Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Aneczka 12:32, 28 sty 2014

Piękna ta zima u ciebie
Urszulla 16:07, 28 sty 2014

Kociaki sprytne zimy się nie bojąu mnie zdecydowanie mniej śniegu
natalie 16:39, 28 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Aniu, dziękuję. Z grubością kotek to trafiłaś, powiem więcej - jedną muszę już zacząć odchudzać, bo ledwo się toczy, ale nie wiem, jak to zrobić

Hehe, pierwsze co sobie wyobraziłam to Garfield i jego ulubiona lasagne!
A Twoja kotka chyba myśli sobie tak --> http://recadoface.com.br/imagens/facebook-garfield-00aaf9.jpg
Ivvvona 20:27, 28 sty 2014

Witaj Agnieszko i dziękuję za wizytę u mnie. Wreszcie mam okazję coś napisać. Podziwiam Twój ogród, jest po prostu cudowny i niepowtarzalny. Twój wątek czytam od początku jak tylko się pojawiłaś na forum. Jest jednym z moich ulubionych. Pozdrawiam i jeśli pozwolisz dalej będę zaglądać tyle, że już nie z ukrycia.
Ja także uwielbiam koty, ale nie mogę mieć - nie miałyby szans na przeżycie przy moich trzech psicach.
AgnieszkaW 22:25, 28 sty 2014

Agatko, dziękuję. Moje "tygryski" lubią zimę, ale tylko jak my jesteśmy z nimi na spacerze, potem szybciutko myk - i już śpią.

Irenko, faktycznie kotki wychudzone nie są, a raczej odwrotnie, ale lubią jeść, a my nie mamy serca ich teraz, zimą, odchudzać. Zima faktycznie ma u mnie sporo uroku, gorzej na drogach, ale coś za coś
AgnieszkaW 22:33, 28 sty 2014

Aneczko, dziękuję za odwiedziny.

Ula, dziwny ten rok, że w górach śniegu mało, może jeszcze u was dosypie.

Aniu

Iwonko, cóż mogę powiedzieć na taki miły wpis, chyba tylko jedno słowo, które zawiera wiele: dziękuję. Zapraszam na mój wątek (i do wizytówki) w każdej wolnej chwili. Będzie mi Cię bardzo miło gościć.

GorAna 22:34, 28 sty 2014

Agnieszko kotkę na fitnes zapisz
Pozdrawiam cieplutko
Agania 22:42, 28 sty 2014

U ciebie ta zima jest tak piękna, że wracam popatrzeć sobie na nią jeszcze raz, zdjęcia robisz po mistrzowsku, oczy można nacieszyć tymi widoczkami

Moje koty zimą po prostu przewietrzam jak dłużej to potem śpią
a jak krótko to potem w domu rozrabiają
Aneczka 22:56, 28 sty 2014

No co ty, twojego ogrodu nie da się tak po prostu pominąć. Jest niesamowity To ja dziękuję i to wam wszystkim, że mogę do was zaglądać, cieszyć oczy i czerpać nowe pomysły
Madzenka 06:47, 29 sty 2014

Zazdroszczę Ci tej pieknej zimy, u mnie śladowe ilosci śniegu.