Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

paulina_ns 10:11, 15 maj 2016

jolka napisał(a)

Paulinka, nie się nie martw, ja Ci na pewno coś ukopię od siebie. Będę jeszcze hosty z różnych miejsc przenosiła pod brzozy, więc spokojnie.

PS. Czekam kiedy polubisz ciemierniki

Dziękuję Jolu, ale masz piękne odmiany i jak Ci ślicznie rosną, wszystkie rosną Ci w słońcu?

A co ciemiernikow, to nie jest tak,że ich nie lubię, poprostu jeszcze ich nie mam,więc wiele powiedzieć na ich temat nie mogę
Ludwika 07:50, 16 maj 2016

Świetna kolekcja host! Ja lubię te z żółtymi środkami chyba najbardziej
abela1 10:32, 16 maj 2016

Ja od dłuższego czasu podglądam i zazdroszczę tak pięknego ogrodu. Ale podglądanie wiele mnie uczy, pierwsze zakupy już poczyniłam i małymi krokami zaczynam przygodę z ogrodnictwemChociaż jednocześnie nasuwa mi się mnóstwo pytań...Mogę czasem skorzystać z rad i popytać na priv?
Kawa 10:51, 16 maj 2016

jolka napisał(a)

Będzie pięknie rosło, wiadomo

Kami napisz mi coś o tym Twoim filtrze do wody, please (jakiś link albo cóś. U nas woda jest tak zakamieniona, że chyba najrozsądniej będzie wstawić filtr, nim się na dobre wprowadzimy, bo za pół roku to już wszystko będzie zapchane kamieniem na amen!!

aaa zapomniałam
to stacja uzdatniania wody
Jola puść wieczorem smsa to cykne ci fotkę i napisze co i jak
Kawa 10:53, 16 maj 2016

Jola ale cudniaste te hosty i tak slicznie wyglądają razem jednakowe

ja mam porozrzucane ciekawe jak będą wyglądać jak się rozrosną
jolka 05:39, 17 maj 2016

Ludwika napisał(a)
Świetna kolekcja host! Ja lubię te z żółtymi środkami chyba najbardziej

Kolekcja host się rozrasta i porządkuje. Kiedyś eM. przywiózł mi ich dużo i wsadzałam gdzie tylko się dało, żeby się nie zniszczyły. Teraz je na spokojnie porządkuję. I najbardziej lubię chyba biało-zielone

jolka 05:42, 17 maj 2016

paulina_ns napisał(a)

Dziękuję Jolu, ale masz piękne odmiany i jak Ci ślicznie rosną, wszystkie rosną Ci w słońcu? A co ciemiernikow, to nie jest tak,że ich nie lubię, poprostu jeszcze ich nie mam,więc wiele powiedzieć na ich temat nie mogę

Paulinka, hosty rosną u mnie i w słońcu i w cieniu (za świerkami). A ciemierników .. jakoś mi się wydawało, że gdzieś pisałaś, że ich nie lubisz, ale może mi się przywidziało
jolka 05:47, 17 maj 2016

abela1 napisał(a)
Ja od dłuższego czasu podglądam i zazdroszczę tak pięknego ogrodu. Ale podglądanie wiele mnie uczy, pierwsze zakupy już poczyniłam i małymi krokami zaczynam przygodę z ogrodnictwemChociaż jednocześnie nasuwa mi się mnóstwo pytań...Mogę czasem skorzystać z rad i popytać na priv?

Hej, witaj Fajnie, że się odezwałaś. Ja też podglądam na forum porady, kompozycje roślin, piękne ogrody. Podziwiam talenty i ogrom pracy. Ogród to mnóstwo ciągłej pracy, nie ma co zazdrościć, trzeba działać i też będziesz miała pięknie Zakładaj wątek i będziemy wspólnie radzić, żeby było dobrze A pytania .. pewnie, że możesz. I nawet lepiej tu niż na priv, bo jak coś pomieszam, to zawsze mnie ktoś poprawi
jolka 05:50, 17 maj 2016

Kawa napisał(a)

aaa zapomniałam, to stacja uzdatniania wody
Jola puść wieczorem smsa to cykne ci fotkę i napisze co i jak

Fotki dostałam - dzięki eM. też namierzył jakąś inną firmę z NS.
Ale teraz sama zostałam, więc temat troszkę odsunięty w czasie. Wróci jesienią
jolka 05:52, 17 maj 2016

Kawa napisał(a)
Jola ale cudniaste te hosty i tak slicznie wyglądają razem jednakowe ja mam porozrzucane ciekawe jak będą wyglądać jak się rozrosną

Tak, hosty fajne. Im dłużej je mam, tym bardziej lubię Wdzięczne roślinki i bezproblemowe... do czasu ataku ślimaków lub gradu Jak Ci się rozrosną o sobie podzielisz/pogrupujesz. Choć porozrzucane w kompozycjach też ładnie wyglądają