Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

sylwia_slomc... 20:54, 20 gru 2020

Asiu zmobilizowałaś mnie i dziś ubraliśmy choinkęNastrój świąteczny już jest, stroiki i dekoracje wyjęłam z szafy, jutro porozkładam po domu
polinka 20:56, 20 gru 2020

Piękne wianki Joanko
Fajnie jak naszą pracę doceniają najbliżsi.
Pozdrawiam przedświątecznie
JoannA 21:14, 20 gru 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)
Asiu zmobilizowałaś mnie i dziś ubraliśmy choinkęNastrój świąteczny już jest, stroiki i dekoracje wyjęłam z szafy, jutro porozkładam po domu

Moja choinka już w salonie, ale nie zdążyłam dzisiaj ubrać. Jutro po pracy na spokojnie się za nią zabiorę.
Lubię tę przedświąteczną krzątaninę i nastrój.
Dekoracje też już wyciągnęłam
JoannA 21:18, 20 gru 2020

polinka napisał(a)
Piękne wianki Joanko
Fajnie jak naszą pracę doceniają najbliżsi.
Pozdrawiam przedświątecznie

Dziękuję Polinko
Miło że się moje wianki podobają, a najbliżsi bardzo lubią moje robótki.
Odpozdrawiam przedświątecznie.
daszum 20:53, 30 gru 2020

Wspaniale prezentuje się Twój letni ogród. Podziwiam dobór roślin (piętrowość) i kolorystykę. Róże w bardzo dobrej kondycji zdrowotnej.

Asiu, w jaki sposób chronisz świerki przed ochojnikiem i kiedy je przycinasz, czy mają przycięte czubki?

W Nowym Roku życzę Ci zdrowia dla całej rodziny, radości z narodzin wnusia a dla ogrodu słońca i deszczu w odpowiednich proporcjach.
zawitka 09:13, 31 gru 2020

Ale ładne zaczarowane kadry
JoannA 15:53, 31 gru 2020

Przed nami Nowy Rok. To zawsze czas pełen nadziei na lepsze jutro, na lepiej płatną i satysfakcjonującą pracę, powiększenie rodziny, poznanie tej jednej, jedynej na całe życie wybranki lub wybranka. I tego właśnie życzmy sobie w 2021 roku, dodając do tego sporą dawkę wzajemnej życzliwości, zrozumienia, cierpliwości (także do polityków i ich dziwnych czasami decyzji), a także tej wyczekiwanej od dawna wygranej w lotto. Teraz z pewnością szczęście się do nas uśmiechnie. Nie zapominajmy też o zdrowiu, bo jak głosi stara prawda, jeśli jest dobre zdrowie, to wszystko inne się jakoś ułoży. No i na koniec noworoczne postanowienia: nie będę już paliła, przechodzę na dietę, zacznę aktywnie spędzać czas, może zacznę regularnie biegać? Nie poddawajcie się, jeśli od razu Wam nie wyjdzie. Wszak zawsze jest dobry czas, by coś zmienić w swoim życiu. A mamy na to całe 12 długich miesięcy. Tak więc wszystkiego dobrego w Nowym Roku i obyśmy mogli składać sobie życzenia także na 2022 rok!

JoannA 16:36, 31 gru 2020

daszum napisał(a)

Wspaniale prezentuje się Twój letni ogród. Podziwiam dobór roślin (piętrowość) i kolorystykę. Róże w bardzo dobrej kondycji zdrowotnej.

Asiu, w jaki sposób chronisz świerki przed ochojnikiem i kiedy je przycinasz, czy mają przycięte czubki?

W Nowym Roku życzę Ci zdrowia dla całej rodziny, radości z narodzin wnusia a dla ogrodu słońca i deszczu w odpowiednich proporcjach.

Jak miło Danusiu czytać te słowa. Tym bardziej że coraz więcej tu pięknych ogrodów i bardziej na topie.
Dziękuję za piękne życzenia
W sprawie świerków odpisałam u Ciebie.
Pozdrawiam serdecznie
JoannA 16:36, 31 gru 2020

zawitka napisał(a)
Ale ładne zaczarowane kadry

Halinka ja zawsze czarująca
Buziaki i wszystkiego dobrego.
inka74 18:39, 31 gru 2020

Joasiu - wszystkiego dobrego na nowy rok! Częściej pokazuj swój ogród Ogród jest jak najbardziej z tych pięknych, do których z przyjemnością się wraca i przebywa.