Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Gabriela 19:33, 19 paź 2011

Witaj, jak widzisz ogrodowiczanie nie zapominają. Niebieskie bodziszki od Ciebie rosną, jak tam róże, udało Ci się coś zaokulizować?
Jagna 19:34, 19 paź 2011

OJEJ, A TU TAKIE ZANIEDBANIE.
Jakoś to nadrobię. Choć prócz rozmnażania roślin i czyszczeniu ( ręcznym niestety) niewiele się zadziało.
Badzo miło mi Cie gościć.
Jagna 19:41, 19 paź 2011

Gabriela napisał(a)
Witaj, jak widzisz ogrodowiczanie nie zapominają. Niebieskie bodziszki od Ciebie rosną, jak tam róże, udało Ci się coś zaokulizować?

Witaj..
cóż z rózami porażka na całej linii. za to mam bukszpany ( choc za mało z własnej głupoty) , trzmieliny, lawendy, przymiotno, wrzośce, rudbekię a wszystko z własnej hodowli. udało mi sie zrobić narożnik koło szopy, Xoź jeszcze potrzebuje nieco pracy, no a na reszty zabrakło kasy.

Poprzesadzałam też cześc drzewek już w stałe miejsca. tył zaoramy w przyszłym tygodniu a na wiosnę mam tam posiać jednoroczne zielone( zapomniałam ) i zaorać zanim zakwitnie, na nawóz zielony i posieje trawnik...taki plan.
aHA I warzywniak zrobiony i właśnie nawiozłam mu kompostu i w cześć kwater chce dac obornika. Ale najpierw zrobie plan ułożenia zeby uwzględnić zmianowanie. wkleję mój plan w watku , choc pewnie w weekend dopiero, zeby doświadczeni sprawdzili czy dobrze.
Gabriela 19:50, 19 paź 2011

Jeśli mam być szczera, to też w te róże nie bardzo wierzyłam...
Zapodaj zdjęcia, koniecznie.
Jagna 19:54, 19 paź 2011

Gabriela napisał(a)
Jeśli mam być szczera, to też w te róże nie bardzo wierzyłam...
Zapodaj zdjęcia, koniecznie.

Ah i przez to nie wyszło)))))
Nie mam zdjęć....a komórką się nie bawiłam...
jakoś tak jest u mnie ze zdjecia robione sa tylko analogicznie i nie am cyfrówki.
Może kiedyś przy okazji ktoś nawinie się z cyfrzakiem albo pożyczę, choc moim zdaniem nie ma co pokazywać.

Jagna 19:56, 19 paź 2011

Magje pewnie zmartwię jak tu zajrzy bo moje RH popadały, a ten którego wychwalała jako pierwszy.
Zupełnie nie wiem czemu.
hanka_andrus 20:28, 19 paź 2011

Witam, po długiej niebytności!Trochę jednak się działo u Ciebie.....Dobrze ,że już jesteś!
Jagna 20:59, 19 paź 2011

Witaj Haniu i mi miło Cie widzieć!!! Nie wiem jak to wszystko ogarnąć co dzieje się to na Ogrodowisku. Chyba nie nadrobię
Gardenarium 21:07, 19 paź 2011

Jagna, a kliknij na dole "Oznacz wszystkie wątki jako przeczytane" i zacznij od nowa

Instagram Ogrodowiska
Jagna 21:10, 19 paź 2011

ojej .....mają mnie ominąć 2 miesiące z kawałkiem Waszego klikania?!!
Ale faktycznie i tak chyba tego nie ogarnę!!!!!