Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród wśród pól i wiatrów

Ogród wśród pól i wiatrów

dominika_ 06:22, 09 wrz 2016

Nie żeby specjalnie, normalnie o tak, przez nie uwagę Ja to taki zakręcony czkłek jestem
jolka 07:39, 09 wrz 2016

m_gocha napisał(a)
Muszę się wczytać o tym OW i HT. Gdybyś miała gdzieś pod ręką link o tych miksturach to podrzuć, chyba że jesteś w stanie łopatologicznie mi wytłumaczyć wykonanie tych mikstur i zastosoawanie

Trochę kupowałam chaotycznie dzisiaj (leciałam do pracy) i teraz się zastanawiam gdzie ja to wcisnę A tuż za płotem tyle pola leży odłogiem

Nie mam linka, ale wysłałam CI na priv cały elaborat, otrzymany od Ani (ana_bu).
A jak już nie będziesz miała gdzie cebulek wtykać, to mogę Ci małą grządeczkę u mnie wydzierżawić Czytam, że Toszka u Ciebie pisze, że główkowe cudne.. oglądałam je wczoraj ale zostawiłam ostatecznie, hmm.. teraz się zastanawiam czy jeszcze L. nie odwiedzić

jolka 07:40, 09 wrz 2016

MirellaB napisał(a)
Fabrycznie ta biała szałwia przy drugim kwitnieniu bardzo fajnie wygląda.
Ja z Deep Bluu jestem zadowolona. Lubię ją za kolor, ale drugie kwitnienie miała słabe, nawet bardzo słabe.

Ja z deep blue też jestem zadowolona, ale z białej bardziej
jolka 07:41, 09 wrz 2016

dominika_ napisał(a)
Nie żeby specjalnie, normalnie o tak, przez nie uwagę Ja to taki zakręcony czkłek jestem

Hehe, ja też czasem zakręcony człek jestem, tak że spokojnie
Toszka 08:14, 09 wrz 2016

Jolu bierz główkowe w masie. One późno kwitną w czerwcu i są cudne. Ja upycham pomiędzy carexy, runiankę etc.
Kawa 10:44, 09 wrz 2016

Joluś sliczna ta biała szałwia
das siewecke? hihih
jolka 10:55, 09 wrz 2016

Toszka napisał(a)
Jolu bierz główkowe w masie. One późno kwitną w czerwcu i są cudne. Ja upycham pomiędzy carexy, runiankę etc.

Nie zdążyłam rano, zerknę po pracy do L. A wczoraj tyle ich miałam w ręce.. myślę sobie, jakieś liche cebulki, wielkości paznokcia, pewnie nic ciekawego z tego nie wyrośnie...

jolka 10:56, 09 wrz 2016

Kawa napisał(a)
Joluś sliczna ta biała szałwia
das siewecke? hihih

Dam, jak się tylko jakaś zrobi. Niebieskie mam trzeci rok i siewki na oczy nie widziałam,
choć po drugim kwitnieniu nigdy ich nie ścinam.
jolka 11:20, 11 wrz 2016

Porannym spacerkiem po jesiennym ogrodzie Ależ dziś piękna pogoda. Normalnie - chce się żyć
Coś mi się wydaje, że moim ulubionym jesiennym zakątkiem ogrodu będzie placyk brzozowy

Miłej, cieplutkiej niedzieli dla Wszystkich

MirellaB 21:46, 11 wrz 2016

Pogoda dzisiaj była cudna i u mnie. Fajnie by było, gdybym na jesiennych wakacjach taką miała.

Jolu u Iwonki właśnie przeczytałam, że czosnki główkowate do hortensji sadzić, chyba tak zrobię