Makasiu nie miałam czasu grzebac w zdjęciach i szukac kolorków, poza tym u mnie nieduzy wybór bo ja dopiero zaczęłam w tym sezonie tak naprawde swoja przygode z ogrodem. Ale miło cie powitac u mnie i pozdrawiam wzajemnie !
Zastanawiałam się tu była, obejrzałam początek i wydaje mi się znajomy może się nie wpisywałam, ogród ma duże możliwości... pozdrawiam będę zaglądać...
Marzenko wam w tym wrocławiu to w ogóle zima nie straszna, niby tylko 200 km od nas a jak aróżnica w pogodzie - jestem na bieżąco w kontakcie z synem i wiem że u mnie kilkanaście to u was kilka stopni na minusie, u mnie sniegu dopadało, u was popruszyło ledwie...itd...
Ja mam garaz pod budynkiem ale zjazd jest bardzo stromy i teraz zalega na nim warstwa lodu tak ze auto tańczy w prawo i w lewo. Albo bym musiała po ciemku wieczorem wjeżdzac tyłem ( horror bo auto mam wysokie i duże) wtedy rano łatwiej by mi sie wyjeżdzało przodem albo wjeżdzac wieczorem przodem ale wyjeżdżać rano tyłem przy napedzie na przednie koła to tył po sliskim, stromym zboczu tez ucieka na boki ( horror). Z dwoja złego wybrałam skrobanie...........mniejsze zło.............
Byle do wiosny !
ps. dzis u nas slicznie kwintesencja wymarzonej zimy, dopadało świeżego sniegu ( niedużo ale zawsze), jest minus 8 i piękne słońce.......
Małgoś, jeszcze nie, ale pewnie lada chwila Dla Ciebie i Kasi wyślę w środę Dziś obcięłam i wstawiłam w wodę sadzonki pelargonii, uporządkowałam nasiona, jutro posadzę selery naciowe i pietruszkę na zielone
Małgosiu zobacz u mnie jakie zaproszenie mamy od Mariusza i co Ty na to??? Bardzo kuszace ale wszystko zależy od Ciebie Ty wybierasz termin.Miłego dnia.