Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

Agania 22:09, 23 lis 2014

Trzecia dekada listopada w Jurajskim, niczym nie ustępuje pozostałym miesiącom i dekadom ,zawsze zachwyca, chociażby ten wapień w rojnikach i w żółtym karmniku lub otoczony mchem

widoki są niezmiennie piękne i oczarowują każde oko Agnieszko, jak fajnie, że jesteś na O. i dzielisz się z nami twoim ogrodem
Bogdzia 12:05, 24 lis 2014

Agnieszko Twój ogród dzięki tym skałkom jest całkiem inny od naszych , nikt takiego nie ma wiec zawsze budzi w nas dore uczucia i ciekawie wygląda. Wiadomo ze to nie tylko dzieki skałkom ale i bardzo umiejętnemu ich wykorzystaniu. Nie da sie go powtórzyc czy skopiowac. Czekamy na program w Tv który tez pokaże jego piękno.Pozdrówka.
Milka 12:10, 24 lis 2014

Popatrzyłam sobie, Bogdzia bardzo trafnie ujęła wszystkoTen listopad naprawdę wyjatkowy
bdan 13:19, 24 lis 2014

Widzę Agnieszko, że trawki już u Ciebie powiązane. U nas jeszcze ładne pogody, ale koniecznie trzeba ten temat ogarnąć.

Pozdrowienia zostawiam
Milka 13:21, 24 lis 2014

Swoje jeszcze nie wiążę, lubię je takie luźne
lojalna_ 15:30, 24 lis 2014

Zielona napisał(a)
...jaki tu spokój...

Zgadzam sie tak sie czuje to miejsce piekne i spokojne pozdrawiam
AgnieszkaW 16:43, 24 lis 2014

Olu, Gosiu, dziękuję Olu, turzyc nie wiązałam na razie, trochę mi się nie chce, bo ich mam za dużo...Chyba w tym roku puszczę na żywioł, ale w zeszlym roku wiązałam.

Agatko, dziękuję wapienie obrośnięte mchami, rozchodnikami i rojnikami, bo karmnik u mnie się nie sprawdził, wysycha na wiór, ale...wolę mech, jest taki...naturalny, troszkę bajkowy, wcale z nim nie walczę, wręcz przeciwnie...

Bogdziu, o to chyba chodzi, by nie dał się skopiować, przynajmniej nie w 100%, wszak jestem indywidualistką Dziękuję za miłe słowa

Irenko, dziękuję, trawki powiązałam, ale tylko rozplenice i miskanty, turzycom odpuściłam, za dużo ich jest...

Danusiu, trawki powiązałam, póki ciepło było, bo teraz ręce marzną.

Jolu, to bardzo miłe, jeśli ogród potrafi wywoływać u tak wielu osób poczucie spokoju, harmonii, wyciszenia... My też tak go odbieramy...

Pozdrowienia dla Was zostawiam

Milka 17:55, 25 lis 2014

To ile masz turzyc?
Ja swoje w niedzielę dzieliłam, wiem, wiem...szalona
AgnieszkaW 19:02, 25 lis 2014

Irenko, mam dużo mlodych z siewek, nawet nie liczyłam, ile
Napia 19:07, 25 lis 2014

Trzecia dekada w jurajskim przepiekna Jak Ty to robisz, że Twój ogród zachwyca bez względu na porę roku, czyli nawet wtedy, gdy wszędzie jest szaro i buro