Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

natalie 21:50, 27 sty 2014

Wpadłam w odwiedziny i widzę, że u Ciebie zimowa aura na całego, a krajobrazy jakie piękne! Że też ja nie mam takich widoków za oknem A kociaki jakie grubiutkie i puszyste na zimę Pozdrawiam ciepło, na przekór zimie

PS
O proszę! I 400-tną stronę zaczęłam życzę kolejnych czterech stówek i kolejnych i kolejnych...
Marta7 22:26, 27 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)

Ale cudne zdjęcia,Agnieszka jak Ty to robisz?
Tusiala 09:04, 28 sty 2014

Kotki "tygryskowe" wszystkie piękne
renatamama3 09:22, 28 sty 2014

Śliczna zima Agnieszko ,kociaki super ,mój praktycznie w domu leżakuje .pozdrawiam
anna_g 09:35, 28 sty 2014

Aga widzę, że rajskim Jurajskim już naprawdę zakrólowała zima... W sumie to jest jej czas... Bajkowe zdjęcia I świetne te z kociakami na drzewie Pozdrawiam cieplutko z zimny i śnieżny dzień
AgnieszkaBK 09:43, 28 sty 2014

Piękne zdjęcia z zimowego ogrodu. Kotek słodziutki Moja sunia w ogóle nie chce wychodzić na dwór bo jest jej zimno.
AgnieszkaW 10:59, 28 sty 2014

Marto, miło, że zaglądasz, ja jakoś nie mam ostatnio czasu na rewizyty u Was, ale...poprawię się, obiecuję

Elu, nie ma szans przymarznąć, bo one (kotki) wychodzą z nami na spacer, a potem wracają (z nami) do domu. Same wychodzą tylko rano na chwilę, potem wieczorem - też na chwilę.

Aniu, dzięki.

Iwonko, miło, że wpadasz i jeszcze takie miłe komentarze piszesz

Alisonek, ten "kotek" to kotka "Mimi". Mam dwie kotki.

Dominiko, Ewo, dziękuję.

Gocha, dobry pomysł z dzwonkiem, ale ja się boję swoim założyć, bo one po drzewach łażą i mogłyby się gdzieś zawiesić.

Pani Przyroda, dziękuję. Kotek nie jest rudy, ale brązowawy, ale z rysiem, to trafiłaś

Pozdrowienia dla Was zostawiam

AgnieszkaW 11:10, 28 sty 2014

Aniu, dziękuję. Z grubością kotek to trafiłaś, powiem więcej - jedną muszę już zacząć odchudzać, bo ledwo się toczy, ale nie wiem, jak to zrobić

Marto7, nasze kociaki to drzewołazy są, więc fotki na drzewach robię im często.

Marto, dzięki.

Renatko, nasze też często musimy "wyrzucać' na chwilę na dwór, ale szybko wracają i "wiszą" (tzn. jedna z nich) na klamce drzwi (skacze na klamkę całym ciałem) i czeka, aż jej otworzymy. Jeśli drzwi nie są zamknięte na zasuwę, to sama sobie potrafi otworzyć

Aniu, dziękuję.

AgnieszkoBK, dziękuję. Nie ma się co dziwić, że Twoja Sunia w domu siedzi, skoro my, "człowieki", też się ciśniemy w taki mróz do domu.

Pozdrawiam Was serdecznie
Agania 11:16, 28 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)

Piękna ta zima u Ciebie i Twoje tygryski, też lubią zimę w Jurajskim
Milka 12:14, 28 sty 2014

Twoja kotka idealnie pozuje, nawet w zimie jej nie straszne, że tyłek jej przymarznie ale widać dobrze odżywiona, śliczna i puchata, ale miło się do takiej przytula Agnieszko, jaka ta twoja zima piękna i sama Ty nieźle kadrujesz, więc zawsze, coś nasze oczy raduje