Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

ANIA 08:25, 05 gru 2014

Grudniowy jurajski wygląda bardzo niezimowo. I jak zawsze taki piękny, stylowy i urzekający. Podrzuć mi pocztą parę tych jurajskich skałek. Pozdrawiam.
AgnieszkaW 11:47, 05 gru 2014

Kochani zaglądający, na wpisy odpowiem później, a teraz tylko zapowiedź dzisiejszej sesji fotograficznej pt. "szadzią malowane"

yolka 11:50, 05 gru 2014

Jurajski srebrem malowany - prześliczny, lubię taki ogród, jest równie piękny jak podczas kwitnienia. Pozdrawiam
BarbaraM 12:13, 05 gru 2014

Czekamy na więcej
boguslawa_ma... 12:16, 05 gru 2014

O gród jak z bajki
Pszczelarnia 12:29, 05 gru 2014

AgnieszkaW napisał(a)

Agnieszka, zawrót głowy. Sceny do najlepszego filmu na święta. Kiedyś były takie jak "Baśń o 12 miesiącach", "Królowa śniegu" i inne piękne. Baśń.
malgorzata_s... 14:27, 05 gru 2014

Pszczelarnia napisał(a)

Agnieszka, zawrót głowy. Sceny do najlepszego filmu na święta. Kiedyś były takie jak "Baśń o 12 miesiącach", "Królowa śniegu" i inne piękne. Baśń.

To samo pomyślalam U mnie też ładnie było ale szadź dużo mniejsza
aage 14:45, 05 gru 2014

Jurajski posrebrzony...zasiadam i czekam na sesję
AgnieszkaW 15:15, 05 gru 2014

Chwila czasu (wygospodarowana na Ogrodowisko), to biorę się za odpisywanie (foty troszkę później):

Jolu, też bym postawiła znak równości

Aniu An Tre, miło mi, że mnie odwiedzasz

Kasiu, jest jak jest, czasem coś się uda stworzyć ładnego, a czasem trzeba poprawiać, ale lubię tę "robotę"

Gosiu, Doniu, buziak dla Was

Polinko, wczoraj właśnie tak było - ogród pełen słońca, a dziś... pogoda zmienną jest...Przynajmniej nie jest nudno

Aniu Mi, i co, były kolorowe? Czy może "padłaś" ze zmęczenia i zasnęłaś kamiennym snem?

Irenko, widzę, że zabiegana jesteś, skoro nie masz czasu na zajrzenie do swojego ogrodu? Masz pięknie, nie biadol, ale zmiany to my wszyscy "z tąd" mamy zapisane w genach

Mariusz, tak właśnie, o uprawnym myślałam A jabłka? Już takich mało, chociaż powoli je reanimują (też takie instytucje jak te, w której pracujesz)

AgnieszkaW 15:24, 05 gru 2014

ANIU, wczoraj nie zimowo, a dzisiaj...sama zobacz..,

Jolu, miło, że tak uważasz

Basiu, będą fotki "za trochę".

Bogusiu, dzięki za odwiedzinki

Ewo, też pamiętam te baśnie, a taki ogród jeszcze lepiej wygląda w słońcu, tylko że dzisiaj go nie było...

Gosiu, u mnie tak często bywa. To bajkowe piękno, ale i zagrożenie dla zwierząt i samych roślin. Dzisiaj wsypałam podwójną porcję słonecznika do karmnika, a co, niech sobie ptaszki nie krzywdują

Agnieszko, jeszcze chwila...