anna_g
09:46, 08 maj 2013
Marysiu
Nadrobiłam zaleglości a było co nadrabiać - nie tylko ilość ale i jakość... Pięknie... co już dobrze wiesz
Pies "robiący" za kfiatucha bardzo dostojny... W ogóle to jest bardzo piękny pies.
Lawenda w tych donicach jest cudna. Masz rację to francuska - bardzo mi się podoba nawet bardziej od wąskolistnej - tylko że fakt - w naszych warunkach nie zimuje - dlatego nie kupiłam jej choć w castoramie ostatnio było jej ogromnie dużo. Wybrałam wąskolistną
Marysiu - chciałam zapytać czy przeżyła Ci zimę sundavilla bo pamiętam że gdzieś na początku wątku pokazywałaś taką ładną kupioną w zeszły roku
Ja się na swoją uparłam
i bardzo starałam się ją przechować, ale wszystkie liście "zleciały"
Teraz puszcza nowe - ale zanim dorośnie - to pewnie znowu będzie zima... ona chyba jest za trudna do przechowania w naszych warunkach...
Pozdrawiam i miłego dnia

Lawenda w tych donicach jest cudna. Masz rację to francuska - bardzo mi się podoba nawet bardziej od wąskolistnej - tylko że fakt - w naszych warunkach nie zimuje - dlatego nie kupiłam jej choć w castoramie ostatnio było jej ogromnie dużo. Wybrałam wąskolistną

Marysiu - chciałam zapytać czy przeżyła Ci zimę sundavilla bo pamiętam że gdzieś na początku wątku pokazywałaś taką ładną kupioną w zeszły roku

Pozdrawiam i miłego dnia