Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

AgnieszkaW 22:39, 23 lip 2013

Dziękuję Wam za odwiedzinki i dobrej nocy życzę
Przetacznik 23:28, 23 lip 2013

Cudowny ogród, ciepły, spokojny, pogodny, kolorowy i kot z tego z upodobaniem widać korzysta i ja przed ekranem...
Ola54 08:25, 24 lip 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Dziękuję Wam za odwiedzinki i dobrej nocy życzę

cudownie
15:23, 24 lip 2013
Szukałam u siebie kwiatów dla Ciebie, godnych Twojego jurajskiego raju... nie znalazłam, ale za to sama skorzystałam chłonąc znowu energię od Ciebie stawia na nogi i wprawia w dobry nastrój ...niezmiennie
Kindzia 16:56, 24 lip 2013

Pooglądałam moje ulubione różowo-fioletowe i macham
Milka 17:04, 24 lip 2013

Agnieszko i kot i te róże, wszystko wrzuć do inspiracji na GAP
GorAna 23:20, 24 lip 2013

Zostawiam
Madzenka 06:28, 25 lip 2013

Ależ masz jeszcze lawendę!
AgnieszkaW 20:53, 25 lip 2013

Dziękuję Weroniko, korzystaj ile chcesz.

Michalino, dziękuję.

Iwo, kocham wszystkie kwiaty, no prawie wszystkie, bo np. nie lubię kanny - paciorecznika czy żółtego wiesiołka. Możesz odwiedzać mój ogród do woli i korzystać z jego energii, jeśli to wprawia Cię w dobry nastrój,

Kasiu, też macham.

Irenko, a co to jest GAP? Chyba już wiem, sprawdziłam w necie, ale jakoś nie jestem zainteresowana

Aniu, dziękuję, odwzajemniam

Marzenko, lawenda już nie jest taka ładna. Fotki robione 3 dni temu.

Pozdrawiam Was serdecznie
dajana 09:19, 26 lip 2013

Melduje sie Agusiu widzę ze Iwonka do ciebie tez trafiła co mnie bardzo cieszy bo wiem ze i ona znajdzie w Jurajskim to co koi i stawia na nogi a jego włascicielka jest jest dodatkową ozdobą tego ogrodu pod kazdym względem.Wiesz ze moja lawenda w ogóle mi nie zakwitła? troszkę urosła ale to nie to co miało byc Musze ją przesadzic w bardziej słoneczne miejsce i przenieśc z rabaty rożanej Tam jest maksymalnie 5 godz słonca ale róże sobie na niej dobrze radzą bo wybrałam celowo takie odmiany . Dwa moje kotki mają juz dobre domy, trafili mi sie ludzie którzy uwielbiaja koty i maja w nowych domach nowe szczescie Czarny ma nawet rózową kokardę z dzwoneczkiem pani przysle mi zdjecie Pojechał do Zabrza w koszyku piknikowym ale wczesniej w nim sie dwa dni wylegiwał.Ma tez towarzystwo dorosłej kotki i pieska Od razy podobno ustalił hierarchię wartosci, zdominował ich i on rządzi Jeszcze dwa a własciwie dwie zostały mam teraz same samiczki ale one to akuratat sa najwiekszymi pieszczochami Coraz bardziej sie do nich przywiazuje nawet do domu wpuszczam na dwie trzy godz W tym czasie moja Moli biega odzyskujac wolnośc a one bawia sie jej zabawkami .Figlarne koteczki Miłego dnia Agusiu mam dzisiaj sporo roboty bo przyniosłam do pracy sukienkę która szyje w rękach ,zepsuła mi sie maszyna wiec zostały mi łapki a tak nie lubie szyc .Muszę przeciez ładnie sie wystroić do Alinki ha,ha Wspaniałego weekendu ci również zycze