Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

renatamama3 09:49, 06 cze 2014

Aguś,urocze widoki ,nr jeden na dziś to tam macierzanka ubierająca schodki .
marta_d 11:00, 06 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)

przepiękny jest Twój ogród zadbany i dpieszczony w każdym calu często sobie oglądam Twoje zakamarki i humor od razu mi się poprawia
KingaR 11:09, 06 cze 2014

Agnieszko, macierzanka wpływająca na schody wygląda pięknie Nie wiesz może czy wszystkie macierzanki kwitną? (mam kilka krzaczków z zeszłego roku ale nie kwitły )
Milka 11:36, 06 cze 2014

Irenko, bylinowa na razie jest marna i nie wiem, czy coś z tego będzie, bo roślinki mizerne Mlecze też mam w trawniku, tylko już przekwitły

Ha, ha, z mleczami sama prawda
,,,myślę, że mimo trudności, z bylinówką sobie poradzisz, chyba, że taki trudny projekt wybrałaś, że mus czekaćdłużej..
kotem podziwia piękno krajobrazu, świetne te ujęcia i można pod te fotki fajną bajkę napisać
..Twoja santolina co roku piękniejsza
Agania 14:02, 06 cze 2014

Już wysyp macierzanki u Ciebie, jak pięknie, uważaj na pszczółki.........uwielbiam twoje skalniaczki i widoczki, kocim okiem próbuję podziwiać..........wkrótce fioletowo będzie u Ciebie

buziak
AgnieszkaW 15:57, 06 cze 2014

Beatko, jak przyjdzie pora, to i u Ciebie będzie pięknie (już masz dobre początki)

Anek, Gocha, Doniu, dziękuję

Kasiu, dzięki, tak, to macierzanka.

Margarete, nie myślałam w ten sposób, ale może kogoś zainspiruje ta fotka (ps, kotek tam siedzi na skraju murka)

Marto, miła jesteś...

Cmokam
AgnieszkaW 16:14, 06 cze 2014

Renatko, powiem nieskromnie, że ja też czekałam na ten widok... (tzn. aż macierzanka się rozrośnie, wcześniej miałam tam irgę, ale podmarzała i zastąpiłam macierzanką)

Marto
, miło mi Cię gościć

Kingo, dziękuję, to zamierzony efekt Są gatunki, które słabo kwitną, np cytrynowa i parę innych. Najlepiej kupować teraz, jak kwitną.

Irenko
, projekt? Jaki projekt! Spontan kontrolowany i tyle. Kupiłam marne sadzonki, niestety... Santolina i owszem, ta mi się udała

Agatko, macierzanka aż się cała rusza od pszczółek (sąsiad ma pasiekę), ale nie gryzą

Buziam
Milka 16:18, 06 cze 2014

A gdzie kupowałaś i co, jeśli nie tajemnica, net czy szkółka?
Może u nas są nadwyżki do Twoich planów?
AgnieszkaW 16:24, 06 cze 2014

Irenko, net, chodzi o sadzonki trzmieliny emerald galety (srebrna, niska), byla tania, ale chyba z przechowalni i bez liści jest, nie wiem, czy i kiedy się opuści. Wiosną kupowałam u tego samego i była super, a teraz nie
Milka 16:26, 06 cze 2014

Biało srebrną mam, tnę w poduchę, mogę ci wyszarpać kilka kawałków i ukorzenisz sobie