Haha, no szał Choć jeszcze kawał skarpy zostało. No i nie wiem co dalej! Pasowało by jakieś duże konkretne nasadzenie po rozplenicach. I jeszcze coś na zakończenie od strony trawnika:
Tu bym chciała coś zimozielonego, może jakieś niskie sosny albo takie coś co mi się akurat w ogrodniczym spodoba W sobotę się okaże, ale wszystkie propozycje mile widziane.
Sylwia, no już trochę zrobione Jakby szanowna Matrona zechciała się u mnie przyjąć to też by miała słońce cały dzień. Trochę ją poharatałam, ale może da radę Macham jesiennie
Haha Zapał mi minie, jak wszystko na skarpie padnie! Wtedy się załamię
Zawilce owszem bardzo fajne, lubię je bo kwitną jesienią a wyglądają jak wiosenne kwiatki
Widziałam Twoje zakupy .. WOW!! szaleństwo po całości
Ewusia, chciałabym jakoś mocniej zaakcentować odcięcie skarpy i trawnika. Widziałam w sklepie choinę jeddeloh, jak myślisz - byłaby?? Czy za wielka będzie?? Od zawsze lubię choiny, są zimozielone, niezbyt drogie no i ładne.
Jeszcze pytanie odnośnie bodziszka. Możesz polecić jakąś ładną odmianę??
Czy mam się po prostu sugerować tym, które mi się podobają? Widziałam na all.. takie ładne z dużymi niebieskimi kwiatami. Nie mam dotąd bodziszków, chętnie coś kupię, tylko nie chcę wtopić na początku