Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Aneczka 07:53, 05 cze 2014

O rety co za widok! Jak we !
asiach 08:11, 05 cze 2014

Jest ślicznie - kolorowo i pachnąco . Nic tylko po pracy połozyc się na trawniku i podziwiać. Gdzieś mi uciekł spektakl różano-lawendowy , czy przooczyłam jego bójne kwitnienie czy kwiaty na rabatach jeszcze śpią?
Tym czasem pozdrawiam ciepło
AgnieszkaW 08:29, 05 cze 2014

Aniu - Akanto, rzeczywiście zapachu w ogrodzie teraz sporo, ale u Ciebie zapewne też.

Kingo, dzięki.

Aneczko, dzięki, choć nie wiem, co chciałaś powiedzieć...

Asiu, jeszcze śpią, ale już tuż, tuż...

Pozdrawiam Was cieplutko
MamaMagda 08:32, 05 cze 2014

szkoda, że nie zobaczyłam zdjęć wieczorem tylko teraz - miałabym wakacyjne sny
bo z takimi właśnie widokami kojarzą mi się wakacje - cisza, spokój, piękne widoki... echh marzenie!
Ania74 14:28, 05 cze 2014

E no nie... u mnie to namiastka tego co Ty masz... weź nie żartuj! I u Ciebie macierzanka króluje... u mnie mydlnica w rozkwicie, macierzankę mam tylko cytrynową - ale to jeszcze można poprawić... hehehe...
Pięknie u Ciebie!
Margarete 15:06, 05 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
macierzankowo-goździkowe zapachowe obrazki

Moja macierzanka jeszcze nie kwitnie.........dopiero gdzieniegdzie zaczyna, a twoja.....w pełnej krasie. Slicznie !
Musiałam powtórzyc te zdjęcia....... bo boskie masz te poduchy kolorowe....
Zaciągi śliczne - nie widziałam w takim kolorze, mam tylko zwykłe ciemnorózowe, białe i te rózowe z ciemnymi listkami.
Moja lawenda w tym roku wielkościa podobna do twojej, też czekam a lada moment zakwitnie....
Pozdrawiam !
mira 15:33, 05 cze 2014

No nie wiem czym się zachwycać przestrzenią która u Ciebie jest cudowna czy detalami, więc moze i jedno i drugie, u mnie macierzankatez kwitnie miałam wywalić ale nie zdążyłam i jest piękna kupka a kwitnienia santolinii oczekuję
no i jak zwykle powtarzam że pięknie i konsekwentnie dobierasz rośliny
to jest sztuka po prostu
pozdrawiam
AgnieszkaW 16:18, 05 cze 2014

Marto, każdy może stworzyć sobie w swoim ogrodzie namiastkę wakacyjnych klimatów, ale krajobraz zapożyczony to co innego...

Aniu, macierzanka cytrynowa słabo kwitnie, poszukaj tych kwitnących odmian. Mydlnicę też mam

Małgosiu, cieszę się, że Twoja lawenda da w tym roku czadu

Miro, staram się jak mogę, macierzanka jednak u mnie idzie na żywioł, mam wrażenie, że nad nią nie panuję...

troszkę dzisiejszych widoczków przed koszeniem trawy, więc proszę nie zwracać uwagi na stokrotki...

cdn wieczorem
Milka 16:45, 05 cze 2014

Zaczęła się gra różowe i srebrne i ciut borda a za moment czeka nas totalne odurzenie, różami i lawendami,, chciałabym stokrotki w trawie, zamiast mleczy
macierzanka bardzo mi się rozsiała, co mnie cieszy, bo mniej plewienia, a jak przekwita, tnę ją i ładny dywan tworzy
...czekam spokojnie na twoje dzieło bylinowe, chyba też będę pokazywać coś, jak skończę, bo tak cały bajzlownik tylko widać
gierczusia 19:12, 05 cze 2014

Kule bele .. To czemu moja macierzanka nigdy , przenigdy mi nie kwitła ???... A może zaś mam cuś innego , tak jak było z figą , która wydawała mi się hortensją dębolistną .. Ale pssstttt

Ściskam