Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Gardenarium 22:56, 26 paź 2011

Sebek napisał(a)
No to tego chyba dojdzie kiedyś, że i hortensje zacznę rozdawać.

Szkoda, że mi moja limelight nie zakwitła

Ale za to kwitną mi silver dollar - na razie u Danusi, ale kwitną

Chyba listonosz przyniesie, nie widzę innej możliwości.

Instagram Ogrodowiska
Jagna 23:04, 26 paź 2011

no to teraz załapałam...cóż pózna godzina.......Sebek ty draniu tak mnie w balona zrobic z tymi silverami
Sebek 09:33, 27 paź 2011

Danusiu - a jakbym je wziął w przyszłym roku osobiście?

Chociaż czy przezimują?
Sebek 09:33, 27 paź 2011

Jagna napisał(a)
no to teraz załapałam...cóż pózna godzina.......Sebek ty draniu tak mnie w balona zrobic z tymi silverami

A skądże
krisec 17:58, 31 paź 2011

Witaj Jagienko cieplutką osóbką jesteś,dziękuje że zawitłaś do mnie.pozdrowionka, miło mi Ciebie gościć.
Jagna 06:29, 01 lis 2011

krisec napisał(a)
Witaj Jagienko cieplutką osóbką jesteś,dziękuje że zawitłaś do mnie.pozdrowionka, miło mi Ciebie gościć.

Witaj Krzysiu

I mi milo Ciebie gościć. JA tu przelotem bywam niestety. Piękny ten Twój ogród i tak dokładnie zaplanowany. Będę tam na pewno zaglądać systematycznie. Nawet jeśli nie zawsze sie odezwę. A teraz w okresie zimowym pewnie częściej tu zajrzę z powodu długich wieczorów i potrzeby poznania tajników ogrodnictwa. Dla mnie to w dalszym ciągu dużo znaków zapytania. No i oczywiście dla Ogrodowiskowiczan, Danusi udało się stworzyć naprawdę wyjątkowe forum.
Gardenarium 10:59, 03 lis 2011

Jagna, można przecież zebrać patyki po ścięciu i ukorzenić, a może zrobimy taką akcję na wiosnę, że wszyscy nie wyrzucają tylko ukorzeniają w ogrodzie. a potem na zlocie rozdamy chętnym.?

Instagram Ogrodowiska
Matka 15:56, 03 lis 2011

gardenarium napisał(a)
Jagna, można przecież zebrać patyki po ścięciu i ukorzenić, a może zrobimy taką akcję na wiosnę, że wszyscy nie wyrzucają tylko ukorzeniają w ogrodzie. a potem na zlocie rozdamy chętnym.?

jestem ZA
Jagna 19:56, 03 lis 2011

gardenarium napisał(a)

Ale dokładnie tak sobie juz myślałam, patyki juz wsadzałam i np mam na wydanie 40 bukszpanów o wielkich liściach. Kiedyś go pokazywałam. Pięknie se ukorzenił, ale teraz jeszcze musi przetrwać zimę, jak się uda oddam na wiosnę. Bo ja mam juz 1 dużą roślinę i ukorzeniałam ot tak dla przyjemności. lepiej sie ukorzeniał niż ten o drobnych listkach. a do tego jeszcze mam w rozmnażarce przymiotno ogrodowe, a kto wie co mi się tam jeszcze stworzy....pewne jest to ze jak przezyje to się podzielę.
Jagna 15:19, 04 lis 2011

Słuchajcie dostałam 2 bukszpany.
Od poprzedniej środy były wysadzone i korzenie były zawinięte w folię.
Co z nimi teraz zrobić żeby zwiększyć ich szanse na przeżycie. Chciałabym by dotrwały, choć miały na śmietnik trafić.
Nie wiem czy w donice i do domu, czy może w ziemię ? Co radzicie?????