Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

gierczusia 20:30, 18 cze 2017

Danusiu zasyłam pozdrowionka bo dawno już u Ciebie nie byłam..wybacz...kompletnie nie ogarniam
Ale miło mi się cieszy oczy w Twoim kolorowym królestwie jest cuuudnie
Buziol
Urszulla 22:38, 18 cze 2017

danuta_szwajcer napisał(a)

Cudowności
danuta_szwajcer 07:31, 26 cze 2017

elka_ napisał(a)
Witaj Danusiu!
Cudowny ogród pełen kolorowych kwiatów, różnych odcieni zieleni, zakamarków, a te róże na drzewach po prostu niesamowite
Wnuczki, urocze pomocnice

Zdjęcia, które oglądałaś na moim wątku, te z trawami, to ogród córki, ona już sama u siebie gospodarzy

Pozdrawiam serdecznie

Ciesze się, że się podoba, róże w tym roku ciut ich mniej ale i tak jestem zaskoczona, że pomimo śniegu i mrozów w maju ogród tak wygląda, tylko za szybko trawa rośnie i nie wyrabiam. Dużo mam do przycinania znowu. Musisz być dumna ze swojej córki bo to miłe patrzeć na piękny ogród swojej córki Pozdrawiam
danuta_szwajcer 07:36, 26 cze 2017

gierczusia napisał(a)
Danusiu zasyłam pozdrowionka bo dawno już u Ciebie nie byłam..wybacz...kompletnie nie ogarniam
Ale miło mi się cieszy oczy w Twoim kolorowym królestwie jest cuuudnie
Buziol

Ciesze się, że zajrzałaś, też bywam nieregularnie tutaj i u innych bo ciągle sama wiesz czasu brak i inne sprawy na głowie. Ale Ciebie mi ciągle przypomina jarzmianka bo rośnie jak oszalała i w tym roku mam cudowny bukiet i mus przesadzic bo miejsca już jej brakuje Pozdrawiam
danuta_szwajcer 07:40, 26 cze 2017

Urszulla napisał(a)

Cudowności

Ciesze się, że się podoba, a hortensje Ula to u mnie w tym roku giganty tylko oby ich grad nie zniszczył a sama wiesz, że mam złe doświadczenia. Róża Eden u mnie w tym roku mnie zachwyciła i odkryłam, że moja nn co tak mi się rok temu podobała to chyba też "edenka" Dam później zdjęcia, jak zawsze ostatnio mam tyły ale ostatnio dużo podróżujemy z czego tez się bardzo ciesze
A to dla Ciebie Eden i inne zestawienie róż z białymi i niebieskimi ostróżkami, mam też białe naparstnice i jak będę mieć sadzonki to Ci dam
danuta_szwajcer 07:52, 26 cze 2017

Takie widoczki kwiatowe z wojaży po ulubionych Czechach tym razem z Moraw
Urszulla 21:44, 26 cze 2017

Ok
danuta_szwajcer 16:36, 29 cze 2017

No o teraz będę mieć czas nadrobić zaleglosci u Was na wątkach bo jestem totalnie uziemiona z noga w gipsie po kolano((( Dzisiaj już chociaż mniej boli no i wole nie myslec co z ogrodem. Oby tylko wizja operacji i szpitala się nie spełniła bo całe lato mam z glowy((
Teraz zaległe moje zdjęcia a kolejne to poproszę M żeby mi zrobił bo nawet nie jestem w stanie zejść do ogrodu(
danuta_szwajcer 16:43, 29 cze 2017

Milka 17:14, 29 cze 2017

Piękne widoki
I jakie urocze poidełko wypatrzyłam i zegar podobny, u mnie biały
A teraz powiedz Danusiu, co zrobiłaś z tą stopa, że gips masz i na tak długo, rany!!!jak to chodzić, współczuję.