OJEJ, A TU TAKIE ZANIEDBANIE.
Jakoś to nadrobię. Choć prócz rozmnażania roślin i czyszczeniu ( ręcznym niestety) niewiele się zadziało.
Badzo miło mi Cie gościć.
Witaj..
cóż z rózami porażka na całej linii. za to mam bukszpany ( choc za mało z własnej głupoty) , trzmieliny, lawendy, przymiotno, wrzośce, rudbekię a wszystko z własnej hodowli. udało mi sie zrobić narożnik koło szopy, Xoź jeszcze potrzebuje nieco pracy, no a na reszty zabrakło kasy.
Poprzesadzałam też cześc drzewek już w stałe miejsca. tył zaoramy w przyszłym tygodniu a na wiosnę mam tam posiać jednoroczne zielone( zapomniałam ) i zaorać zanim zakwitnie, na nawóz zielony i posieje trawnik...taki plan.
aHA I warzywniak zrobiony i właśnie nawiozłam mu kompostu i w cześć kwater chce dac obornika. Ale najpierw zrobie plan ułożenia zeby uwzględnić zmianowanie. wkleję mój plan w watku , choc pewnie w weekend dopiero, zeby doświadczeni sprawdzili czy dobrze.
Ah i przez to nie wyszło)))))
Nie mam zdjęć....a komórką się nie bawiłam...
jakoś tak jest u mnie ze zdjecia robione sa tylko analogicznie i nie am cyfrówki.
Może kiedyś przy okazji ktoś nawinie się z cyfrzakiem albo pożyczę, choc moim zdaniem nie ma co pokazywać.
Witam, po długiej niebytności!Trochę jednak się działo u Ciebie.....Dobrze ,że już jesteś!