Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Na Francuskiej

Na Francuskiej

Jagodaa 18:05, 16 mar 2014

Madzia, ślicznie u Ciebie, czyściutko. Lista wykonanych prac długa, to nie ma się co dziwić. Ja już czekam na Twoje tulipanowe łany. Też miałam kupić bratki, ale jeszcze mi się nie udało. Wczoraj rozsypałam saletrę, dziś już nie widać kulek wcale. Teraz się zastanawiam, czy taki silny deszcz nie zaniesie jej za głęboko i trawa nie dostanie nawozu. Ciągle coś... hahaha
iwonadm 10:07, 17 mar 2014

U Ciebie wiosna pełną parą.
Też mam co roku bratki w koszach wiklinowych w tym roku będą białe.
Magdalenka 10:29, 17 mar 2014

MagdalenaK8 napisał(a)
Przykro mi że maluszek zachorował, teraz tylko trzymać kciuki żeby Was nie położyło. Widać że pracowicie spędziłaś dzisiejszy dzień , niech rosną kwiatki zdrowo i pięknie.
Pozdrawiam

Dziękuję Madziu. Synuś już zdrowy, ale w nocy choróbsko dopadło córcię Na szczęście już też jest lepiej
Oby wszystko się ładnie przyjęło i zakwitło. W tym roku stawiam na pelargonie rabatowe...ale znając siebie nie wytrzymam, jak zobaczę te wszystkie kwitnące kwiatki i kupię coś jeszcze
Magdalenka 10:31, 17 mar 2014

Betka napisał(a)
Pochodziłam po ogrodzie i muszę przyznać że ślicznie masz
jeszcze wieczorem wpadnę może znajdę rabatę z kora o której rozmawiałyśmy

Dziękuję ślicznie Wpadaj kiedy tylko zechcesz
Magdalenka 10:36, 17 mar 2014

Jagodaa napisał(a)
Madzia, ślicznie u Ciebie, czyściutko. Lista wykonanych prac długa, to nie ma się co dziwić. Ja już czekam na Twoje tulipanowe łany. Też miałam kupić bratki, ale jeszcze mi się nie udało. Wczoraj rozsypałam saletrę, dziś już nie widać kulek wcale. Teraz się zastanawiam, czy taki silny deszcz nie zaniesie jej za głęboko i trawa nie dostanie nawozu. Ciągle coś... hahaha

Dziękuję Jagódko. Martwię się, że w tym roku mało będzie tulipanów. Trochę dużych cebulek mi pochorowało, posadziłam dużo małych, które mają tylko liście Zobaczę co z tego będzie. Posypać muszę nawozem do cebulowych.
Bratki kuszą i to bardzo. Ja jeszcze dokupię, ale może w przyszłym tygodniu. Do tego jeszcze różowe stokrotki- kocham je miłością wielką
Nawóz posypię może w tym tygodniu, a jak nie spadnie deszcz, to podleję
Pozdrawiam ciepło.
Magdalenka 10:41, 17 mar 2014

iwonadm napisał(a)
U Ciebie wiosna pełną parą.
Też mam co roku bratki w koszach wiklinowych w tym roku będą białe.

Dzięki Iwonko.
Po tych weekendowych wichurach po krokusach prawie nic nie zostało
Za to kwitną już pierwsze hiacynty i mini żonkile. Coraz więcej też błękitnych cebulic. Wychodzą już puszkinie i widać pierwsze pączki tulipanów. Ogród podlany, choć pod tujami sucho Teraz czekam na słonko
Bratki wiosną uwielbiam, ale raczej te małe. Pięknie się rozrastają, długo kwitną i ślicznie pachną Każdy kolor jest pożądany.
Pozdrawiam ciepło.
Ania74 12:51, 17 mar 2014

Zdrówka dla dzieciaczków życzę! Pozdrawiam
Magdalenka 17:53, 17 mar 2014

Ania74 napisał(a)
Zdrówka dla dzieciaczków życzę! Pozdrawiam

Dzięki Aniu, już jest dobrze. Jutro przedszkole
Betka 19:20, 17 mar 2014

Magdalenko ja swoim dzieciakom podaję ekologiczne produkty suplementy diety i muszę przyznać że w tym roku to choroby nie dokuczały tak jak w zeszłym Jak poczytałam co robią apteczne specyfiki to zaczęłam szukać produktów bezpiecznych ....i znalazłam!!!
Jak byś chciała wiedzieć więcej na temat produktu to pisz na priv ja chętnie powiem Ci co bierzemy.

Pogoda nie rozpieszcza pada wieje brrrr
a ja pogoda u Ciebie ?
jagoda99 19:43, 17 mar 2014

Magdusiu dziekuje za odwiedziny juz jest reszta zdjec z pokazu jak masz ochote
Zaczynaj sie od strony142
Duzo Wam te wiatry zrobily szkody u mnie nadal zimno
pozdrawiam