Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 20:46, 06 sty 2014

Łagodna i mokra pogoda sprzyja rododendronom, które wyglądaja na zadaowolone, obiecując obfite kwitnienie zdobią póki co zimowy ogród świeżą zielenią liści
( Bogdziu to jest ten egzemplarz który jesienią mi podarowałaś wraz z liliowcami - jak widac ma sie dobrze )

Ale i pozostałe moje rh choć jeszcze nieduże to wygladaja ok

Margarete 20:47, 06 sty 2014

Zielona napisał(a)
No i niech mi ktoś powie, że czeka na śnieg... Czyż nie byłoby rewelacyjnie, gdyby jednak zima nie nadeszła? Pięknie... wiosennie... Niech tak zostanie.

Martuś - oby twoje słowa były prorocze.........
Margarete 20:49, 06 sty 2014

Róże zakopczykowałam ale ani jeden krzak nie zgubił całkowicie liści, póki co chyba zima im tez sprzyja
Zielona 20:50, 06 sty 2014

Margarete napisał(a)

Martuś - oby twoje słowa były prorocze.........

Gosia... no nie da rady... Madżen pisała, że za tydzień ochłodzenie. Ale może.... może po tygodniu zima się skończy
Margarete 20:53, 06 sty 2014

Lawenda wygląda wiosennie a berberysy i irga są nieobjedzone przez ptaki - nadal zdobią ogród swoimi czerwonymi owockami jak koraliki

Margarete 20:57, 06 sty 2014

Zielona napisał(a)

Gosia... no nie da rady... Madżen pisała, że za tydzień ochłodzenie. Ale może.... może po tygodniu zima się skończy

Ja osobiście mam wielką niechęć do zimy i sniegu............osobiście nienawidze odśnieżania, mieszkam przy ulicy wiec musze rano i wieczorem doprowdzic chodnik przed moja posesja do porządku czy sie to mi podoba czy nie bo ludzie ida ulica i nie moga brnąc w śniegu..... a do tego wjazd do garażu aler szczerze nienawidze tego robic.......... napisze ci na pryw dlaczego........
Owszem w górach,tak, sama kiedys zjeżdzałam na nartach, terz mam tylko biegówki i korzystam z uroków zimy ale odsniezac nienawidze....
Margarete 21:11, 06 sty 2014

I jeszce jeden rzut oka na mój zimowo-wiosenny, styczniowy ogród
Margarete 21:16, 06 sty 2014

Po dzisiejszym ślicznym, ciepłym i słonecznym a więc prawie wiosennym dniu pieknie zachodziło słonce
(zdjecia robione telefonem więc nie oddaja w pełni uroków tego co widziałam, ale niebo wyglądało pięknie ) - zawsze o tej porze jestem w pracy więc nie widzę na codzien takich zachodów słońca jak ten

paniprzyroda 21:23, 06 sty 2014

Pospacerowałam, wiosnę zimą pooglądałam... pięknie. Buziaki.
Zielona 21:23, 06 sty 2014

Gosiu. Słońca! Niech zawsze dla Ciebie świeci
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies