Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek Hanusi - kolejny sezon

Ogródek Hanusi - kolejny sezon

Bogdzia 22:14, 25 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Kasiu, a ja za róże! Nareszcie kilka mam w swoim ogrodzie, ale to wszystko przypadkowe egzemplarze,albo nn, albo po kupnie okazywały się czym innym.
A te Twoje cudowne!
Weroniko, próbuję te barwy jakoś łączyć, ale nie udaje mi się tak do końca zestawić. Niektóre rośliny zakwitają wcześniej niż zakładałam, inne znów się spóźniają i wychodzi mix, Ale jest moim małym kolorowym światem,i za to go lubię.
Twoje fotki z ogrodu podziwiam,i podglądam Twoje działania.
Dla Was ostróżki gigantki.

Cudne ostróżki , u mnie nie chciały rosnac ale w tym roku pierwszy raz urosły i zaczynają kwitnąc choc nie sa tak piekne jak Twoje. Pozdrawiam serdecznie Haniu.
hanka_andrus 08:17, 26 cze 2013

Ostróżki rosną wiele lat na jednym miejscu. Trzeba je tylko wiosną podkarmić, to bujają do nieba!
Kondzio 08:20, 26 cze 2013

Macham i hiham żeby dzionek umilić hi hi hi
jotka 08:20, 26 cze 2013

Haniu, nie wchodzę do Ciebie co by błota nie nanieść, ale jak tylko zajrzy słoneczko, to przylecę z nim do Ciebie w mig
zbigniew_gazda 08:21, 26 cze 2013

Potwierdzam. U mnie są z 10 lat na tym samym miejscu. Haniu pozdrawiam. Pada i zimno -13 gradusów tylko.
hanka_andrus 08:25, 26 cze 2013

W dalszym ciągu z nieba leci woda! I całe szczęście,że nieco innego! Byłam u Ani ASC podziwiałam jej szklarniowy busz! Co znaczy dobre usytuowanie szklarenki,od razu plony wzrosły! Czekam na pomidorowy wysyp!
U mnie też pewnie dżungla w szklarence, zostawiłam otwartą. może deszcz krzywdy roślinom nie zrobi?
Jutro jadę zobaczyć c się nawyprawiało.
Życzę zakończenia opadów!
Moja świecznica ma dwa pewne pędy kwiatowe, czekam na ich wyskok do chmur!

hanka_andrus 08:28, 26 cze 2013

Konradzie ,Zbyszku ,Witam Was z rana! Cieszą mnie rano takie wizyty uśmiechniętych facetów!
Wam dużo zdrowia na nadchodzący dzień, podeślijcie trochę słoneczka, bo my z Jolą tęsknie na nie wyglądamy!

hanka_andrus 08:35, 26 cze 2013

Jolu,błoto juz mi się z balkonu naniosło! Wchodź śmiało! Niby nie mam tych donic na balkonie, ale teraz widzę, że bez mopa się nie da, ale to dopiero jak przestanie dolewać. 2 doniczki z ziołami leżą na podłodze, i woda wypłukuje im ziemię, mus je ratować, ale wiatr duży, i poczekam, nic gorszego przez godzinę im się nie stanie. Przy okazji, muszę kupić worek podłoża do kwiatów. Nie chce mi się wychodzić, ale choć na5 minut z psem muszę.Leży koło mnie na kanapie i nasłuchuje, czy klapka laptopika trzaska.
Czekam na Twoje wieści, Jolu! Bo myślę,że rozpogodzenie przyjdzie właśnie z Twojej strony!
Szybkiego słonecznego!

Green 08:58, 26 cze 2013

Haniu,
trochę mnie u Ciebie nie było a u Ciebie tak pięknie!
Jestem fanem ostróżek, a róże.... Klasa sama w sobie
eda 09:59, 26 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Jolu,błoto juz mi się z balkonu naniosło! Wchodź śmiało! Niby nie mam tych donic na balkonie, ale teraz widzę, że bez mopa się nie da, ale to dopiero jak przestanie dolewać. 2 doniczki z ziołami leżą na podłodze, i woda wypłukuje im ziemię, mus je ratować, ale wiatr duży, i poczekam, nic gorszego przez godzinę im się nie stanie. Przy okazji, muszę kupić worek podłoża do kwiatów. Nie chce mi się wychodzić, ale choć na5 minut z psem muszę.Leży koło mnie na kanapie i nasłuchuje, czy klapka laptopika trzaska.
Czekam na Twoje wieści, Jolu! Bo myślę,że rozpogodzenie przyjdzie właśnie z Twojej strony!
Szybkiego słonecznego!

witajcie u mnie Haniu nie leje ale kropi tylko zimmmno i wieje normalnie jesień pozdrawiam cieplutko dziurawca w deszczu ci przesyłam na uciechę