a)

Danusiu, no strasznie, matko, dobrze, że nic więcej, biednaś, ale z konieczności zwolnisz. Buziam mocno

Naprawde moglo być gorzej, mój kolega miał taki upadek, złamał kregi szyjne, rok trwała walka o sprawność i ostaniej operacji nie przeżył Irenko zwolnic to bym zniosła ale totalnie nic robic , niemoc i być zależnym od kogos to nie dla mnie ale mus....Żeby chociaż deszcz popadał by ogrod podlał, taki upał w dodatku...
Urszulla 22:21, 29 cze 2017

Róże masz piękne. EDEN jest wogóle niesamowita. Mam 3 i jeszcze 2 bym kupiła
Niech Ci w tym roku pogoda sprzyja zwłaszcza przy tej nodze. Też w tym tygodniu miałam problem z nogą ale przynajmniej jestem ruchowo sprawna
za to będzie dużo fotek jak siedzisz w domu

Naparstnice chcę bo widzę że rosną. Taką małą dostałem od Sylwi i jeszcze nie urosła a już kwitnie na ostróżki i mnie się nie nastawiam ale u Ciebie podziwiam
Urszulla 22:25, 29 cze 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

A ten niebieski to przetacznik? Fajny

Cudne fotki róż
malgorzata_s... 22:25, 29 cze 2017

Matko kochana. Dobrze że tak się to skończyło. Zdrowia życzę i odpoczynku w cudownym raju Boskie widoki
danuta_szwajcer 22:30, 29 cze 2017

Urszulla napisał(a)
Róże masz piękne. EDEN jest wogóle niesamowita. Mam 3 i jeszcze 2 bym kupiła
Niech Ci w tym roku pogoda sprzyja zwłaszcza przy tej nodze. Też w tym tygodniu miałam problem z nogą ale przynajmniej jestem ruchowo sprawna
za to będzie dużo fotek jak siedzisz w domu

Naparstnice chcę bo widzę że rosną. Taką małą dostałem od Sylwi i jeszcze nie urosła a już kwitnie na ostróżki i mnie się nie nastawiam ale u Ciebie podziwiam

Ula no niestety nawet zdjęć nie będzie, bo jestem całkowicie unieruchomiona na piętrze(( poproszę Marka by zrobil bo chce tez chociaż na zdjęciach zobaczyć ogrod echhhh, pech straszny a naparstnice będę siala) Róże nie obcięte, dziś dopiero jak Marek mi zastrzyk dawal to zauwazyl jaki siniak mam na udzie drugim, na rekach echhh
danuta_szwajcer 22:31, 29 cze 2017

Urszulla napisał(a)

A ten niebieski to przetacznik? Fajny

Cudne fotki róż

Tak przetacznik, tez będę siała jak chcesz? Ale ladniejszy jest różowy..
danuta_szwajcer 22:34, 29 cze 2017

haha psiunia moja kochana zjadla mi karteczke z rozpiska zdjęć co dalam a co miałam dac) no i musze na nowo szukac....