Ja od dłuższego czasu podglądam i zazdroszczę tak pięknego ogrodu. Ale podglądanie wiele mnie uczy, pierwsze zakupy już poczyniłam i małymi krokami zaczynam przygodę z ogrodnictwemChociaż jednocześnie nasuwa mi się mnóstwo pytań...Mogę czasem skorzystać z rad i popytać na priv?
Kolekcja host się rozrasta i porządkuje. Kiedyś eM. przywiózł mi ich dużo i wsadzałam gdzie tylko się dało, żeby się nie zniszczyły. Teraz je na spokojnie porządkuję. I najbardziej lubię chyba biało-zielone
Paulinka, hosty rosną u mnie i w słońcu i w cieniu (za świerkami). A ciemierników .. jakoś mi się wydawało, że gdzieś pisałaś, że ich nie lubisz, ale może mi się przywidziało
Hej, witaj Fajnie, że się odezwałaś. Ja też podglądam na forum porady, kompozycje roślin, piękne ogrody. Podziwiam talenty i ogrom pracy. Ogród to mnóstwo ciągłej pracy, nie ma co zazdrościć, trzeba działać i też będziesz miała pięknie Zakładaj wątek i będziemy wspólnie radzić, żeby było dobrze A pytania .. pewnie, że możesz. I nawet lepiej tu niż na priv, bo jak coś pomieszam, to zawsze mnie ktoś poprawi
Tak, hosty fajne. Im dłużej je mam, tym bardziej lubię Wdzięczne roślinki i bezproblemowe... do czasu ataku ślimaków lub gradu Jak Ci się rozrosną o sobie podzielisz/pogrupujesz. Choć porozrzucane w kompozycjach też ładnie wyglądają