Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

malgorzata_s... 14:54, 14 paź 2017

Płonący ogród przepięknyNie można się nie uśmiechać
boguslawa_ma... 18:37, 14 paź 2017

Piękny kolorowy ogród
ewsyg 19:41, 14 paź 2017

Danusiu, wpadłam z rewizyta. U mnie wszystko w porządku. Bardzo brakuje mi czasu. Lubie Twój ogród, a Ty go tak ładnie pokazujesz. Na szczęście możemy cieszyć się z pięknych barw jesiennych.
Pozdrawiam Cię Danusiu
danuta_szwajcer 15:39, 16 paź 2017

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Płonący ogród przepięknyNie można się nie uśmiechać

Też uwielbiam takie widoki weekend nacieszyłam oczy takimi widokami jesiennymi, cudna ta pogoda jest
danuta_szwajcer 15:40, 16 paź 2017

boguslawa_madejska napisał(a)
Piękny kolorowy ogród

Ale już dziś bardzo liscie opadają, chodz niektóre jeszcze zielone Pozdrawiam
danuta_szwajcer 15:46, 16 paź 2017

ewsyg napisał(a)
Danusiu, wpadłam z rewizyta. U mnie wszystko w porządku. Bardzo brakuje mi czasu. Lubie Twój ogród, a Ty go tak ładnie pokazujesz. Na szczęście możemy cieszyć się z pięknych barw jesiennych.
Pozdrawiam Cię Danusiu

Oj też tak ciągle mam, rozumie Cię a u Ciebie jeszcze budowa. OJ tak, barwy jesieni zachwycają wyjątkowo, az chce sie życ
Stare drzewa, platan zachwycający

danuta_szwajcer 15:53, 16 paź 2017

Naładawołam akumulatory przez weekend, spedziłam go w czeskim plenerze, czyste powietrze i mniej ludzi a bardzo blisko mnie. Kolory jesieni i słońce, miodzio Jutro może pograbie liście w ogrodzie.

Urszulla 19:11, 16 paź 2017

Miałaś kolorowy weekend a liście? Swoje zgrabiłam i spaliłam. A z gruszek w worku się będą kompostowały.
danuta_szwajcer 18:26, 17 paź 2017

ElzbietaFranka napisał(a)
Widać na Śląsku niebiesko na niebie słoneczko świeci wiec rośliny pięknie wyglądają. U nas niestety niebo pochmurne i od czasu do czasu mrozy.
Afrykański wyż jeszcze nie doszedł ale jest cieplo dosyć wietrznie.

U nas jest bajecznie, kolorowo, słonecznie, aż chce się żyć i chwilo trwaj jak najdłużej

danuta_szwajcer 18:40, 17 paź 2017

Urszulla napisał(a)
Miałaś kolorowy weekend a liście? Swoje zgrabiłam i spaliłam. A z gruszek w worku się będą kompostowały.

Oj tak Ula, nadrabiam troche to moje lato, które w sumie spędziłam w czterech ścianach. Magnolia pięknie się odbarwiła w tym roku ale w jeden dzień opadły już liście, dziś wygrabiłam Moja brama wjazdowa "Świeci na pomarańczowo" piękne są te kolory jesieni
Zakwitły mi jesienne krokusy.