Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Mathildis 20:19, 04 maj 2014

AgnieszkaW napisał(a)

Aga co masz na tej rabatce?

A na te zdjęcia znów napatrzeć się nie mogłam:

Bardzo podoba mi się "szeroka perspektywa" w Twoim ogrodzie... Może patrzeć nie umiem, ale nie widzę u Ciebie jakichś "rarytasów", a mimo to, a może właśnie dlatego Twój ogród wciąż mnie zachwyca... jako całość...
ewa004 20:21, 04 maj 2014

Piekny ,cudownie zadbany ogród
Roberto 20:25, 04 maj 2014

Dla mnie także przepięknie zagospodarowana duża przestrzeń. Pozdrawiam
anna_g 20:28, 04 maj 2014

Jak zwykle piękne foty Aga. Mam nadzieję, że nie miałaś przymrozków... Pozdrawiam
PERKA 23:20, 04 maj 2014

Ania, u nas prosto jak blacha, więc mamy usypane dwie "górki" tak dla urozmaicenia, ale do jurajskiego to ho ho nam daleko, natury nie a się oszukać!
W jurajskim naprawdę jest pięknie, wyjątkowo, ale się powtarzam ..... no bo nie przestaje mnie urzekać Zaglądam tu regularnie
A_gawa 18:02, 05 maj 2014

Agnieszko, nie czytałam jeszcze wszystkich postów, ale wizytówkę wręcz przebiegłam. Oczu oderwać nie mogłam i ciągle chciałam więcej. Gratuluję Wam obojgu - jesteście zgranym duetem. Macie dar czynienia sobie ziemi poddaną. Ogród fenomenalny - zaczarowany.
AgnieszkaW 22:41, 05 maj 2014

Dziękuję kochani za wszystkie wpisy i miłe komentarze. Są dla mnie bardzo cenne, bo dodają skrzydeł do dalszych działań Nie było mnie na forum kilka dni, bo gości miałam, ale już jestem. Dzisiaj zrobiłam kilka fotek ogrodu, więc zapraszam na dobranockę.
AgnieszkaW 23:04, 05 maj 2014

na dobranoc
Madzenka 23:08, 05 maj 2014

AGuś masz pieknie. Idelany trawniczek , wyważone nasadzenia.

AgnieszkaW napisał(a)
Wiosna Marzenko coraz piękniejsza u Ciebie. Tulipany zachwycają. Niezrozumiałe jest dla mnie to, że u Ciebie czosnki i Frosted Curls w mniejszym stadium rozwoju niż u mnie, a przecież u Ciebie cieplej??? Powinno być odwrotnie (zaraz wkleję u siebie fotkę, to porównasz). Cmokam

Mój carex forsted curls słabo wygląda bo go nie obcięłam i kilka dni temu stwierdziłam , że jednak przycięcie konieczne....
Aga u mnie od pola zimnica.... I jak pociągnie mrozem to po rodgersjach i jednej azalii....
Aga czy to możliwe, źe moje lawendy tak długo się zbieraja do wyuiszczania pędów? Wczoraj myslalam wieczorem że padly, dzisiaj kupiłam na wymianę ale na pojedynczych pędach pojawiają sie młdziutkie miniturowe listki. Poczekać jeszcze? Może u mnie gleba zimniejsza bo ciężka?
Zeta 06:25, 06 maj 2014

Piękne kolory wiosny.....dużo daje taki urozmaicony teren....malowniczo