Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodniczka i jej mały ogródeczek

Ogrodniczka i jej mały ogródeczek

Pola 22:02, 27 sty 2014

GorAna napisał(a)
Jolu, wpadam z rewizytą....jeśli mogę....to moje trzy grosze sa takie....ja w miejscu tajemnego przejścia mam posadzone tuje szeroko rosnącce....szmaragdy nie dadzą takiego łuku, gdyż rosną kolumnowo....tam pasowałyby albo graby, bądź tak jak radzi Danusia cisy ....ale z grabów może to przejście być szersze, bo rozrastają się szeroku....można gałęzie przyginać i będzie szybciej
Pozdrawiam i kibicuję

Aniu dziękuję że zajrzałaś, na razie myślę tylko o cisach bo zimozielone i dają piękne tło....
Jeszcze troszkę czasu do wiosny, znalazłam nawet szkółkę która ma już je wielkości 160-180 kopane z gruntu....
GorAna 22:04, 27 sty 2014

Pola napisał(a)

Aniu dziękuję że zajrzałaś, na razie myślę tylko o cisach bo zimozielone i dają piękne tło....
Jeszcze troszkę czasu do wiosny, znalazłam nawet szkółkę która ma już je wielkości 160-180 kopane z gruntu....

Będę trzymać kciuki, coby się przyjęły i szybko rosły
Pozdrawiam
Eve 11:55, 28 sty 2014

Witaj Polu, Jolu

Wpadłam z rewizytą, oj jak ja lubię takie metamorfozy Już wcześniej byłam u Ciebie i podziwiałam zagospodarowanie werandy Bardzo lubię ogrody dzielone na pokoje, masz super, że ogród jest długi i można to zrobić

Danusi pomysł popieram, ja zrobiłabym mur, ale to moje zboczenie
Milka 12:07, 28 sty 2014

Pola, a tu u ciebie wiosną znowu rewolucja! ogród dzielisz na pokoje, podpowiedzi są, zwłaszcza za cisami obstaję no i bok już planujesz, oj super, a tam z boku domu co ma być?
Pola 21:53, 28 sty 2014

irena_milek napisał(a)
Pola, a tu u ciebie wiosną znowu rewolucja! ogród dzielisz na pokoje, podpowiedzi są, zwłaszcza za cisami obstaję no i bok już planujesz, oj super, a tam z boku domu co ma być?

Irenko, bok to dopiero w przyszłości , ściana wodna, ławeczka.... Danusia ma takie piękne miejsce z leżczkami.... Coś takiego chodzi mi po głowie... Ale w tym roku chcę obsadzić to co mam rozpoczęte a na nowe może przyszły rok...
Pola 21:55, 28 sty 2014

Eve napisał(a)
Witaj Polu, Jolu

Wpadłam z rewizytą, oj jak ja lubię takie metamorfozy Już wcześniej byłam u Ciebie i podziwiałam zagospodarowanie werandy Bardzo lubię ogrody dzielone na pokoje, masz super, że ogród jest długi i można to zrobić

Danusi pomysł popieram, ja zrobiłabym mur, ale to moje zboczenie

Ewciu, mur to piękny pomysł, ale podzielenie cisami też mnie nęci.... Dzięki że zajrzałaś...
Nikita 20:42, 30 sty 2014

Zaglądam, pozdrawiam i melduję ….50 dni do wiosny… jakoś chyba wytrzymamy….
Pola 21:30, 30 sty 2014

Nikita napisał(a)
Zaglądam, pozdrawiam i melduję ….50 dni do wiosny… jakoś chyba wytrzymamy….

Oczywiście, że wytrzymamy.... Łapki swędzą , głowa pełna pomysłów, czli co ? Odliczmy
malgorzata_s... 21:37, 30 sty 2014

Jolunia masz pstrokate roślinki Dzisiaj takie pokazujemy
Pola 21:40, 30 sty 2014

Gosiu, pewnie mam, ale nici z pokazywania bo mój synuś zabrał laptopa na zajęcia do Krakowa i będzie dopiero w poniedziałek.... A mnie zostawił tablet...