Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw

JoannA 07:23, 17 wrz 2013

Ewa4 napisał(a)
Asiu nadrobiłam kilka stron i gratuluję wyrużnienia .Pozdrawiam

Dziękuję Ewo!
pozdrawiam w ten deszczowy dzień
Debra 10:06, 17 wrz 2013

Bardzo deszczowy ten dzień
Liczba cebul i rodzajów imponująca. Niemałe wyzwanie przed Tobą, ale nie wątpie, że sobie poradzisz. Przecie nagrodzona ogrodniczka jesteś
renatamama3 12:14, 17 wrz 2013

Asiu,ale cebul łał , ja staram się robić rabaty dzieląc na kolory np.mam rabatę z liliowcami żółtymi ,kremowymi i lekki brąz ,są też na tej rabacie irysy ,odetki ,rudbeki ,jaśmin i właśnie dokupiłam na tą rabatę ,żółte i pomarańczowe tulipany oraz hiacynty krem .pozdrawiam

ps.u mnie też gorączka cebulowa tra ,ale wiosną będzie kolorowo.
09:32, 20 wrz 2013
Asiu co u Ciebie?
Ja właśnie wybieram się do ogrodu,dziś ładny dzień,w końcu nie pada,nadrobię troszkę prac a przez te deszczowe dni uzbierało się..
Miłego dnia
JoannA 12:48, 20 wrz 2013

Anulko, z powodu deszczowych dni u mnie też zastój w pracach ogródkowych.
Może jutro coś porobię
A te bukszpany gdzie wyprowadzasz?
pozdrawiam serdecznie
AgnieszkaW 14:40, 20 wrz 2013

Pozdrówka zostawiam
17:16, 20 wrz 2013
Asiu bukszpany szykowane są na rabatę przy kąciku wypoczynkowym,na razie myślę..pewnie zadołuję je na zimę i wiosną tam będziemy działać..
U nas dziś było ładnie...było..bo już zaczyna kropić..wrrr...
Również pozdrawiam
Agania 21:00, 20 wrz 2013

Witaj, Joanko, jak tam urlop widzę, że szybko minął, a Ty w ogrodzie, jak tam Twoje tulipanki
Betka 21:14, 20 wrz 2013

Witam Obejrzałam Wasz wątek - ogród spodobał mi się bardzo!!! Jest taki harmonijny wszystko takie przemyślane i zadbane super!! Mam nadzieję że kiedyś i ja będę miała taki piękny ogród
Nagroda jaką dostaliście na pewno Was ucieszyła pierwsze miejsce jak najbardziej zasłużone
Będę zaglądać
Pozdrawiam
JoannA 20:21, 21 wrz 2013

Agania napisał(a)
Witaj, Joanko, jak tam urlop widzę, że szybko minął, a Ty w ogrodzie, jak tam Twoje tulipanki

Agato, na urlop jadę dopiero 15 października, a teraz troszkę działam w ogrodzie, poszerzam rabaty, przesadzam rośliny.
Tulipany zacznę sadzić jutro, zrobiłam trochę porządku z roślinami na jednej rabacie więc czas je wsadzić.
W lesie grzybów w bród więc większość czasu spędzamy w lesie, później tylko mnóstwo pracy z oczyszczeniem tego wszystkiego, suszenie, marynowanie. A ilu chętnych poźniej na takie gotowe w słoiczkach i ususzone