Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Kindzia 10:20, 22 maj 2018

Tak, Irenki ogród jest jedyny w swoim rodzaju, ale Twój też niczym nie ustępuje! Za skromna jesteś Danusiu.

Mnie też ten Twój powojnik z grzybkiem wpadł w oko, śliczny!
malgorzata_s... 11:28, 22 maj 2018

Danusiu u Irenki cudnie jest to fakt ale poza zakątkami ilość roślin i styl macie podobny Twój ogród mnie zachwycił tymi bukami. zakochałam się u Ciebie w tricolorze i musiałam go wepchnąć u siebie
Bogdzia 21:48, 22 maj 2018

Fajne zdjecia z wizyty u Irenki.
ElzbietaFranka 08:17, 23 maj 2018

Danusiu takiego dziadostwo nigdy nie dostalam. To co pokazali bo przyslali zdjecia ni jak sie nie ma do tego co dostalam.
Roze licencjonowane jak przychodza z zachodnich firm do szkolek maja oryginalne metki a nie jakies tam wstazki po polsku napisane.

Do mnie tez przyszly z mszycami i wygladaja jakby stary material im w zeszlym roku nie zszedl obcieli i wypuszczone 2 pedy katastrofa.

Jeszcze ta zeschla wyjme i zobacze korzen jaki ma.
Szczyt wszystkiego ja mam sie zajmowac specjalna pielegnacja patyka za 54 zl.
ElzbietaFranka 08:32, 23 maj 2018

danuta_szwajcer napisał(a)

Jeszcze jestem myślami i sercem w tym ogrodzie. Z Irenką rozumiemy się bez słów, super spotkanie i to jest miejsce do którego chce się wracać

Fotki i ogrod piekny nie mowiac o osobach na tych fotach.
Tak juz jest z jednymi czlowiek sie droczy z immymi rozumie sie bez slow i na wzajem sie przyciagaja.
Moga rozmawiac o dup..... I rozmowa sie klei. Z innymi ni w zab.

Masz blisko pod Wroclaw w jeden dzien obrocisz.
danuta_szwajcer 13:00, 23 maj 2018

Kindzia napisał(a)
Tak, Irenki ogród jest jedyny w swoim rodzaju, ale Twój też niczym nie ustępuje! Za skromna jesteś Danusiu.

Mnie też ten Twój powojnik z grzybkiem wpadł w oko, śliczny!

Miło mi jak tak uważasz ale Irenki ogród jest tak jak piszesz jeden jedyny
Róze już zaczeły a pąków niektóre mają wyjątkowo dużo oby tylko spokojny deszcz bez gradów i wichur. Popryskałam ekologocznie no i d... nic to nie dało mus zrobić chemiczny silny oprysk bo nic z nich nie będzie, chodz bardzo tego nie lubie.
Odrodziła mi się jedna piękna czerwona taka pełna róża ma taki aksamit i jest pełna to ta pierwsza bo te drugie to są inne mniej pełne chodz kwitną obficie i cały czas.

danuta_szwajcer 13:10, 23 maj 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Danusiu u Irenki cudnie jest to fakt ale poza zakątkami ilość roślin i styl macie podobny Twój ogród mnie zachwycił tymi bukami. zakochałam się u Ciebie w tricolorze i musiałam go wepchnąć u siebie

A wiesz, że mój Marek to samo powiedział Ogród od czasu jak byliście u mnie bardzo się zmienił bo dużo przybyło i bardziej go uporządkowuje ale też nie ogarniam wszystkiego bo sama w nim pracuje, Irenka ma ten plus, że robią razem a to dużo ułatwia no i te przymusowe podniesienia są super wykorzystane i zagospodarowane u niej co dodaje uroku i tworzy niepowtarzalny klimat Jak dla mnie bajka
A buk to już piękne drzewo teraz i dalej mnie zachwyca i codziennie rano patrze na niego z okna sypialni jak mieni się o świcie

Perukowce też w tym roku wszystkie co mam szaleją

danuta_szwajcer 13:19, 23 maj 2018

ULA!!! ) Popatrz jak ten klon rośnie pięknie Z tyłu jest rabata rodkowa.

Pęcherznica ma piękne kwiaty

Żylistki są cudne, obsypane wszystkie kwiatami

Jarzmianki piękny bukiet no i giganty hosty, białą jarzmianke przesadziłam i też już będzie kwitła.

A tu mam ściane kwitnących krzewów i róże o bordowych listkach, piękna.
danuta_szwajcer 13:25, 23 maj 2018

Bogdzia napisał(a)
Fajne zdjecia z wizyty u Irenki.

Pięknie u niej, ale byłaś to wiesz
Wszystko kwitnie teraz i teraz będą królować u mnie róże, dużo krzewuszek kwitnie, żylistki i margaretki, które bardzo lubie

danuta_szwajcer 13:33, 23 maj 2018

ElzbietaFranka napisał(a)
Danusiu takiego dziadostwo nigdy nie dostalam. To co pokazali bo przyslali zdjecia ni jak sie nie ma do tego co dostalam.
Roze licencjonowane jak przychodza z zachodnich firm do szkolek maja oryginalne metki a nie jakies tam wstazki po polsku napisane.

Do mnie tez przyszly z mszycami i wygladaja jakby stary material im w zeszlym roku nie zszedl obcieli i wypuszczone 2 pedy katastrofa.

Jeszcze ta zeschla wyjme i zobacze korzen jaki ma.
Szczyt wszystkiego ja mam sie zajmowac specjalna pielegnacja patyka za 54 zl.

dziś ją wykopałam i posadziłam tak sobie może coś wypuści bo ona żyje ale zero listka a w jej miejsce posadziłam inną w donicy z pąkami za 12zł
Roże zresztą jak wszystko mają dużo pąków.