Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Bogdzia 21:15, 21 mar 2013

A ja zazdroszczę ranników i krokusów , też bym takie chciała miec a mam tony sniegu.Pozdrówka.
Anabell 00:00, 22 mar 2013

Danusiu!
Nawozy organiczne bardzo wskazane. pokarm dla roślin i użyźniają glebę , wprowadzają próchnicę.
Zawsze czytałam dużo wiadomości o nawożeniu, robiłam notatki , wreszcie coś zostało w głowie.
Jak czytam jakie Wy macie wiadomości o różnych roślinach, to mnie się wydaje ,.ja nic nie wiem.
Nie potrafię stworzyć rabaty bylinowej, Mnoży mi się w głowie tysiące pomysłów a nic nie jestem w stanie zrealizować.
Czekamy dalej na wiosnę . Pozdrawiam.
Gosiniak 10:33, 22 mar 2013

Musimy się zeszłorocznymi fotkami pocieszać, nie ma co, dobrze że je mamy, choć tam kolorki zobaczymy, u mnie sypie i jednocześnie świeci słonko, ale i tak mi smutno.
iwonaj 13:23, 22 mar 2013

A u mnie wieje i sypie śnieg jak by to był środek zimy aż trudno w to uwierzyć macie jakieś nowe prognozy?
Maria667 14:29, 22 mar 2013

Pozdrawiam, Danusiu, serdecznie!
Dobrze, że chociaż na fotkach wiosna nam się zachowała, bo przyroda, to chyba zapomiała o tej porze roku.
Przetacznik 14:31, 22 mar 2013

Bratki są urocze, bardzo lubię te delikatne kolory, a w zeszłym sezonie zadziwiło mnie to, że niektóre z bratków delikatnie, słodko pachną, pozdrawiam Danusiu
boguslawa_ma... 14:42, 22 mar 2013

Danusia pozdrawiam zimowo
Kasiek 14:47, 22 mar 2013

Danus ,na poprawe humorku, Krokusy u mnie szaleja
danuta_szwajcer 15:46, 22 mar 2013

Haniu jesteś skarnicą wiedzya i doświadczenie masz oj masz zawsze sie czegos wzajemnie uczumy i to jest fajne

Bożenko ale dobrze, ze w takie mrozy co zapowiadaja masz tyle śniegu bo u mnie to ledwo napruszyło bo to co pięć dni tyle nasypalo to w środe się stopiło a zimno jest bardzo i żal mi tych roslinek ale nic nie zrobimy tylko została nam nadzieja:
Małgosiu to są zdjęcia zrobione w srode i wczoraj W srode ładnie slonko u nas swieciło a ja majac dosyc zimy kupiłam bratki bo sprxzedawali u nas na targu i posadziłam dzis rano po mroznej nocy chowalam je do przedsionka echhh

Marysiu zdjecia co zamiesciłam to zdjecia z srody i wczoraj) to nic ze mroz i dzis sniegu troche hihih zdazyłam uchwycic namiastke wiosny a z bratkami juz ucieklam do przedsionka no iPachną

]Kasiu
[/bmoze w koncu i u nas sie doczekamy u mnie te zółte juz te probowaly zakwitnac i kwitly w srode ale teraz zmrozilo je niezle.
danuta_szwajcer 16:02, 22 mar 2013

[img size=640x360][img size=640x360]
Urszulla napisał(a)
wspaniałe bratki...też czekam aż się pojawią...niestety dopiero jak się ociepli.
a kameliowy prezent wiosenny- aż zazdroszczę takiego męża

Urszulko zakup tych bratkow to było szalenstwo bo pomimo, ze postawiłam je pod zadaszonym miejscem przed domem w nocy byl za duzy mroz i troche je przymrozilo ,wiec je schowałam do przedsionka no i troche sniegu napadalo i zimno bardzo. Ale to juz z tej tesknoty za wiosną i ciepłem