Melduje sie Agusiu widzę ze Iwonka do ciebie tez trafiła co mnie bardzo cieszy

bo wiem ze i ona znajdzie w Jurajskim to co koi i stawia na nogi a jego włascicielka jest jest dodatkową ozdobą tego ogrodu pod kazdym względem.Wiesz ze moja lawenda w ogóle mi nie zakwitła? troszkę urosła ale to nie to co miało byc Musze ją przesadzic w bardziej słoneczne miejsce i przenieśc z rabaty rożanej Tam jest maksymalnie 5 godz słonca ale róże sobie na niej dobrze radzą bo wybrałam celowo takie odmiany . Dwa moje kotki mają juz dobre domy, trafili mi sie ludzie którzy uwielbiaja koty i maja w nowych domach nowe szczescie Czarny ma nawet rózową kokardę z dzwoneczkiem

pani przysle mi zdjecie Pojechał do Zabrza w koszyku piknikowym ale wczesniej w nim sie dwa dni wylegiwał.Ma tez towarzystwo dorosłej kotki i pieska Od razy podobno ustalił hierarchię wartosci, zdominował ich i on rządzi

Jeszcze dwa a własciwie dwie zostały mam teraz same samiczki ale one to akuratat sa najwiekszymi pieszczochami Coraz bardziej sie do nich przywiazuje nawet do domu wpuszczam na dwie trzy godz W tym czasie moja Moli biega odzyskujac wolnośc a one bawia sie jej zabawkami .Figlarne koteczki

Miłego dnia Agusiu mam dzisiaj sporo roboty bo przyniosłam do pracy sukienkę która szyje w rękach ,zepsuła mi sie maszyna wiec zostały mi łapki a tak nie lubie szyc .Muszę przeciez ładnie sie wystroić do Alinki ha,ha Wspaniałego weekendu ci również zycze