Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

dajana 17:20, 16 lis 2014

Agusiu mam tyle zaległości muszę nadrobić obowiązkowo Twoim ogrodem nigdy nie mogę się nacieszyć jaki on cudny o każdej porze roku.Berberysy w czerwieni są prześliczne ale najbardziej ucieszyła mnie wiadomość którą przeczytałam .Twój ogród doczekał się kamer? Nareszcie wszyscy go ujrzą to bardzo miła wiadomość.Nie stresuj się z tego powodu proszę ,to nie egzamin lecz wyróżnienie niech inni ujrzą wasze dzieło i magiczne miejsce .To bardzo radosna wiadomość! posadziłam przy tarasie różową bonicę Wydała mi się najbardziej odpowiednia w tym miejscu, wszystkie inne róże tak mi urosły ze już na dachu leżą a miały być niższe Nawet te które miały być 90 cm są już ponad 1,60 cm nie wiem dlaczego mi tak rosną .Dosadzę do nich wiosną lawendę zrobi się podobnie do ciebie a tak nie chciałam zżynać .Jakos tak wyszło , Będzie pięknie to wiem na pewno .Serdeczności posyłam
dajana 17:20, 16 lis 2014

dubelek
Borbetka 17:30, 16 lis 2014

ryska napisał(a)

Agnieszko, to zdjęcie jest przepiękne!
Pozdrawiam serdecznie

Tę fotkę trzeba powielać. Niesamowita. Od berberysa po trawy, żurawki i inne zwiewności. No, ale gdzie to zdjęcie jest? Zacytowałam zacytowanie . Wiadomo jednak o które zdjęcie chodzi.
Agania 18:04, 16 lis 2014

Teraz najpiękniej wyglądają berberyski i modrzewie
barbara_kraj... 18:09, 16 lis 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Basiu, owszem, jest kolorowo, aż się sama dziwię czasem tej kakofonii barw jesiennych

Ogród doskonały, to taki, który o każdej porze roku zachwyca.
A u Ciebie tak właśnie jest!
malgorzata_s... 19:28, 16 lis 2014

Widoczek bajka Widzę z okna modrzewie i faktycznie teraz bardzo dekoracyjne chociaż wiosną też śliczne Buziaczki kochana
Bogdzia 21:18, 16 lis 2014

barbara_krajewska napisał(a)

Ogród doskonały, to taki, który o każdej porze roku zachwyca.
A u Ciebie tak właśnie jest!

Basia super to okresliła wiec sie tylko pod tym podpisuje.Pozdrówka.
bdan 08:21, 17 lis 2014

Agnieszko dziękuję za udzial u mnie w "dyskusji drzewnej"

Twoje sugestie dały mi do myślenia. Wrzuciłam u siebie zdjęcia, planik i moje przemyslenia.
Jakbyś miała ochotę to bardzo serdecznie zapraszam

Pozdrawiam i raz jeszcze dziękuję
Milka 16:17, 17 lis 2014

Też poczytywałam, co piszesz o drzewach na razie chyba pomysły mi się skończyły, wypaliłam się trzeba czekać, jak wena wróci, albo ktoś na dobrą ścieżkę naprowadzi
Koło domu berberys u mnie, jak nie w listopadzie buziak
Pszczelarnia 16:47, 17 lis 2014

A ja chciałam powiedzieć, że ogrodzenie też piękne. Daje wstęp do Twojego ogrodu i widok na zewnątrz. Jakbym obok przechodziła, tobym sobie przystanęła i popatrzyła z nieukrywaną ciekawością.