Madzielena, Te nowe na zdjęciu, to 'Berry Smoothie' i 'Autumn Leaves'. Dla mnie też wyglądają na takie same Ta ciemna to zakup z zeszłego roku i jest to Żurawka 'Shanghai'.
A jakie Żurawki masz u siebie?
Robercie, nie tylko Ty tak masz. To jest ogromne Forum z ogromną liczba wątków, poza tym ostatnio wielu osobm 'popsuło' sie powiadamianie o nowych postach w ich ulubionych wątkach.
Sa dni, kiedy do mnie też nikt nie zagląda, ja sie tym nie zrażam, piszę swój 'dzienniczek' , wklejam zdjęcia.... potem nagle mam kilka wizyt i coś zaczyna się dziać.
A najważniejsze, że masz piekny ogród, niebawem będziesz realizował projekt nowego ogrodu.... No własnie, jak postępy w projekcie ?
Projekt jest na etapie jeżdzenia po szkółkach (oglądanie roślin i rozeznanie w cenach). W jednej ze szkółek dogadałem się na ładne cisy na żywopłot: 1,5 metrowe po około 50 zł. Myśle, że to dobra cena.
Prace budowlane ruszą w sierpniu. Sadzenia pewnie wrzesień i wiosna.
1,5 m cisy w tej cenie to okazja. A będziesz mógł wybrac sobie takie mniej więcej równe? Bo jak na zywopłot, to chyba ważne.
Skoro sadzenie wrzesień, wiosna, to tak naprawdę ogród będzie widać za rok....
A z tymi powiadomieniami to jakis szok, wiele osób zupełnie pogubiło wątki. To stąd masz mniej gości, zaraz wrócą