Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Wątek o tym, że ......nie umiem:)

Juzia 21:48, 29 mar 2012

Jagna sobie radzi!!!
Co widać na załączonych obrazkach
Masz moc kobito!
Jagna 21:59, 29 mar 2012

Haa Ell zmieniłaś Awatarka, nie poznałam Cię.
Juzia fajnie, że do mnie zaglądasz.
Z tymi zakupami to jak wspomniałam, "urodzinowe" dostałam kaske od rodziców bo nie iwedzieli co mi dać i postanowiłam wszystko wydać na rośliny. Przynajmniej jak mam do mnie wleci to się nacieszy widokiem.
Siły jeszcze mam. Zmieniłam taktykę. Robię 1-2h dziennie- codziennie. No wykluczając sobotę kiedy walczę od rana do nocy.
Musze sie poruszać bo przecież w pracy siedzę juz niedługo nie zmieszczę się w drzwi
No i tak bym juz chciała żeby było wkoło zielono, nawet jeśli nie wszystko będzie duże teraz, to za 2-3 lata juz będzie ładnie.
Pola 22:04, 29 mar 2012

Jagna, dużo się u Ciebie dzieje, super roślinki do posadzenia, nie martw się kiedyś skończymy nasze ogródki i będzie pięknie wtedy zasiądziemy w fotelach i będziemy oglądać tych co dopiero będą zaczynać i co podoba Ci się taka perspektywa
Juzia 22:05, 29 mar 2012

Jagna napisał(a)

Siły jeszcze mam. Zmieniłam taktykę. Robię 1-2h dziennie- codziennie. No wykluczając sobotę kiedy walczę od rana do nocy.
Musze sie poruszać bo przecież w pracy siedzę juz niedługo nie zmieszczę się w drzwi
No i tak bym juz chciała żeby było wkoło zielono, nawet jeśli nie wszystko będzie duże teraz, to za 2-3 lata juz będzie ładnie.

Eeee jakbym czytała siebie
Jagna 22:06, 29 mar 2012

Aha mam do wzięcia ostrokrzew.
Bo w miejscu w którym jest teraz jest mu źle i nie rośnie.
Tak byśle że moze by mu ten czubek ciachnąć i uforkować z czasem w kule co wy na to?
Może się zagęści?

an_tre 21:51, 30 mar 2012

Co u ciebie Aguś, nie zmarzłaś przy sadzeniu? ja bym dała sobie w taki ziąb spokój
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Jagna 21:54, 30 mar 2012

Witaj Aniu

Nie wczoraj dało mi w kość z porzeczkami ale sie zaparłam i pieknie rosną.
Dzis jednak sie nie udało usunąć darni z całośći tego miejsca grze je posadziłam bo późno wróciłam i od razu wlecieli znajomi. POtem zawieźli nas "na miasto" po zakupy bo dalej mam mojego malucha na kołkach.
Ostrokrzew wykopany u teściów musi czekac na jutro .
A podpowiedz mi czy moge pod porzeczki da trociny?
Pola 22:01, 30 mar 2012

No, no silna kobieto gratulację śledzę postępy, fajnie się dzieje
an_tre 22:03, 30 mar 2012

Jagna raczej nie, trociny zatrzymują dużo wilgoci i może na nich rozwijać się grzyb, a porzeczki na grzyba są wrażliwe. My trociny palimy w piecu co, a część w jutowych workach schła i posłużyła mi za kołderkę dla moich mieczyków i warzyw. W trocinach przechowywałam je przez zimę w piwnicy
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
monteverde 22:08, 30 mar 2012

Jagna napisał(a)

Co my na to? ano tyle,że jesteś bardzoooooooo pracowitą ogrodniczką a kiedy kuriera do mnie przyślesz?")
choćby i na jutro tylko mii powiedz i jedzie
Jak tak k dalej pójdzie to bede miała rośliny z każdego zakatka POlski.

a poniedziałek odpowiada? a może już po świętach jak Jagna wolisz pisz