Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Margarete 14:20, 26 sty 2014

makkasia napisał(a)
przyszłam poogladac kolorki i ...życzę udanego weekendu i odpozynku
ściskam

Makasiu
nie miałam czasu grzebac w zdjęciach i szukac kolorków, poza tym u mnie nieduzy wybór bo ja dopiero zaczęłam w tym sezonie tak naprawde swoja przygode z ogrodem. Ale miło cie powitac u mnie i pozdrawiam wzajemnie !
Pola 14:23, 26 sty 2014

Zastanawiałam się tu była, obejrzałam początek i wydaje mi się znajomy może się nie wpisywałam, ogród ma duże możliwości... pozdrawiam będę zaglądać...
Margarete 14:27, 26 sty 2014

Marzena2007 napisał(a)
Małgsiu ja mam wiatę na samochód i niemal wcale nie skrobię auta.

Marzenko wam w tym wrocławiu to w ogóle zima nie straszna, niby tylko 200 km od nas a jak aróżnica w pogodzie - jestem na bieżąco w kontakcie z synem i wiem że u mnie kilkanaście to u was kilka stopni na minusie, u mnie sniegu dopadało, u was popruszyło ledwie...itd...
Ja mam garaz pod budynkiem ale zjazd jest bardzo stromy i teraz zalega na nim warstwa lodu tak ze auto tańczy w prawo i w lewo. Albo bym musiała po ciemku wieczorem wjeżdzac tyłem ( horror bo auto mam wysokie i duże) wtedy rano łatwiej by mi sie wyjeżdzało przodem albo wjeżdzac wieczorem przodem ale wyjeżdżać rano tyłem przy napedzie na przednie koła to tył po sliskim, stromym zboczu tez ucieka na boki ( horror). Z dwoja złego wybrałam skrobanie...........mniejsze zło.............
Byle do wiosny !

ps. dzis u nas slicznie kwintesencja wymarzonej zimy, dopadało świeżego sniegu ( niedużo ale zawsze), jest minus 8 i piękne słońce.......
paniprzyroda 23:33, 26 sty 2014

Małgoś, faktycznie, nie zazdroszczę spacerów po takich chodnikach, łyżwy tylko zostały Pozdrawiam.
Margarete 11:32, 27 sty 2014

Pola napisał(a)
Zastanawiałam się tu była, obejrzałam początek i wydaje mi się znajomy może się nie wpisywałam, ogród ma duże możliwości... pozdrawiam będę zaglądać...

Witaj Polu,
pewnie że byłas, ja pamiętam twój avatarek, więc byłas u mnie na pewno.Dzieki za ciepłe słowa.
Wzajemnie przesyłam pozdrowienia
Margarete 11:33, 27 sty 2014

paniprzyroda napisał(a)
Małgoś, faktycznie, nie zazdroszczę spacerów po takich chodnikach, łyżwy tylko zostały Pozdrawiam.

I ja pozdrawiam
Przesyłka z nasionami dotarła do ciebie Mariolko ?
Bogdzia 14:49, 27 sty 2014

Z braku kwiatowych wieści pozdrówka zostawiam.
paniprzyroda 22:39, 27 sty 2014

Małgoś, jeszcze nie, ale pewnie lada chwila Dla Ciebie i Kasi wyślę w środę Dziś obcięłam i wstawiłam w wodę sadzonki pelargonii, uporządkowałam nasiona, jutro posadzę selery naciowe i pietruszkę na zielone
Bogdzia 07:48, 28 sty 2014

Małgosiu zobacz u mnie jakie zaproszenie mamy od Mariusza i co Ty na to??? Bardzo kuszace ale wszystko zależy od Ciebie Ty wybierasz termin.Miłego dnia.
Margarete 09:49, 28 sty 2014

paniprzyroda napisał(a)
Małgoś, jeszcze nie, ale pewnie lada chwila Dla Ciebie i Kasi wyślę w środę Dziś obcięłam i wstawiłam w wodę sadzonki pelargonii, uporządkowałam nasiona, jutro posadzę selery naciowe i pietruszkę na zielone

Ok, na pewno dojdzie ....
Buziaki