13:21, 14 mar 2013
Haniu, przyjrzałam się prognozie na radarze pogodowym, front idzie z północnego zachodu, więc wkrótce dotrze do Ciebie mniej więcej to, to co jest teraz u mnie. W nocy było -10, ale na szczęście przyroda sama zadbała o okrycie roślin, bo gruba warstwa śniegu tym razem mnie cieszy
W południe już jest plus 2 i słonko pokazuje się od czasu do czasu. Opady śniegu na radarze kończą się w okolicach zachodniej granicy Polski, więc niewiele, lub nic już dalej nie spadnie, ale pogoda czasem lubi zaskoczyć. Mój M. powiedział, że sprawdził długoterminowo i to już jej ostatnie zimowe tchnienie. Jeśli nie mówił tak tylko żeby mnie pocieszyć, to wspaniale, bo gdy za oknem wiosennie to i nasze "soki" szybciej zaczynają krążyć w ciele 
Haniu, czy Frodo dalej bolą stawy? Dajesz mu coś na ból? Mój weterynarz próbował też leczyć dodatkowo homeopatycznie, opinie są różne, ale leczenie bez skutków ubocznych, więc dlaczego nie spróbować? Ucałuj go ode mnie w nochalek
i pogłaskaj pod bródką.
Miłego dnia!

Haniu, czy Frodo dalej bolą stawy? Dajesz mu coś na ból? Mój weterynarz próbował też leczyć dodatkowo homeopatycznie, opinie są różne, ale leczenie bez skutków ubocznych, więc dlaczego nie spróbować? Ucałuj go ode mnie w nochalek

Miłego dnia!