Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród - Azyl Amatora

Ogród - Azyl Amatora

Luteczka 23:48, 28 maj 2016

Cześć Robert

Miło było osobiście poznać
Chlebek pyszny, mniam
Pozdrawiam
Robertop 00:06, 29 maj 2016

Mathildis napisał(a)

A ja przekonana byłam, że żartujesz z tym, że sam piekłeś
Miło było poznać - mam nadzieję, że jeszcze pokażesz jakieś aktualne fotki ogrodu.

Sam piekłem od początku do końca...
W moim "ogrodzie" nie ma nic więcej do pokazania, on bardziej z tych "ogrodów kieszonkowych"...
Miło było Ciebie poznać. Szkoda, ze nie było czasu na rozmowę..
Robertop 00:07, 29 maj 2016

Luteczka napisał(a)
Cześć Robert

Miło było osobiście poznać
Chlebek pyszny, mniam
Pozdrawiam

Dziękuje. Mnie też było miło...
Mathildis 00:35, 29 maj 2016

Robertop napisał(a)

Sam piekłem od początku do końca...
W moim "ogrodzie" nie ma nic więcej do pokazania, on bardziej z tych "ogrodów kieszonkowych"...
Miło było Ciebie poznać. Szkoda, ze nie było czasu na rozmowę..

Może jeszcze kiedyś nadarzy się okazja
Robertop 11:47, 29 maj 2016

Na pamiątkę spotkania wstawię u siebie kilka zdjeć...
Cudowni gospodarze i ich ogrod...

Bogdzia 13:27, 29 maj 2016

Prosicie o identyfikację więc podpiszę wg Ani zdjecia

Od lewej stoją: Kasya, Rozark, Ryska, Mariolka(koleżanka Margarete i juz i nasza), Kasia-Luiza (nie ma watku ale ostatnio pokazywalismy jej piękny ogród na pierwszomajowym spotkaniu)Yolka, Danusia -koleżanka Pani Przyrody i równiez juz nasza, Ja czyli Bogdzia, Ewa-Luteczka w niebieskiej bluzce, Justyna eee-tam, Robert, Małgorzata O, Jankosia, Anna Ch, Karoka, za Karolą jasne własy Mathildis, Pani Przyroda,Anipla, AgataC,Ania z ogrodu z pergolą, Ren 133, Chell z koleżanką i M ale czyj M nie wiem,
siedza od lewej: Ewsg, Margarete, Nikita, Luki, Mała Mi, Ela kuzynka Margarete zaprzyjaźniona z nami, Dorota 123.
Fotografie robiło conajmniej pięciu mężów i byli jeszcze GabiK z Jarkiem i Laurką, Kuklik z fajnymi dzieciakami-młodzieżą i mój syn z wnusią.
Dorota123 16:41, 29 maj 2016

Mnie również bardzo miło było Cię poznać i zobaczyć w realu.
yolka 20:32, 29 maj 2016

Robert widzieliśmy się dwukrotnie u Bogdzi, więc wypada pomyszkować w Twoim wątku, na dłużej wpadnę później.

Chlebek pyszny - myślisz, że starsza Pani o dwu lewych w kulinariach, dałaby radę taki upiec? jeśli tak to podeślij przepis. Patrząc na fotki ze spotkania to nie powinnam się chyba tak żywo interesować jedzonkiem
Pozdrawiam

Lukasz2013 20:34, 29 maj 2016

Super spotkanie pozdrawiam wszystkich
monteverde 20:38, 29 maj 2016

Bogdzia napisał(a)

Prosicie o identyfikację więc podpiszę wg Ani zdjecia

Od lewej stoją: Kasya, Rozark, Ryska, Mariolka(koleżanka Margarete i juz i nasza), Kasia-Luiza (nie ma watku ale ostatnio pokazywalismy jej piękny ogród na pierwszomajowym spotkaniu)Yolka, Danusia -koleżanka Pani Przyrody i równiez juz nasza, Ja czyli Bogdzia, Ewa-Luteczka w niebieskiej bluzce, Justyna eee-tam, Robert, Małgorzata O, Jankosia, Anna Ch, Karoka, za Karolą jasne własy Mathildis, Pani Przyroda,Anipla, AgataC,Ania z ogrodu z pergolą, Ren 133, Chell z koleżanką i M ale czyj M nie wiem,
siedza od lewej: Ewsg, Margarete, Nikita, Luki, Mała Mi, Ela kuzynka Margarete zaprzyjaźniona z nami, Dorota 123.
Fotografie robiło conajmniej pięciu mężów i byli jeszcze GabiK z Jarkiem i Laurką, Kuklik z fajnymi dzieciakami-młodzieżą i mój syn z wnusią.

super spotkanie