Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

ZbigniewG 21:30, 28 cze 2014

Agnieszko właśnie przed chwila przy grillowym piwku syn zrobił mi wykład na temat "sztuki ogrodowej" w moim wykonaniu przyznałem mu całkowitą rację bo jego wizja dokładnie pasowała do Twojego ogrodu
jest jedno ale -
"...Ja już nigdy się nie zmienię,
Zawsze będę żył już tak ..."
AgnieszkaW 21:33, 28 cze 2014

ZbigniewG napisał(a)
Agnieszko właśnie przed chwila przy grillowym piwku syn zrobił mi wykład na temat "sztuki ogrodowej" w moim wykonaniu przyznałem mu całkowitą rację bo jego wizja dokładnie pasowała do Twojego ogrodu
jest jedno ale -
"...Ja już nigdy się nie zmienię,
Zawsze będę żył już tak ..."

Coś więcej w tym temacie? Czyżbym trafiła w gust syna? A zmieniać się nie musisz i nie powinieneś, bo straciłbyś swoją indywidualność. Pozdrawiam
Aneczka 00:09, 29 cze 2014

W głowie mi się nie mieści jak ty ten ogród stworzyłaś, bo to wszystko wydaje mi się nierealne, jak w bajce... Szczerze cię podziwiam. Pozdrawiam gorąco.
paniprzyroda 07:22, 29 cze 2014

Na dobranoc, na dzień dobry i w każdej innej chwili usiąść, popatrzeć... marzenie
Gardener27 09:50, 29 cze 2014

AgnieszkaW napisał(a)
lawendowe lato - cd

Pięknie u Ciebie Ja w tym roku zakochałem się w Bonice ale co mam powiedzieć o Tobie ? Łany lawendy robią wrażenie W całym ogrodzie musi unosić się niesamowita kombinacja zapachowa Te murki obrośnięte kwiatami, idealny trawnik Miodzio !
Acha i mieszkamy niedaleko siebie bo ja na terenie Dłubniańskiego Parku Krajobrazowego

Pozdrawiam
malgorzata_s... 13:31, 29 cze 2014

Lawendowo różowe lato cudne Mojelawendy leżą Chyba za słabo przycięte były. Buziaczki zostawiam odurzona zapachem
karolina_nowak 20:38, 29 cze 2014

Agnieszko, czy u Ciebie na skarpie rosną krzewy berberysów, jaka to odmiana, mają bardzo ładne czerwone przyrosty, wyglądają ślicznie. Pozdrawiam
GorAna 20:39, 29 cze 2014

Aguś, pozdrawiam niedzielnie
AgnieszkaW 20:53, 29 cze 2014

Aneczko, dziękuję, bardzo mi miło

Mariolko, u Ciebie też już pięknie, inaczej, ale pięknie.

Przemku, Bonicę lubię za jej obfite kwitnienie, trawa to u mnie nie trawa, ale często koszona łąka, czyli trawnikowy misz - masz, ale podczas suszy świetnie się sprwdza (w przeciwieństwie do trawy).

Gosiu, Twoje lawendy mają chyba z dobrze i dlatego takie duże wyrosły.

Karolino,
tak, mam różne odmiany berberysów, większość niskich. Intensywność koloru zależy zapewne od skladników w glebie i nasłonecznienia. Moje berberysy to: Admiration, Bagatelle, Atropurpurea Nana (ten pierwszy najjaśniejszy, pozostałe dwa ciemno bordowe).

Aniu

boguslawa_ma... 20:55, 29 cze 2014

Zaglądam i pozdrawiam